2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

iyi düşün canım herşey iyi olacal Allah’ın izniyle

Kızlar herkes diyor ki 1. Tüp bebek tutan azmış genelde 2. Ve 3. Tutarmiş yada bana teselli vermek için mi dediler bunu. Siz ne diyorsunuz bakayım.
Umarım öyledir. Bu iş bence kusmet meselesi Alkah’ın yazdığı oluyor. Bizim geçen seninle beraber tutmamıştı umarım bu sefer beraber pozitif görürüz. Benim kısmetse cumartesi opu olacak. Şuan için sadece 3 yumurta vardı bakalım kusmet diyorum.

canım şubatta birlikte bekleyeceğiz inşallah hayırlı olur hepimiz için

Canim öncelikle hayırlı olsun transferin belirtilere hiç güvenme bendede aynısı oldu 5 güne kadar ağrılar devam etti sonra kesildi ve haladaa hiç belirtim yok dün keseleri gördüm ikitaneler ama 6 cı haftadayim ve hiç belirtir yok hala beşinci günde pes etmiştim bu günde yok diye ama ikiside benimle moralini yüksek tut

Günaydınlar 6. Gün Son 48 saat

Teşekkür ederim kızlar moral veriyosunuz bana her sabah

Embriyo fotoğrafını sürekli evde gözümün önünde bi yerlere koyuyorum. O kadar hic bi his ve birsey yok ki vücudum da unutup agir kaldırma veya ani birsey yapmayim diye fotografi görünce aklıma geliyor : “transfer yapıldı bana di mi” diye

Cevabin için teşekkür ederim daha ilk adet bile olmadim bana göre
Rica ederim. Ilk transferimden sonra bende cok gec adet oldum. O yuzden telaslanma yakin adet olursun. Kullandigimiz ilaclarla rahmimiz iyice kalinlasti bu nedenle gecikiyor sanirim

floransa17 nasılsın güzelim yarın test yapacaksın heyacanla bekliyorum sonucunu
rabbim bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eylesin sana hayırlı ve sağlıklı evlad/evladlar nasip etsin inşallah

teşekkür ederim A anneveoglusu
yüreğim ağzımda valla bekliyorum ben de.

Yarın bu saatlerde kan vermiş olurum sanıyorum.
Bugün geçmez artik

Eşime söz verdim: bugün idrar testi yapmak yok diye

kizlar herkese hayırlı cumalar bugün transferim var ve sizlerinde dualarina ihtiyacım var benim için Ayetel Kursi okuyabilir misiniz? şimdiden Allah razi olsun sağlıcakla kalın ayin 28i pazar günü test tarihim

Okudum.. bol şans diliyorum
Cok su icme 1 lt yeterli :)
Dhaa rahat gecer transferin

Valla çok ciddiyim. Testten sonra şiddetlenerek devam etti. Korkup doktora sordum. Rahim büyüdüğü ve bebeğe hazırlandığı için olurmuş o ağrılar

Aksamlari yatmaya yakin başagrisi ve hafif bir adet sancısı oluyo
Gündüz birşey yok
Neyse yarın öğrences

Kizlar can sıkıntısından crinone jeli kesip icine baktim.
İcinde küçük bir top var. Yukardan biz sıkınca o icindeki top kremi vajinaya püskürtüyo.
Sıktıktan sonra ucu kapali gibi görünen kisimdaki sey esasinda icindeki top. İslem bitince ışığa tutup baktiginizda ucunda krem kalmış gibi görünen şey icindeki topmuş.
Paylasayim dedim :)

Baya canın sıkılmış senin :) Mübarek cuma saatlerinde Rabbim sesimizi duysun güzel haberlerini alalım inşallah :)

kizlar herkese hayırlı cumalar bugün transferim var ve sizlerinde dualarina ihtiyacım var benim için Ayetel Kursi okuyabilir misiniz? şimdiden Allah razi olsun sağlıcakla kalın ayin 28i pazar günü test tarihim
Okudum arkadaşım Rabbim yardımcın olsun :)
Stres yapma sakın rahat ol güzel haberlerini alalım inşallah :)

Kızlar bu sefer neden bende fena heyacan oldu yarın 9:00 da opu var nedense inanılmaz stressliyim sadece 3 yumurta olduğundan mı ki... ya döllezlerse ya embriyo oluşmazsa diye bir stress aldıgitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…