2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selam canım, A anneveoglusu

Az once ben de buraya aynisini yazacaktım
yukarda @manana1975 arkadasimizin yazdigini okudum. Ben de 5. Gündeyim ve bugüne kadar kasık bel ve göğüs agrisi vardi. İlac etkisi diye çok sevinmedim ama yinede vücutta bi farklılık hissetmek psikolojik olarak rahatlatıyor.
Bu sabah kuş gibi agrisiz siskinliksiz ve biraz da negatif boğazımda bi düğümle uyandim :KK64:

Umarim östrojen ve progestorenun psikolojik etkisindendir bu hissiyatlarimiz

Ha bi de çok sinirliyim, herkese bağırıyorum :olamaz: bu da genelde adet öncesi olur bende
iyi düşün canım herşey iyi olacal Allah’ın izniyle

Kızlar herkes diyor ki 1. Tüp bebek tutan azmış genelde 2. Ve 3. Tutarmiş yada bana teselli vermek için mi dediler bunu. Siz ne diyorsunuz bakayım.
Umarım öyledir. Bu iş bence kusmet meselesi Alkah’ın yazdığı oluyor. Bizim geçen seninle beraber tutmamıştı umarım bu sefer beraber pozitif görürüz. Benim kısmetse cumartesi opu olacak. Şuan için sadece 3 yumurta vardı bakalım kusmet diyorum.

Canim 11 kasimda ilk transferimi oldum tutmadi. Doktor iki adet sonra gel histeroskopi yapalim dedi gecen hafta histeroskopi ile rahmime cizik atildi ardindan tarnasol diye bir ilac kullaniyorum haftaya da lucrin igneye baslicam. Bu adetten sonrada tekrar transfer olacak bakalim nasipse. Benim doktorum bekletmisti icin rahat etsin istiyorsan bir ay dinlen

canım şubatta birlikte bekleyeceğiz inşallah hayırlı olur hepimiz için

Selam canım, A anneveoglusu

Az once ben de buraya aynisini yazacaktım
yukarda @manana1975 arkadasimizin yazdigini okudum. Ben de 5. Gündeyim ve bugüne kadar kasık bel ve göğüs agrisi vardi. İlac etkisi diye çok sevinmedim ama yinede vücutta bi farklılık hissetmek psikolojik olarak rahatlatıyor.
Bu sabah kuş gibi agrisiz siskinliksiz ve biraz da negatif boğazımda bi düğümle uyandim :KK64:

Umarim östrojen ve progestorenun psikolojik etkisindendir bu hissiyatlarimiz

Ha bi de çok sinirliyim, herkese bağırıyorum :olamaz: bu da genelde adet öncesi olur bende
Canim öncelikle hayırlı olsun transferin belirtilere hiç güvenme bendede aynısı oldu 5 güne kadar ağrılar devam etti sonra kesildi ve haladaa hiç belirtim yok dün keseleri gördüm ikitaneler ama 6 cı haftadayim ve hiç belirtir yok hala beşinci günde pes etmiştim bu günde yok diye ama ikiside benimle moralini yüksek tut

Canim öncelikle hayırlı olsun transferin belirtilere hiç güvenme bendede aynısı oldu 5 güne kadar ağrılar devam etti sonra kesildi ve haladaa hiç belirtim yok dün keseleri gördüm ikitaneler ama 6 cı haftadayim ve hiç belirtir yok hala beşinci günde pes etmiştim bu günde yok diye ama ikiside benimle moralini yüksek tut

Günaydınlar 6. Gün :KK57: Son 48 saat

Teşekkür ederim kızlar moral veriyosunuz bana her sabah

Embriyo fotoğrafını sürekli evde gözümün önünde bi yerlere koyuyorum. O kadar hic bi his ve birsey yok ki vücudum da unutup agir kaldırma veya ani birsey yapmayim diye fotografi görünce aklıma geliyor : “transfer yapıldı bana di mi” diye :oops:

Cevabin için teşekkür ederim daha ilk adet bile olmadim bana göre
Rica ederim. Ilk transferimden sonra bende cok gec adet oldum. O yuzden telaslanma yakin adet olursun. Kullandigimiz ilaclarla rahmimiz iyice kalinlasti bu nedenle gecikiyor sanirim

floransa17 floransa17 nasılsın güzelim yarın test yapacaksın heyacanla bekliyorum sonucunu
rabbim bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eylesin sana hayırlı ve sağlıklı evlad/evladlar nasip etsin inşallah

floransa17 floransa17 nasılsın güzelim yarın test yapacaksın heyacanla bekliyorum sonucunu
rabbim bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eylesin sana hayırlı ve sağlıklı evlad/evladlar nasip etsin inşallah

:KK15: teşekkür ederim A anneveoglusu
yüreğim ağzımda valla bekliyorum ben de.

Yarın bu saatlerde kan vermiş olurum sanıyorum.
Bugün geçmez artik:işsiz:

Eşime söz verdim: bugün idrar testi yapmak yok diye :KK51:

Kizlar can sıkıntısından crinone jeli kesip icine baktim.
İcinde küçük bir top var. Yukardan biz sıkınca o icindeki top kremi vajinaya püskürtüyo.
Sıktıktan sonra ucu kapali gibi görünen kisimdaki sey esasinda icindeki top. İslem bitince ışığa tutup baktiginizda ucunda krem kalmış gibi görünen şey icindeki topmuş.
Paylasayim dedim :)

Kizlar can sıkıntısından crinone jeli kesip icine baktim.
İcinde küçük bir top var. Yukardan biz sıkınca o icindeki top kremi vajinaya püskürtüyo.
Sıktıktan sonra ucu kapali gibi görünen kisimdaki sey esasinda icindeki top. İslem bitince ışığa tutup baktiginizda ucunda krem kalmış gibi görünen şey icindeki topmuş.
Paylasayim dedim :)
Baya canın sıkılmış senin :) Mübarek cuma saatlerinde Rabbim sesimizi duysun güzel haberlerini alalım inşallah :)

kizlar herkese hayırlı cumalar bugün transferim var ve sizlerinde dualarina ihtiyacım var benim için Ayetel Kursi okuyabilir misiniz? şimdiden Allah razi olsun sağlıcakla kalın ayin 28i pazar günü test tarihim
Okudum arkadaşım Rabbim yardımcın olsun :)
Stres yapma sakın rahat ol güzel haberlerini alalım inşallah :)

Kızlar bu sefer neden bende fena heyacan oldu yarın 9:00 da opu var nedense inanılmaz stressliyim sadece 3 yumurta olduğundan mı ki... ya döllezlerse ya embriyo oluşmazsa diye bir stress aldıgitti

X