- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
- Konu Sahibi floransa17
- #15.481
Sağol canım inşaAllah hepimizin güldürür Rabbım. Sen ne zaman başlıyordun subatmiydicanım yaa rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım inşaAllah hepimizin güldürür Rabbım. Sen ne zaman başlıyordun subatmiydicanım yaa rabbim yüzünü güldürsün inşallah
evet canım şubat adetini bekliyorum hayırlısı ile hesaplıyorum transferde 20-25 şubat arası olacak allahın izniyle inşallahSağol canım inşaAllah hepimizin güldürür Rabbım. Sen ne zaman başlıyordun subatmiydi
Hayırlısı ile adet ol ve sıkıntısız tedavinin ol canım. 1 ay var dahaevet canım şubat adetini bekliyorum hayırlısı ile hesaplıyorum transferde 20-25 şubat arası olacak allahın izniyle inşallah
Şuan turbedeyim sana dua ettim canım rabbim bebeğini sana bagislasingunaydin kızlar kan sonucumu bekliyorum
Kalbim hiç atmiyo sanki cok garip bi hisicersindeyim
İlk tedavimde kan sonucumu beklerken kalbim agzimdaydi
Şuan turbedeyim sana dua ettim canım rabbim bebeğini sana bagislasin
Heyecan dorukta canim rabbim yuzunu guldursungunaydin kızlar kan sonucumu bekliyorum
Kalbim hiç atmiyo sanki cok garip bi hisicersindeyim
İlk tedavimde kan sonucumu beklerken kalbim agzimdaydi
Bende önümüzdeki ay ikinci tedaviye başlıycam inşallahMerhaba canım sağol bakalım az öve geldim hastaneye bekliyorum çok heycanlıyim. Sen ne durumdasın bakalim
Geçen sefer beraberdik şimdi 1 ay mı olacak aramızda canimBende önümüzdeki ay ikinci tedaviye başlıycam inşallah
Canını hiç sıkma canım Allâh a sığın dua et sonuçta artmış dualarımız seninleDevlet hastanesinde yaptirdim geç cikti sonucum
21
Yine sevinemedik düşükmüş.. 14. Gün Cuma tekrarliycam..
Devlet hastanesinde yaptirdim geç cikti sonucum
21
Canım bir onceki testinide aynı yerde yaptırmadın mı?
Yok canim farkli yerler ama ayni sattte yaptirdim.
öncekini Cumartesi günüydü özelde yaptirdim.
Bu seferki devlette
Anladım canım ama aynı yerde yaptırmayınca sonuclar uyumlu olmayadabiliyor.yakın zamanda arkadasım ilk testi sağlık ocagında 2. Sini özelde yaptırdı.2. Test sonucu sadece %50 artmış gibiydi ama suan keseyide kalp atısınıda gorduler.bundan dolayıda az olabilir sonucun.ben aynı sekilde troit hormonlarımı ölçtürüyorum düzenli farklı yerlerde yaptırdığımda cok farklılık gosterdi sonuclar şimdi hep aynı yere yaptırıyorum.bak ben iyice umutlandım inşallah Allah hayırlısıyla yuzunuzu guldursun.bol bol dua edelim hep birlikte.
Artmış ama işteee. Gözün aydın kuzumm. Lütfen pozitif olalım lütfen.Devlet hastanesinde yaptirdim geç cikti sonucum
21