- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.601
leucostim 30 miu rahmime enjekte etti doktor. gebelik şansını artırmak içinmiş. Çarşamba günü öpüyorum olacağım. Bu ilacı kullanan var mı acaba ilginç geldi bana
Canım onuda ilk defa duydum o ney kiGebelik asisi dedikleri sey mi acaba?
Canım benim ama çok yüksek zaten gebelki şansını artiriyormus öyle dedi ama ben nette böyle bir bilgi bulamadım o yüzden sordumfloransa17 hayırlısı olsun canım sonuç düşük çıksa da en azından dediğin gibi tutabildiğini öğrenmiş oldun...
BEYAZGULL İnternette baktım leucostim 30 miu amh'ı arttırıyormuş...İnşallah faydasını görürsün...
Bunda da vardır bir hayır arkadaşım, sen yeter ki kararlılığından vazgeçme. İnşialah hepimiz tez zamanda sağlıklı bebeklerin mutlu anneleri oluyoruz.Günaydın kizlar
İyi haftalar hepinize
Yarin kan testim var ama idrar testindeki silik cizgi de yok artık
Değerim düştü sanirim. Yol yakinken sonlanmasi daha iyi
Buna da şükür
Amin canim. Rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin.Hayırlı olsun canım tedavin biz şuan muallaktayız 3. ve son tedaviye karar verdik ama Zaman konusunda kararsızım ruhen hazır olmak önemli biliyosun Allah hepimize hayırlısını versin
Arkadaslar Merhaba ben bu ay 2.kez tup bebek denememi oldum ilk sonucum 220 iken bugünkü degerim 165 çıktı malesefDüşük mu yapıyorum sizce deneyimli arkadaşlar değeri tekrar yükselmez dimi
İnşaallah cnm ya bende kendimi herseye hazırlıyorum ama insan yinede artmasını ümit ediyor.. aynı merkezde 2 gün arayla yapıldı sadece test saatleri farklıydı doktoruma ulaşamadım akşam konuşacagm hayırlısi ne ise olsun hepimiz icinBu ara dusuk hcg konusunda tez yapabilirimguns_n_roses80 forumdaki herseyi okudum
İlk sonucun gayet iyi
İkinicyi iki gun sonrami yaptirdin?
Arkadaslarimin da hep soyledigi ayni merkezde ayni saatte 2 günde bir mi tekrarladigin sonuc bu?
FOrumda arada dusuk bir deger gorup sonradan yukselenleri okudum moral vermek icin soylemiyorum ama arada düşüp tekrar yukselenler var
Sanirim doktorun tekrarini isteyecektir testinin
İnsallah artar
Günaydın...Hayırlı olsun tedavin...2 tanemi transfer edildi...Acaba iki taneside tutup sonradan bir tanesi düştümü ozamanda değer düşebiliyor....Arkadaslar Merhaba ben bu ay 2.kez tup bebek denememi oldum ilk sonucum 220 iken bugünkü degerim 165 çıktı malesefDüşük mu yapıyorum sizce deneyimli arkadaşlar değeri tekrar yükselmez dimi
Günaydın canım evet 2 tane transfer edildi keşke öyle birşey olsa yarına bekliyorum testi tekrarlamak için ama hiç ümidim yok hakkımızda hayırlısı olsunGünaydın...Hayırlı olsun tedavin...2 tanemi transfer edildi...Acaba iki taneside tutup sonradan bir tanesi düştümü ozamanda değer düşebiliyor....
Hayırlısı olsun en azından hamile kalabildiğini öğrendin...Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah...Verdim canim 6 cikti
Kimyasalmis
İlaclari biraktim
Ben de ikinci denememdeyim, dün dındurulmuş embriyo transferim yapıldı.
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...
Hayırlısı olsun inşallah senin güzel haberlerini alırızBen de ikinci denememdeyim, dün dındurulmuş embriyo transferim yapıldı.
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...
Aa ben de deneyeyim ben sadwce kabak çekirdeği ve suya yoğunlaştımHayırlısı olsun insallah bu sefer olur senin
Havuc portakal kivi suyu içmiştim ilk 3 gün
Tutmasinda etkilimidir bilmiyorum ama