2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar bu sefer neden bende fena heyacan oldu yarın 9:00 da opu var nedense inanılmaz stressliyim sadece 3 yumurta olduğundan mı ki... ya döllezlerse ya embriyo oluşmazsa diye bir stress aldıgitti

2. Ye baslamadan önce geçen hafta ben de çok stres yaptım. yastun yastun sanirim önceki negatifin etkisinden kalma bir psikoloji oluyor biz de
Ama sonra tedaviye baslayinca stres gitti, umut geldi, daha rahattim, umarim seninde opudan sonra öyle bi rahatlama olur..
Yedinmi bal polen propolis arisutunu

2. Ye baslamadan önce geçen hafta ben de çok stres yaptım. yastun yastun sanirim önceki negatifin etkisinden kalma bir psikoloji oluyor biz de
Ama sonra tedaviye baslayinca stres gitti, umut geldi, daha rahattim, umarim seninde opudan sonra öyle bi rahatlama olur..
Yedinmi bal polen propolis arisutunu
Evet çok haklısın umarım bu ikinci seferde bebişlerimize kavuşuruz... çok uzun zamandır özlemini çekiyorum.... Arı sütü polen bal propolisi ocak başından beri yapıyorum bakalım faydası olacak mı?

İçini ferah tut canım rabbimin izniyle pozitif sonuç alacağını hissediyorum inşallah yarın müjdeyi verirsin. Sabah mı vereceksin kanı?

Evet canım sabah vermeyi düşünüyorum kanı.

Hersey Allah tan, negatifte pozitifte olsa ben elimden geleni yaptım. Anne olmak kaderimizde varsa yasiycaz bu duyguyu..

Kızlar bir şey sorucam. Hepiniz tüp bebek denemesinden önce laparoskopi oldunuz mu. Benim hsg de bir tupum hafif geniş çıktı. İki doktora gösterdim operasyona gerek yok çapkın hafif zaten genişlik dedi. Asilamami yapan doktor laparoskopi yapicam belki genişlik hamileliği engel oluyordur dedi. Kafam karıştı.

Kizlar can sıkıntısından crinone jeli kesip icine baktim.
İcinde küçük bir top var. Yukardan biz sıkınca o icindeki top kremi vajinaya püskürtüyo.
Sıktıktan sonra ucu kapali gibi görünen kisimdaki sey esasinda icindeki top. İslem bitince ışığa tutup baktiginizda ucunda krem kalmış gibi görünen şey icindeki topmuş.
Paylasayim dedim :)

Alemsin canım ya daha neler öğreneceğiz annelikte bakalım :)

Günaydın kızlar

Dun gece ceinine jelin ucunda kan vardı. Regl günüm geldi çünkü.
Sabah idrar testi yaptım evde. Maalesef koca bir tek çizgi.
Simdi kan vermeye gidiyorum.

Günaydın kızlar

Dun gece ceinine jelin ucunda kan vardı. Regl günüm geldi çünkü.
Sabah idrar testi yaptım evde. Maalesef koca bir tek çizgi.
Simdi kan vermeye gidiyorum.
Kk'de birisi yazmıştı o testler negatif çıkarsa güvenmeyin, pozitif çıkarsa güvenin diye. Umut var, umut hep var.. Hayırlı olsun sonucun inşallah

Sonucum 13 çıktı. Sekizinci günümdeyim.
Düşük bir deger 5. Gün emnriyosu için.
Pazartesi tekrar yaptiricam
Dua etmekten başka yapılacak birsey yok
Canm sonucun güzel düşük çıktı falan diye düşünme. Önemli olan değerin katlaması canm.Emin ol burda çok okudum düşük değerle başlayıp sağlıklı devam edeni.O yüzden idrar testinde çıkmamış demek.Bir iki güne orda da çıkar. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına versin inşallah..

Sonucum 13 çıktı. Sekizinci günümdeyim.
Düşük bir deger 5. Gün emnriyosu için.
Pazartesi tekrar yaptiricam
Dua etmekten başka yapılacak birsey yok

İnşallah Allah tamamına erdirsin canım dualarımız kabul olsun.onemli olan pazartesi katlanması ikiye.burda defalarca birlikte okumadık mı 100 kusurler cıkıp sonra kimyasal olduğunu öğrendik üzüldük, degeri 20-30 olup bebeği tutunanlar oldu sevindik.Allah ne demişse o olacak ve inşallah yuzumuz gulecek.sakın üzülüpde bebeğinide üzme sen pozitif olki o sana sımsıkı tutunsun.Dualarımız seninle canım.

X