2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Devlet hastanesinde yaptirdim geç cikti sonucum
21

Yine sevinemedik düşükmüş.. 14. Gün Cuma tekrarliycam..

canım sonuçta %60 ve üzeri bir artış var bence çok ümitsiz olma inşallah böyle böyle katlanır sağlıkla kuzunu kucağına alırsın

Bak onu bilmiyodum.
Üçüncü testi de yine devlette yapicam,bugünkü değere göre kıyaslarız daha iyi olur.

Cumaya da ne çok gün var..
floransa17 floransa17 Can'ım sen gün saydıkça Zaman daha da uzayacak artış var şükür biraz sabrınla deneniyorsun inşallah cumaya katlanmış ve artmış olur dualarım seninle

Ayyy herşey baştan başlayacak hadi hayırlısı muhakkak yaz yeni doktor eskiye göre neler istedi neler yapacaksınız canım çok merak ettim
Gitmeden önce vitamin ve kan değerlerime baktırdım eski dosyamı toparladım genetik sonuçlarını falan. Bugün nöbet çıkışı olunca Leyla gibiyim ortalıkta ruh gibi dolaşıyorum :110: yarın 12 de inşallah randevu bakalım neler değişecek

Günaydın kızlar....
Oooo yine hareketlendi buralar ne güzel....
floransa17 floransa17 dualarımdasın inanıyorum ben yüksek çıkıcak sonucun :)
yastun yastun boşuna stres yapmışsın bak ne güzel 3 embriyon oluşmuş...İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın :)
BEYAZGULL BEYAZGULL cango58 cango58 yeni tedavileriniz hayırlı olsun kızlar...Rabbim yardımcınız olsun :)
Çok teşekkür ederim hepbirlikte inşallah mutlu sona ulaşırız

Yok canim farkli yerler ama ayni sattte yaptirdim.
öncekini Cumartesi günüydü özelde yaptirdim.
Bu seferki devlette
Canm innnşallah değerin kat kat artar.Şöyle söyleyim sana geçen gün sağlık ocağında verdiğim tahlilde tsh 4,48 di.Dr transfer olmaz dedi ve endokrin bölümüne yönlendirmişti.Endokrine gidip tahlil verdim 1,87.Bak ne kadar fark var.Sen de iki farklı yerde yaptırmışsın.Aynı yerde tahlil yaptır canm.

BEYAZGULL BEYAZGULL ve cango58 cango58 tedavileriniz hayırlı olsun umarım bu sefer hepbirlikte pozitifleri görürüz. Yanlış hatırlamıyorsam BEYAZGULL BEYAZGULL srninle birlikte ekimde beraber beklemiştik sonuçlarımızı... umarım bu sefer pozitifleri görüp bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur :)
Evet ekimde bekledik canım inşallah ekimde beraber beklediklerim birbirimize şans getiririz

Gitmeden önce vitamin ve kan değerlerime baktırdım eski dosyamı toparladım genetik sonuçlarını falan. Bugün nöbet çıkışı olunca Leyla gibiyim ortalıkta ruh gibi dolaşıyorum :110: yarın 12 de inşallah randevu bakalım neler değişecek

Hadi bakalım hayirli tedaviler olsun. Benimde güzel geçti sorun yok dedi 137.5 gonal f ile devam biraz düşürdü dozu

Aradılar bugün 3 embriyodan 2 si yoluna devam ediyormuş. Yarın 15:00 da transfer edecekler ikisinide... sonra bekleyip bol bol dua edeceğiz. Senin ne oldu tekrar kan verdin mi?

yastun yastun transferinde başarılar bugün..
Transferee yakin 1lt su icmen yeterli, transferin rahat gecer kasilmassin :)
Bol şans..

yastun yastun transferinde başarılar bugün..
Transferee yakin 1lt su icmen yeterli, transferin rahat gecer kasilmassin :)
Bol şans..
Teşekkürler bugün tam transfere gitmek için evden çıkıyorduk ki doktorum aradı 2 embriyomda gelişimini durdurmuş transfer yapacak bir embriyom kalmadı.... anlayacağın başka bahara kaldı bizim işimiz... hamile arkadaşlardan dualarını bekliyorum

yastun yastun canım hayırlı olsun bugün kuzularına kavuşuyorsun Allah tamamına erdirsin
floransa17 floransa17 canım nasılsın tekrar kan verdin mi
A anneveoglusu canım şubatta galiba beraber transferimiz beraber gün sayacağız gibi kontrolüm bitti olumlu geçti görüşmem
@ZARMEH canım nerelerdesin oldu mu transferin beklemede misin
Öpüyorum hepinizi
Maalesef kavuşamadım kuzulara 2 si de durmuş gelişmesi iptal edildi...

X