2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

10.gun deger 6 ile basladi 80 kadar cikti yavas yavas cıktı 1 ayda 15 kere kan testi verdim.. değer inmeye başladı. Ve yavas çıktığı gibi cok yavaş indi 18 kasimda transfer oldu geçen hafta adet oldum adet söktürücü ile degerim yeni sıfırlandı . Sonuç kimyasal gebelik üzülerek doktorum bu normal degil dedi bu kadar yavaş çıkması ve inmesi. Histeroskopi ile rahime bakilacak önümüzdeki ay

Anladım canım evet benziyo durumumuz

Kuzum bizde pgt 12 embriyoya kadsr sabit fiyat cok pahali ve %25 hasta cikma ihtimali var doktorum 5 olunca gonderrelim dedi geride donmusun cok olsun Allah korusun tutmassa dusuk olursa veya 2. Coxuk istedinde tekrar pgt yaptirma diye
Anladım canım hayırlısı olsun :) Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :dua:

Günaydın kizlar
pazartesi 21
cuma sonucum 43 çıktı
Transfer sonrasi 14. Günüm Bugun
Haftaya salı tekrarliycam :ruh: ve sanırım bayilacam artık
Insallah Sali gunu guzel haberler alirsiniz. Asla umudunuzu kaybetmeyin. Sizden bir ricam olacak ilk sayfada benim yanimdaki hamilelik ikonunu kaldirabilirmisiniz? Malesef bebegimin kalbi durdu ve 9. Haftada kurtaj oldum. Nisan da dondurulmuslarla tekrar deneyecegim.

Günaydın kizlar
pazartesi 21
cuma sonucum 43 çıktı
Transfer sonrasi 14. Günüm Bugun
Haftaya salı tekrarliycam :ruh: ve sanırım bayilacam artık
Hayırlı uğurlu olsun derim ben. Sonuçta yükselmiş :halay:
Şekerim gene kendimden örnek vermiş gibi olacağım amaaa benim değerde tam olarak 2ye katlanmıyordu. Doktor muhtemelen olumsuz gebelik olacak demişti ama bende şöyle oldu. 2 kese göründü hatta gelişti ama 8. haftada birinin gelişimi durdu. Öyle birşey mi acabaaaa

Insallah Sali gunu guzel haberler alirsiniz. Asla umudunuzu kaybetmeyin. Sizden bir ricam olacak ilk sayfada benim yanimdaki hamilelik ikonunu kaldirabilirmisiniz? Malesef bebegimin kalbi durdu ve 9. Haftada kurtaj oldum. Nisan da dondurulmuslarla tekrar deneyecegim.
Çok geçmiş olsun canm.İnşallah Nisan ayı uğurlu gelir ve güzel bir şekilde tedavini bitirirsin canm..

Hayırlı uğurlu olsun derim ben. Sonuçta yükselmiş :halay:
Şekerim gene kendimden örnek vermiş gibi olacağım amaaa benim değerde tam olarak 2ye katlanmıyordu. Doktor muhtemelen olumsuz gebelik olacak demişti ama bende şöyle oldu. 2 kese göründü hatta gelişti ama 8. haftada birinin gelişimi durdu. Öyle birşey mi acabaaaa

Olabilir R rune pek sağlıklı görünmüyor benim değer..
İzliyoruz bakalım..
Kan degerim 40lardeyken bile idrar testi ekteki gibi cikti
Senin dediğin gibi idrar testi yalan :)

Eklentiler

• 10973D44-E942-4F12-A180-5C1D449838D1.jpeg
    10973D44-E942-4F12-A180-5C1D449838D1.jpeg
    43,6 KB · Görüntüleme: 82

Tamam canım kaldırdım yaziyi..
Allah Nisan da saglikli devam eden bir gebelik nasibetsin .. :dua:

43de 2. çizgi var ama di mi? Bi sabır bakalım kuzum. Zor bilmiyorum ama beklemekten başka yapacak birşey yok. Bol su iç su:eğlence:

Su iciyorum canim ilaclar baya içimi yakiyo zaten..
Cay kahve de iciyorum bu arada vazgecmedim onlardan..

Benimle ayni gün 20 degerinde olan bir arkadas vardi kk da
Herseyimiz ayniydi..benim 43 degeri gördüğüm gün onunki 300 e cikti ve ilerliyor
Saglikli olani o
Kismet napalim , saglikliysa gelsin demiştim, pek sağlıklı görünmüyor benimki..

Hayırlısı olsun canım üzme diyeceğim kendini ama yinede allahtan hayırlısını isteyelim biz
cango58 cango58 canim tarlason ictigim icin adet olamadim daha. Ilac bitince olursun demisti bir yandan da lucrin igne oluyorum yumurtaliklari baskilamak icinmis. Insllh nasip olursa subatin sonlarina dogru bir daha transfer olacagim insllh. Sen nerelerdesin dr a gidiyor musun,Rabbim tez zamanda kavustursun insllh muradimiza

cango58 cango58 canim tarlason ictigim icin adet olamadim daha. Ilac bitince olursun demisti bir yandan da lucrin igne oluyorum yumurtaliklari baskilamak icinmis. Insllh nasip olursa subatin sonlarina dogru bir daha transfer olacagim insllh. Sen nerelerdesin dr a gidiyor musun,Rabbim tez zamanda kavustursun insllh muradimiza
Hayırlı olsun canım tedavin biz şuan muallaktayız 3. ve son tedaviye karar verdik ama Zaman konusunda kararsızım ruhen hazır olmak önemli biliyosun Allah hepimize hayırlısını versin

Hayırlı olsun canım tedavin biz şuan muallaktayız 3. ve son tedaviye karar verdik ama Zaman konusunda kararsızım ruhen hazır olmak önemli biliyosun Allah hepimize hayırlısını versin

Nisan güzel bence baharla birlikte vücut kendini yeniliyo
Ben de nisanda baslarim diye düşünüyorum 3. Tedaviye

Günaydın kizlar
İyi haftalar hepinize

Yarin kan testim var ama idrar testindeki silik cizgi de yok artık
Değerim düştü sanirim. Yol yakinken sonlanmasi daha iyi
Buna da şükür

leucostim 30 miu rahmime enjekte etti doktor. gebelik şansını artırmak içinmiş. Çarşamba günü öpüyorum olacağım. Bu ilacı kullanan var mı acaba ilginç geldi bana

X