2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ayyy maşallah nasıl mutlu oldum bu güzel haberine maşallah maşallah
allah ikili testinizde güzel sonuçlar ile gelir inşallah güzel kardeşim

nifty veya harmony testi yaptıracakmısın bu yeterli mi dedi dr canım
Tsk arkadasim. Darisi sizlere insallahhh. Ikili taramada sonuc ne cikacak bakalim ona gore yol cizicez. Insallah guzel bir sonuc cikarda gerek kalmaz onlara.

Vaayy tebrikler yoncacim
Masallah
İsimler belli mi :)

Amin darisi bu ay ve şubattaki arkadaslarimiza
Tsk canim darisi sizlere. Sen yolu acicaksin allahin izniyle arkandan butun kalbi guzel melek annelerim gelecek. Hepiniz cok degerli insanlarsiniz gozumde vede cok kutsal. Hepimiz vatana, millete, ailesine hayirli birer evlat icin gozyasi dokup mucadele verdik, veriyoruz. Allahim hicbirinizi bos cevirmesin. Olanlarada saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin.
Yok isim henuz dusunmedik hic. varsa aklinizda olan isimler duymak isterim canlarim

Merhabalar arkadaşlar sizlere danisacagim bir mevzu var. Fikre ihtiyacim var. Kasim da kimyasal gebelil gecirdim degerim cok yavaş cikti ve cok yavaş indi. Henüz adet olmadim ilk denememdi. Doktorum adet söktürücü verdi 1 hafta geçti adet olmadim. Sadece 3 gün süren bir lekelenme tarzinda birsey oldu. Doktorum histeroskopi yapalim dedi hem rahime bakalim hemde cizik atalim dedi. normalde 6 gun adet olan ben eskisi gibi adet olmadim.Benim sizlere sormak istedigim su doktorum adet olmussun demekki dedi ama bu adet benzemiyor. 1 ay daha bekleyip mi histeroskopi olsam yoksa bu ay olsam mi bu lekelenmeyi adet sayiyor doktorum vucudum tam olarak toplansami 1ay sonra histeroskopi sonraki ay da dondurulmuş transferim olacak. Sizce hangisi uygun olur. Simdiden teşekkür ederim.
Canim 11 kasimda ilk transferimi oldum tutmadi. Doktor iki adet sonra gel histeroskopi yapalim dedi gecen hafta histeroskopi ile rahmime cizik atildi ardindan tarnasol diye bir ilac kullaniyorum haftaya da lucrin igneye baslicam. Bu adetten sonrada tekrar transfer olacak bakalim nasipse. Benim doktorum bekletmisti icin rahat etsin istiyorsan bir ay dinlen

Kizlar bende bugun ikili tarama icin kan verdim insallah guzel cikar sonucumuz. cinsiyetlerini ogrendik. Biri kiz biri erkek. allahim saglicakla versin insallah kollarima. Darisi isteyen herkeze olsun :KK200:

Gız sen beni mi takip ediyon herşeyimiz aynı doğum zamanı cinsiyet yoksa kader ikizimiyiz bizde :halay::halay::halay::p:KK70::KK70::KK71::KK70: amin amin çok amin canım :dua: inşallah ikili test sonucu da benim ki gibi iyi çıkar :KK66::KK66:

Tsk arkadasim. Darisi sizlere insallahhh. Ikili taramada sonuc ne cikacak bakalim ona gore yol cizicez. Insallah guzel bir sonuc cikarda gerek kalmaz onlara.
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz aynı dönem hamile kalmadık mı? 1 ay önce yapıldı bizim tarama. Bizim çok şükür temiz. Sen de içini ferah tut iyi çıkacak Allahın izniyle.

Canim 11 kasimda ilk transferimi oldum tutmadi. Doktor iki adet sonra gel histeroskopi yapalim dedi gecen hafta histeroskopi ile rahmime cizik atildi ardindan tarnasol diye bir ilac kullaniyorum haftaya da lucrin igneye baslicam. Bu adetten sonrada tekrar transfer olacak bakalim nasipse. Benim doktorum bekletmisti icin rahat etsin istiyorsan bir ay dinlen
Cevabin için teşekkür ederim daha ilk adet bile olmadim bana göre

Kizlar bende bugun ikili tarama icin kan verdim insallah guzel cikar sonucumuz. cinsiyetlerini ogrendik. Biri kiz biri erkek. allahim saglicakla versin insallah kollarima. Darisi isteyen herkeze olsun :KK200:

Canım çok sevindim ne gusel bir kız bir erkek:KK200:Allah cok buyuk inşallah test sonuclarıda cok gusel cıkacak.bizde ikili testi yaptırdık ama daha çıkmadı sonucu.bakalım hayırlısı.bulantıların nasıl oldu toparlayabildin mi?

Gız sen beni mi takip ediyon herşeyimiz aynı doğum zamanı cinsiyet yoksa kader ikizimiyiz bizde :halay::halay::halay::p:KK70::KK70::KK71::KK70: amin amin çok amin canım :dua: inşallah ikili test sonucu da benim ki gibi iyi çıkar :KK66::KK66:
Oyyyy tatli bedisim minnak arkadasim benim. eweettt takipteyim seni. :KK48:
Ohhhh sukur rabbime sonucuna cok sevindim. Darisi bize olsun teyzesi

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz aynı dönem hamile kalmadık mı? 1 ay önce yapıldı bizim tarama. Bizim çok şükür temiz. Sen de içini ferah tut iyi çıkacak Allahın izniyle.
Cok Tsk arkadasim. Yok benim sizden bayagi sonra oldu. 13 haftaligiz. Insallah arkadasim

Canım çok sevindim ne gusel bir kız bir erkek:KK200:Allah cok buyuk inşallah test sonuclarıda cok gusel cıkacak.bizde ikili testi yaptırdık ama daha çıkmadı sonucu.bakalım hayırlısı.bulantıların nasıl oldu toparlayabildin mi?
Insallah canim ya. seninkide insallah guzel cikacak. pgt varya sende daha rahatsindir.
Bulantilarim daha hafifledi. Ilac kullaniyorum. Daha iyiyim sukur. Sen nasilsin?

Insallah canim ya. seninkide insallah guzel cikacak. pgt varya sende daha rahatsindir.
Bulantilarim daha hafifledi. Ilac kullaniyorum. Daha iyiyim sukur. Sen nasilsin?

Saol canım iyiyim bende Allaha sukur.eşim işinden dolayı gitti yaklaşık 3-4 ay olmıcak ama hayırlısı idare ediyoruz ailem geldi yanıma.ama insan eşini arıyor.napalım sağlık olsunda gerisi önemli değil.

Saol canım iyiyim bende Allaha sukur.eşim işinden dolayı gitti yaklaşık 3-4 ay olmıcak ama hayırlısı idare ediyoruz ailem geldi yanıma.ama insan eşini arıyor.napalım sağlık olsunda gerisi önemli değil.
Allah kavustursun arkadasim. Sen kendine ve yigenime iyi bak saglik olsun. Insallah su gibi gelsin gecsin zaman. Dogumundan once gelir sukur

X