2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım inşallah
ne dedi dr nasıl bir yol haritası çizdi inşallah seninde güzel haberlerini alacağız bir tanem

Aradılar bugün 3 embriyodan 2 si yoluna devam ediyormuş. Yarın 15:00 da transfer edecekler ikisinide... sonra bekleyip bol bol dua edeceğiz. Senin ne oldu tekrar kan verdin mi?

canım şimdiden rabbim mucizesini göstersin bu sefer sağlıklı hayırlı gebelik haberini alalım inşallah

canım inşallah
ne dedi dr nasıl bir yol haritası çizdi inşallah seninde güzel haberlerini alacağız bir tanem
Hemen başlayalım Dedi ama eşim il dışı görevinde olduğu için diğer aya kaldı dinleyen sorularımı cevaplayan Bi doktordu Embriyolog da kafana ne takılırsa ara sor deyince rahatladım ama değişik Bi ruh halindeyim ilkinde kör Bi heyecan vardı ikinci de tek yumurtadan dolayı Allak bullaktım şimdi garip Bi heyecanla karışık gerginlik oluştu

Canım Allah tan hayırlısını diliyorum hepimizin için.

İnsallah saglikli embriyon ve bebeğin bu sene sana da bana da arkadarimiza da gelirler..
hepimiz icin dua ediyorum..

Ayyy canım benim Rabbım tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah

Canım dualarım seninle ve diğer arkadaslarla.umuyorum Allah tez vakitte hayırlısıyla bebeğinize kavustursun inşallah.umarım cabuk toplarsın kendini ve devam edersin tedavine.umudunu sakın kaybetme canım.Allah çok buyuk istemesiyle olmayacak şey yok.

Selam kızlar benim için önemli cevap verenlere şimdiden teşekkür ediyorum... siz estrofemi ne zaman bıraktınız kaç hafta kullandınız gebeliğin kaçıncı haftasına kadar

Selam canım iyiyim cumayi bekliyorum test için.
Bu belirsizlik beni baya yordu.
Bi 3. Denemeye ne zaman başlarım diye plan yapiyorum, bi bu düşük hcg olayinin sonu ne olur diye araştırıyorum moralim bozuluyor.. pek iyi hikayeler okumadım..
ama hep dedigim gibi “ hersey Allah tan..”
Benim yapabileceğim birsey yok duadan baska..
Teşekkür ederim sorduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…