2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İnşallah Allah tamamına erdirsin canım dualarımız kabul olsun.onemli olan pazartesi katlanması ikiye.burda defalarca birlikte okumadık mı 100 kusurler cıkıp sonra kimyasal olduğunu öğrendik üzüldük, degeri 20-30 olup bebeği tutunanlar oldu sevindik.Allah ne demişse o olacak ve inşallah yuzumuz gulecek.sakın üzülüpde bebeğinide üzme sen pozitif olki o sana sımsıkı tutunsun.Dualarımız seninle canım.

Tamam canım
Çok garip bi his
Bi 48 saat daha bekliyces
Bitemedi saatler

İnsallah artar
valla o kadar telefonda sifir gibi bi deger duyacagima hazırlamışım ki kendimi kiz 13 degince on defa sormuşum
5 ve üstü pozitif canm.Gerçekten içimdeki his diyor ki sen buraya sevinçle gelip değerinin katladığını söyleyeceksin,iki katından daha yüksek bir değer de olabilir yani.:))Bir arkadaş vardı iyi hatırlıyorum tabi onun gibi bir sürü var da o arkadaşın değeri 5 gibi biseydi o da sordu katlar mi devam eder mi falan diye hamileliği devam etti.İnşallah senden de güzel haberler alacağız.

Sonucum 13 çıktı. Sekizinci günümdeyim.
Düşük bir deger 5. Gün emnriyosu için.
Pazartesi tekrar yaptiricam
Dua etmekten başka yapılacak birsey yok
Sıkma canını üzülüp bebişinide strese sokma sakın... inanıyorum ben Allahın izniyle pazartesi değerin katlanacak ve sağlıkla bebişini alıcaksın kucağına

Umarım öyledir. Bu iş bence kusmet meselesi Alkah’ın yazdığı oluyor. Bizim geçen seninle beraber tutmamıştı umarım bu sefer beraber pozitif görürüz. Benim kısmetse cumartesi opu olacak. Şuan için sadece 3 yumurta vardı bakalım kusmet diyorum.
Rabbim yüzümüze baksın canım inşaAllah bu defa tutar ben adet olacaktım olmadım daha bekliyorum bugün bakalım. Ayrıca opu nasıl geçti bakalim iyi misin

Sonucum 13 çıktı. Sekizinci günümdeyim.
Düşük bir deger 5. Gün emnriyosu için.
Pazartesi tekrar yaptiricam
Dua etmekten başka yapılacak birsey yok
Canım çok mutlu oldum düşük diye düşünme önemli olan %60uzeri artış iki gün sonra
Çok sevindim gözümüz aydın

Evet canım ben de bugünü ve yarını açık havada yürüyerek geçirmeye çalışıcam.
Aksamki olay ve idrar testi yüzünden çok üzüldüm dün gece.
Simdi sabırla pazartesi degerimi bekliycem.

Canim valla yüreğim ağzımda okudum sayfaları rabbim kuzunu/kuzularını sana bağışlasın çok duygulandım. Zaten 5. Gun embiyosu 10. Gun test olmuyor mu normalde

Bilmiyorumki Pazartesi mucize olmasi lazım
Kimyasal gebelik dedikleri bu mu acaba..o kelimeyi her gördüğümde gözümü kaçırıp okumuyordum..bilinçaltıma girmesin diye. Yoksa sürekli düşünürüm diye..

Neyse sağlıklıysa gelsin insallah..

Bilmiyorumki Pazartesi mucize olmasi lazım
Kimyasal gebelik dedikleri bu mu acaba..o kelimeyi her gördüğümde gözümü kaçırıp okumuyordum..bilinçaltıma girmesin diye. Yoksa sürekli düşünürüm diye..

Neyse sağlıklıysa gelsin insallah..
10. Gun pazartesi asıl değer o zaman belli olacak canım o zamana bak gör 2 3 katı artmış olacak dua et

Rabbim yüzümüze baksın canım inşaAllah bu defa tutar ben adet olacaktım olmadım daha bekliyorum bugün bakalım. Ayrıca opu nasıl geçti bakalim iyi misin
Opu iyi geçti ama sonrasında anestezinin etkisiyle bir türlü uyanamadım tüm gün yarı uyur geçirdim. Akşam saatide biraz ağrım oldu onun dışında iyiyim dua ediyorum tüm yumurtalarım döllenir umarım bu defa daha fazla umudum oldu... floransa17 floransa17 ninde pozitifi görmesi beni bayağı umutlandırdı. Kısmetse salı ya da çarşamba 3. Gün embriyosu transfer edecekler... yumurta sayım çok az olduğu için doktorum riske girmek istemiyor... doktorunda dediği gibi hepimiz bir yumurta ve bir spermin ürünüyüz :) BEYAZGULL BEYAZGULL umarım sende regl olup başlarsın tedaviye tekrardan...

Opu iyi geçti ama sonrasında anestezinin etkisiyle bir türlü uyanamadım tüm gün yarı uyur geçirdim. Akşam saatide biraz ağrım oldu onun dışında iyiyim dua ediyorum tüm yumurtalarım döllenir umarım bu defa daha fazla umudum oldu... floransa17 floransa17 ninde pozitifi görmesi beni bayağı umutlandırdı. Kısmetse salı ya da çarşamba 3. Gün embriyosu transfer edecekler... yumurta sayım çok az olduğu için doktorum riske girmek istemiyor... doktorunda dediği gibi hepimiz bir yumurta ve bir spermin ürünüyüz :) BEYAZGULL BEYAZGULL umarım sende regl olup başlarsın tedaviye tekrardan...
İnsallah döllenir canım. SonraDa annelerine tutunurlar. İlki kaçıncı gün embriyoşuydu acaba

Bilemiyoruz doktorumda tutacağını düşünmüştü... işte tıp ve bilim bir yere kadar bir yerden sonra işimiz Allah a kalıyor. Sonuçta o ol derse olur...
Tabi rabbim dilerse olur. Peki arastirma yapmadı mı. Benim doktorum histereskopi yaptı dna hasar testi yapti görünen sorun olmayınca 5. Gun embiyosu deneyelim dedi. Bakalım yarın hasta olursam pazartesi ankaradayim

yastun yastun kac yumurtanı aldılar canım
Henüz pozitif kabul edilmiyor değerim, tekrarlayinca degerlendirecekler. Dua ediyorum sadece..
Pozitif olursa yaptıklarımı yazicam kismet olur değerim yükselirse..

X