- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- Konu Sahibi floransa17
- #15.521
Hayırlısı olsun canım üzme diyeceğim kendini ama yinede allahtan hayırlısını isteyelim bizMaalesef kavuşamadım kuzulara 2 si de durmuş gelişmesi iptal edildi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım üzme diyeceğim kendini ama yinede allahtan hayırlısını isteyelim bizMaalesef kavuşamadım kuzulara 2 si de durmuş gelişmesi iptal edildi...
canım inşallah@yastun canım hayırlı olsun bugün kuzularına kavuşuyorsun Allah tamamına erdirsin
floransa17 canım nasılsın tekrar kan verdin mi
A anneveoglusu canım şubatta galiba beraber transferimiz beraber gün sayacağız gibi kontrolüm bitti olumlu geçti görüşmem
@ZARMEH canım nerelerdesin oldu mu transferin beklemede misin
Öpüyorum hepinizi
Aradılar bugün 3 embriyodan 2 si yoluna devam ediyormuş. Yarın 15:00 da transfer edecekler ikisinide... sonra bekleyip bol bol dua edeceğiz. Senin ne oldu tekrar kan verdin mi?
Hayırlısı olsun canım...Üzme kendini Rabbim büyük tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın inşallahMaalesef kavuşamadım kuzulara 2 si de durmuş gelişmesi iptal edildi...
Hemen başlayalım Dedi ama eşim il dışı görevinde olduğu için diğer aya kaldı dinleyen sorularımı cevaplayan Bi doktordu Embriyolog da kafana ne takılırsa ara sor deyince rahatladım ama değişik Bi ruh halindeyim ilkinde kör Bi heyecan vardı ikinci de tek yumurtadan dolayı Allak bullaktım şimdi garip Bi heyecanla karışık gerginlik oluştucanım inşallah
ne dedi dr nasıl bir yol haritası çizdi inşallah seninde güzel haberlerini alacağız bir tanem
Teşekkürler bugün tam transfere gitmek için evden çıkıyorduk ki doktorum aradı 2 embriyomda gelişimini durdurmuş transfer yapacak bir embriyom kalmadı.... anlayacağın başka bahara kaldı bizim işimiz... hamile arkadaşlardan dualarını bekliyorum
Teşekkürler bugün tam transfere gitmek için evden çıkıyorduk ki doktorum aradı 2 embriyomda gelişimini durdurmuş transfer yapacak bir embriyom kalmadı.... anlayacağın başka bahara kaldı bizim işimiz... hamile arkadaşlardan dualarını bekliyorum
Iyi aksamlar canim 13. Haftada da biraktimSelam kızlar benim için önemli cevap verenlere şimdiden teşekkür ediyorum... siz estrofemi ne zaman bıraktınız kaç hafta kullandınız gebeliğin kaçıncı haftasına kadar
Selam kızlar benim için önemli cevap verenlere şimdiden teşekkür ediyorum... siz estrofemi ne zaman bıraktınız kaç hafta kullandınız gebeliğin kaçıncı haftasına kadar
bahçeci umut hastanesinde cem çelikte arkadaşım tedavi oluyorKzlar bana yardim edin cem beymi ebru hanimmiii karar veremiyorum
Bende Cem Çelikte tedavi oldum...İyi bir doktor fakat çok yoğun olduğu için fazla ilgi bekleme....Kzlar bana yardim edin cem beymi ebru hanimmiii karar veremiyorum
Tedavin nasil sonuclandiBende Cem Çelikte tedavi oldum...İyi bir doktor fakat çok yoğun olduğu için fazla ilgi bekleme....
Malesef negatif sonuçlandı...Tedavin nasil sonuclandi
Sorunun neydi cnmMalesef negatif sonuçlandı...
floransa17 nasılsın ?
Iyi aksamlar canim 13. Haftada da biraktim