- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- Konu Sahibi floransa17
- #15.461
Idrar testim benim kan testinde 65 üstüne cikinca iki cizgi çıkmıştı.İdrar testim bugunde tek çizgi sanırım deger yükselmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Idrar testim benim kan testinde 65 üstüne cikinca iki cizgi çıkmıştı.İdrar testim bugunde tek çizgi sanırım deger yükselmedi.
Hiçbirşeyde sorun olmadığı için yapmadı bu seferde olmazsa bakacağızTabi rabbim dilerse olur. Peki arastirma yapmadı mı. Benim doktorum histereskopi yaptı dna hasar testi yapti görünen sorun olmayınca 5. Gun embiyosu deneyelim dedi. Bakalım yarın hasta olursam pazartesi ankaradayim
floransa17 bugün doktordan haber geldi... 4 yumurtam toplanmıştı 3 tanesi olgunmuş 3 de döllenmiş embriyo oluşturmuşlar.. kusmetse salı transfer olacak... hakkımızda hayırlısı... sende idrar testi yapıp üzme kendini değerin katlanacak inşallah...yastun kac yumurtanı aldılar canım
Henüz pozitif kabul edilmiyor değerim, tekrarlayinca degerlendirecekler. Dua ediyorum sadece..
Pozitif olursa yaptıklarımı yazicam kismet olur değerim yükselirse..
floransa17 bugün doktordan haber geldi... 4 yumurtam toplanmıştı 3 tanesi olgunmuş 3 de döllenmiş embriyo oluşturmuşlar.. kusmetse salı transfer olacak... hakkımızda hayırlısı... sende idrar testi yapıp üzme kendini değerin katlanacak inşallah...
Bakalım 2 transfer yapacaklardı salıya kadar güzel ilerlerse embriyolar birini dondururlar bence...E super 3 embriyo
Bak boşuna stres yaptın :)
İki transfer yapip birini mi donduracaklar?
Tamam yarin kan vericem zaten artik idrar testi yapmam :)
floransa17 canım test yapmışsın şimdi gördüm. 13 çıkmış ki sen bu ay iğne olmadığın için sıfır olması gerekirdi di mi oldu bu iş oldu.
Sen hatırlar mısın bilmem; ben idrarda silik çizgiyi gördükten 2 gün sınra kan testi yaptırdım ve 113 çıktı. Kan testini yaptığım ve ertesi gün idrar testi yaptım gene meraktan ve tek çizgi çıktı.
Aman allahım ne kabustu gene hatırladım. Ama çok şükür kan testi katlanarak arttı. Yani idrar testine çok takma kafanı.
Yarın unutmayayım girmeyi siteye. Heyecanlandım. Hadi inşallah güzel haberler alırsın-verirsin bize
İnsallah tutar da gerek kalmazHiçbirşeyde sorun olmadığı için yapmadı bu seferde olmazsa bakacağız
İlk tedaviniz miBende regl oldum kızlar sabah randevum var heycandan uyuyamıyorum yaaaa
Bende oldum şükür salıyada benim kontrol var hadi hayırlı olsunBende regl oldum kızlar sabah randevum var heycandan uyuyamıyorum yaaaa
İlk tedaviniz mi
Dondurulmuş lara mi olucak?
Olsun arkadaşım o zaman aynı anda yaşayacağız tedavimizi inşallah yüzümüz güler sonunda.Bende oldum şükür salıyada benim kontrol var hadi hayırlı olsun
Benim bu ay kontrol muhtemelen yeni Bi hastane yeni Bi Dr Nasıl yönlenecek tedavimiz bakalım hayırlısıylaHayırlısı
Olsun arkadaşım o zaman aynı anda yaşayacağız tedavimizi inşallah yüzümüz güler sonunda.
Ayyy herşey baştan başlayacak hadi hayırlısı muhakkak yaz yeni doktor eskiye göre neler istedi neler yapacaksınız canım çok merak ettimBenim bu ay kontrol muhtemelen yeni Bi hastane yeni Bi Dr Nasıl yönlenecek tedavimiz bakalım hayırlısıyla
Merhaba canım sağol bakalım az öve geldim hastaneye bekliyorum çok heycanlıyim. Sen ne durumdasın bakalimGünaydın kızlar....
Oooo yine hareketlendi buralar ne güzel....
floransa17 dualarımdasın inanıyorum ben yüksek çıkıcak sonucun :)
yastun boşuna stres yapmışsın bak ne güzel 3 embriyon oluşmuş...İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın :)
BEYAZGULL cango58 yeni tedavileriniz hayırlı olsun kızlar...Rabbim yardımcınız olsun :)
canım gözün aydın sağlıkla gelişsin kuzular inşallahfloransa17 bugün doktordan haber geldi... 4 yumurtam toplanmıştı 3 tanesi olgunmuş 3 de döllenmiş embriyo oluşturmuşlar.. kusmetse salı transfer olacak... hakkımızda hayırlısı... sende idrar testi yapıp üzme kendini değerin katlanacak inşallah...
Bende regl oldum kızlar sabah randevum var heycandan uyuyamıyorum yaaaa
Bende oldum şükür salıyada benim kontrol var hadi hayırlı olsun