- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.541
Sorunun neydi cnm
Selam canım iyiyim cumayi bekliyorum test için.
Bu belirsizlik beni baya yordu.
Bi 3. Denemeye ne zaman başlarım diye plan yapiyorum, bi bu düşük hcg olayinin sonu ne olur diye araştırıyorum moralim bozuluyor.. pek iyi hikayeler okumadım..
ama hep dedigim gibi “ hersey Allah tan..”
Benim yapabileceğim birsey yok duadan baska..
Teşekkür ederim sorduğun için
Iyiyim arkadasim tsk ederim calisiyorum. Sukur daha iyiyim. Birakmadim devam hala 2 kutu daha var :) sinirden guluyorum. Ve dahada devam edebilirmis. Bazen 9 ay bile kullandiran varmis. Sende kullaniyormusun canim?Yonca nasılsın nasıl gidiyor gebişlik ?
Kan sulandırıcı iğneni kaçıncı haftada bıraktın canım ?
Iyiyim arkadasim tsk ederim calisiyorum. Sukur daha iyiyim. Birakmadim devam hala 2 kutu daha var :) sinirden guluyorum. Ve dahada devam edebilirmis. Bazen 9 ay bile kullandiran varmis. Sende kullaniyormusun canim?
Ya kzlar cem beyle ebru hanimin hastasi olanlar olumlu yada olumsuz yazabilirmi Allah riza icin ihtiyacm vsr kafam ck karisik
Ayy kuzum yaaa gececek az kaldi. Sabir gercekten bende artik 12. Haftada jel ve estrofeme tahammulum kalmamisti hatta aglamak istiyordum yeterrr yeterrr oldum. Hala devam ediyordum solugumda dugumlendi hep isyanim. Elim mahkum yapiyordum ilaclari. Cok zor ve stresli surec allah hepimizin yardimcisi olsun. Ben migde bulantisindan acillik oluyordum serum yiyip eve donuyordum en sonunda dr zofer diye ithal bir ilaca bagladi amaaaa 11. Haftamda. Hala onu kullaniyorum. Onun sayesinde ayaktayim calisiyorum. Doktoruna sor istersen canim. Suan cok iyiyim sadece elevit coraspin bide kan sulandirici ignem var. Yani Sabir et kuzum gececekBenim doktorumda 12. Haftada ilaçları azaltarak bırakıcaz dedi 3 günde 1 prolotn her gün kan sulandırıcı ,sabah akşam jel ,folik ve b12-coraspin kullanıyorum vücudumda yer kalmadı iğneden acı eşiğim düştü zaten bulantılarımda çok fazla 12 hafta bitsin diye gün sayıyorum bugün 9+1 im minnoşlarımın biri tam haftasında biride 2 gün ileride allah hepimize kolaylık versin inşallah
Ebru hanimla gorsudum onunla baslicakdik Alah izin verirse fakst dun karsima cok olumshz bir yorum.cikdi etkilendim.acikcasi tabi tek olumsuz yorumlar doktorun tum basarisini silemeyz ama bsdan beri cem bey de iyimis diyip.duruyorum bilemiyrm onunla baslayabilirim karar vermek zorrSelam bu grubun ilk gunlerinde hem ebru hanimin hem cemin hastasi olan bir arkadasimiz vardi
Ona sorabilirsin belki “kitakita” diye hatirliyorum..
Ama doktor isi kisiye göre değişiyor
İkisiylede görüş sana uyan hangisiyse onla devam et bence
Bu tedavide doktorla senin rahat hissetmen onemli
Hayırlısı olsun canım...Üzme kendini Rabbim büyük tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah
Canım Allah tan hayırlısını diliyorum hepimizin için.
İnsallah saglikli embriyon ve bebeğin bu sene sana da bana da arkadarimiza da gelirler..
hepimiz icin dua ediyorum..
Ayyy canım benim Rabbım tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
Canım dualarım seninle ve diğer arkadaslarla.umuyorum Allah tez vakitte hayırlısıyla bebeğinize kavustursun inşallah.umarım cabuk toplarsın kendini ve devam edersin tedavine.umudunu sakın kaybetme canım.Allah çok buyuk istemesiyle olmayacak şey yok.
Ebru hanimla gorsudum onunla baslicakdik Alah izin verirse fakst dun karsima cok olumshz bir yorum.cikdi etkilendim.acikcasi tabi tek olumsuz yorumlar doktorun tum basarisini silemeyz ama bsdan beri cem bey de iyimis diyip.duruyorum bilemiyrm onunla baslayabilirim karar vermek zorr
Ayy kuzum yaaa gececek az kaldi. Sabir gercekten bende artik 12. Haftada jel ve estrofeme tahammulum kalmamisti hatta aglamak istiyordum yeterrr yeterrr oldum. Hala devam ediyordum solugumda dugumlendi hep isyanim. Elim mahkum yapiyordum ilaclari. Cok zor ve stresli surec allah hepimizin yardimcisi olsun. Ben migde bulantisindan acillik oluyordum serum yiyip eve donuyordum en sonunda dr zofer diye ithal bir ilaca bagladi amaaaa 11. Haftamda. Hala onu kullaniyorum. Onun sayesinde ayaktayim calisiyorum. Doktoruna sor istersen canim. Suan cok iyiyim sadece elevit coraspin bide kan sulandirici ignem var. Yani Sabir et kuzum gececek
floransa17 canım nasılsın heyecan var mı?
Huhh!! Nefes alamiyorum.. uzayda boşlukta gibiyim.. kafam patlayacak gibi.. daha bi sürü şey..
Ne stresmiş valla..
Yarin ne çıkacak ne olacak bilemiyorum..
Yarın bisey yazmassam anlarsınız..
Canım valla insan okadar geriliyorki bide senin testin uzadı da uzadı.Ama inşallah sonu gusel olsun hayırlısıyla.inşallah dualarımız kabul olsun.sende cok dua et canım, ben cok gerilince tesbih çekiyorum beni baya sakinleştiriyor.İnşallah yarın müjdemizi vereceksin buradan.
Canim hergun dua ediyorum buraya yazmasamda hep dualarimdasiniz rabbim insallah emeklerinin karsiligini verir yarin degerin cokca artmis olurHuhh!! Nefes alamiyorum.. uzayda boşlukta gibiyim.. kafam patlayacak gibi.. daha bi sürü şey..
Ne stresmiş valla..
Yarin ne çıkacak ne olacak bilemiyorum..
Yarın bisey yazmassam anlarsınız..
Slm kizlar nasilsiniz ben havuz yapiyodum ya pgt icin bu 3. Opumdu besinci gune 2 tane geldi toplamda 4 tane oldu cok sukur subat sonunda son bir kezda opu yapilcak ve sonra incelemeye gitcek ins bahara transferim olur bu sene buralardayim ben