- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.501
Devlet hastanesinde yaptirdim geç cikti sonucum
21
Yine sevinemedik düşükmüş.. 14. Gün Cuma tekrarliycam..
Bak onu bilmiyodum.
Üçüncü testi de yine devlette yapicam,bugünkü değere göre kıyaslarız daha iyi olur.
Cumaya da ne çok gün var..
Gitmeden önce vitamin ve kan değerlerime baktırdım eski dosyamı toparladım genetik sonuçlarını falan. Bugün nöbet çıkışı olunca Leyla gibiyim ortalıkta ruh gibi dolaşıyorumAyyy herşey baştan başlayacak hadi hayırlısı muhakkak yaz yeni doktor eskiye göre neler istedi neler yapacaksınız canım çok merak ettim
İnşallah canım ama aşırı heyecan var ilk defa adetim beş gün gecikti bekledikçe gelmedi yeni Bi Dr bakalım neler değişecekcanım gelişmeleri yaz oldumu hayırlı olur inşallah
İnşallah canımİnsallah tutar da gerek kalmaz
Aradılar bugün 3 embriyodan 2 si yoluna devam ediyormuş. Yarın 15:00 da transfer edecekler ikisinide... sonra bekleyip bol bol dua edeceğiz. Senin ne oldu tekrar kan verdin mi?
Çok teşekkür ederim hepbirlikte inşallah mutlu sona ulaşırızGünaydın kızlar....
Oooo yine hareketlendi buralar ne güzel....
floransa17 dualarımdasın inanıyorum ben yüksek çıkıcak sonucun :)
yastun boşuna stres yapmışsın bak ne güzel 3 embriyon oluşmuş...İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın :)
BEYAZGULL cango58 yeni tedavileriniz hayırlı olsun kızlar...Rabbim yardımcınız olsun :)
Çok teşekkür ederim canım hep birlikte yüzümüz güler inşallahhhhcanım gözün aydın sağlıkla gelişsin kuzular inşallah
rabbim bu sefer yüzünü güldürsün
Canm innnşallah değerin kat kat artar.Şöyle söyleyim sana geçen gün sağlık ocağında verdiğim tahlilde tsh 4,48 di.Dr transfer olmaz dedi ve endokrin bölümüne yönlendirmişti.Endokrine gidip tahlil verdim 1,87.Bak ne kadar fark var.Sen de iki farklı yerde yaptırmışsın.Aynı yerde tahlil yaptır canm.Yok canim farkli yerler ama ayni sattte yaptirdim.
öncekini Cumartesi günüydü özelde yaptirdim.
Bu seferki devlette
Evet ekimde bekledik canım inşallah ekimde beraber beklediklerim birbirimize şans getiririz
Gitmeden önce vitamin ve kan değerlerime baktırdım eski dosyamı toparladım genetik sonuçlarını falan. Bugün nöbet çıkışı olunca Leyla gibiyim ortalıkta ruh gibi dolaşıyorumyarın 12 de inşallah randevu bakalım neler değişecek
Sağol canım
Aradılar bugün 3 embriyodan 2 si yoluna devam ediyormuş. Yarın 15:00 da transfer edecekler ikisinide... sonra bekleyip bol bol dua edeceğiz. Senin ne oldu tekrar kan verdin mi?
Teşekkürler bugün tam transfere gitmek için evden çıkıyorduk ki doktorum aradı 2 embriyomda gelişimini durdurmuş transfer yapacak bir embriyom kalmadı.... anlayacağın başka bahara kaldı bizim işimiz... hamile arkadaşlardan dualarını bekliyorumyastun transferinde başarılar bugün..
Transferee yakin 1lt su icmen yeterli, transferin rahat gecer kasilmassin :)
Bol şans..
Maalesef kavuşamadım kuzulara 2 si de durmuş gelişmesi iptal edildi...yastun canım hayırlı olsun bugün kuzularına kavuşuyorsun Allah tamamına erdirsin
floransa17 canım nasılsın tekrar kan verdin mi
A anneveoglusu canım şubatta galiba beraber transferimiz beraber gün sayacağız gibi kontrolüm bitti olumlu geçti görüşmem
@ZARMEH canım nerelerdesin oldu mu transferin beklemede misin
Öpüyorum hepinizi