- 7 Ekim 2012
- 615
- 791
- 43
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.401
iyi düşün canım herşey iyi olacal Allah’ın izniyleSelam canım, A anneveoglusu
Az once ben de buraya aynisini yazacaktım
yukarda @manana1975 arkadasimizin yazdigini okudum. Ben de 5. Gündeyim ve bugüne kadar kasık bel ve göğüs agrisi vardi. İlac etkisi diye çok sevinmedim ama yinede vücutta bi farklılık hissetmek psikolojik olarak rahatlatıyor.
Bu sabah kuş gibi agrisiz siskinliksiz ve biraz da negatif boğazımda bi düğümle uyandim
Umarim östrojen ve progestorenun psikolojik etkisindendir bu hissiyatlarimiz
Ha bi de çok sinirliyim, herkese bağırıyorumbu da genelde adet öncesi olur bende
Umarım öyledir. Bu iş bence kusmet meselesi Alkah’ın yazdığı oluyor. Bizim geçen seninle beraber tutmamıştı umarım bu sefer beraber pozitif görürüz. Benim kısmetse cumartesi opu olacak. Şuan için sadece 3 yumurta vardı bakalım kusmet diyorum.Kızlar herkes diyor ki 1. Tüp bebek tutan azmış genelde 2. Ve 3. Tutarmiş yada bana teselli vermek için mi dediler bunu. Siz ne diyorsunuz bakayım.
Canim 11 kasimda ilk transferimi oldum tutmadi. Doktor iki adet sonra gel histeroskopi yapalim dedi gecen hafta histeroskopi ile rahmime cizik atildi ardindan tarnasol diye bir ilac kullaniyorum haftaya da lucrin igneye baslicam. Bu adetten sonrada tekrar transfer olacak bakalim nasipse. Benim doktorum bekletmisti icin rahat etsin istiyorsan bir ay dinlen
Canim öncelikle hayırlı olsun transferin belirtilere hiç güvenme bendede aynısı oldu 5 güne kadar ağrılar devam etti sonra kesildi ve haladaa hiç belirtim yok dün keseleri gördüm ikitaneler ama 6 cı haftadayim ve hiç belirtir yok hala beşinci günde pes etmiştim bu günde yok diye ama ikiside benimle moralini yüksek tutSelam canım, A anneveoglusu
Az once ben de buraya aynisini yazacaktım
yukarda @manana1975 arkadasimizin yazdigini okudum. Ben de 5. Gündeyim ve bugüne kadar kasık bel ve göğüs agrisi vardi. İlac etkisi diye çok sevinmedim ama yinede vücutta bi farklılık hissetmek psikolojik olarak rahatlatıyor.
Bu sabah kuş gibi agrisiz siskinliksiz ve biraz da negatif boğazımda bi düğümle uyandim
Umarim östrojen ve progestorenun psikolojik etkisindendir bu hissiyatlarimiz
Ha bi de çok sinirliyim, herkese bağırıyorumbu da genelde adet öncesi olur bende
Canim öncelikle hayırlı olsun transferin belirtilere hiç güvenme bendede aynısı oldu 5 güne kadar ağrılar devam etti sonra kesildi ve haladaa hiç belirtim yok dün keseleri gördüm ikitaneler ama 6 cı haftadayim ve hiç belirtir yok hala beşinci günde pes etmiştim bu günde yok diye ama ikiside benimle moralini yüksek tut
Valla çok ciddiyim. Testten sonra şiddetlenerek devam etti. Korkup doktora sordum. Rahim büyüdüğü ve bebeğe hazırlandığı için olurmuş o ağrılarGerçekten mi
Bizim bugüne kadar yaşadığımız
adet agrisi = yakin gelecekteki adet
Beyin baska birsey tanimlayamiyo :)
Amin canim insallah bu son bekleyisimiz olur. Insllh evlatlarimiza kavusuruz hayirlisiylacanım şubatta birlikte bekleyeceğiz inşallah hayırlı olur hepimiz için
Rica ederim. Ilk transferimden sonra bende cok gec adet oldum. O yuzden telaslanma yakin adet olursun. Kullandigimiz ilaclarla rahmimiz iyice kalinlasti bu nedenle gecikiyor sanirimCevabin için teşekkür ederim daha ilk adet bile olmadim bana göre
floransa17 nasılsın güzelim yarın test yapacaksın heyacanla bekliyorum sonucunu
rabbim bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eylesin sana hayırlı ve sağlıklı evlad/evladlar nasip etsin inşallah
kizlar herkese hayırlı cumalar bugün transferim var ve sizlerinde dualarina ihtiyacım var benim için Ayetel Kursi okuyabilir misiniz? şimdiden Allah razi olsun sağlıcakla kalın ayin 28i pazar günü test tarihim
Valla çok ciddiyim. Testten sonra şiddetlenerek devam etti. Korkup doktora sordum. Rahim büyüdüğü ve bebeğe hazırlandığı için olurmuş o ağrılar
teşekkür ederim :) tavsiyene uyacagimOkudum.. bol şans diliyorum
Cok su icme 1 lt yeterli :)
Dhaa rahat gecer transferin
Baya canın sıkılmış senin :) Mübarek cuma saatlerinde Rabbim sesimizi duysun güzel haberlerini alalım inşallah :)Kizlar can sıkıntısından crinone jeli kesip icine baktim.
İcinde küçük bir top var. Yukardan biz sıkınca o icindeki top kremi vajinaya püskürtüyo.
Sıktıktan sonra ucu kapali gibi görünen kisimdaki sey esasinda icindeki top. İslem bitince ışığa tutup baktiginizda ucunda krem kalmış gibi görünen şey icindeki topmuş.
Paylasayim dedim :)
Okudum arkadaşım Rabbim yardımcın olsun :)kizlar herkese hayırlı cumalar bugün transferim var ve sizlerinde dualarina ihtiyacım var benim için Ayetel Kursi okuyabilir misiniz? şimdiden Allah razi olsun sağlıcakla kalın ayin 28i pazar günü test tarihim
Amin arkadaşım Allah razi olsun inşallah bu sefer olurOkudum arkadaşım Rabbim yardımcın olsun :)
Stres yapma sakın rahat ol güzel haberlerini alalım inşallah :)