2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım hiç bir belirtisi olmayan bir arkadaş bahçeci sayfasana yazıyordu hatta üzülüyordu okuyorum herkeste şöyle böyle oluyormuş bende yoktu dedi
ama şuan hamile bunlara takılma

canım hiç bir belirtisi olmayan bir arkadaş bahçeci sayfasana yazıyordu hatta üzülüyordu okuyorum herkeste şöyle böyle oluyormuş bende yoktu dedi
ama şuan hamile bunlara takılma

Haklısın canım negatif olucak bir durum yok doğru söylüyosun.
Burda herkese moralinizi yüksek tutun deyip yine kendim beceremedim

Kacgundur Cay kahve içmiyordum pek.
Bu sabah bi demlik çay koyup ictim

Haklısın canım negatif olucak bir durum yok doğru söylüyosun.
Burda herkese moralinizi yüksek tutun deyip yine kendim beceremedim

Kacgundur Cay kahve içmiyordum pek.
Bu sabah bi demlik çay koyup ictim
Gunaydin arkadasim benim 5 gun o kasik agrim devam edip 6. Gun filan aynen hicbir belirtim kalmamisti canim. Insallah bu benimki gibi iyiye delalettir. Benim hatirladigim birde bu gunlerde sabah kalktigimda idrarda daha agir bir koku hakim oldu. Kotu kokuyordu. Tabi herkezin belirtileri ayri oluyor. Insallahh canim guzel haberlerini alicaz

Canım elini göbüşüne koy ya vasi oku minnaklar seni duyuyor unutma. ağrılar ilk dönemler gaza bağlı da olabiliyor sinir halini adet olacakmışa bağlama biliyosunki gebelik belirtisi de olabiliyor adet öncesi belirtiler kuzum Allah sana gönlündekini hayra çevirip versin hasretini bitirsin

floransa17 canım hayırlı haberlerini hepimiz bekliyoruz gönlünü ferah tut Allah yazdıysa olacak zaten belirtiler vs hepsi boş.herkes farklı farklı geçiriyor bu süreci önemli olan kendini yıpratmamaya çalış.transferinden beri her gece sanada dua ediyorum inşallah gönlüne göre olsun ve hayırlısıyla bebeğine kavuş die umarım dualarımızda kabul olur.sende içini rahat tut.inşallah bu cumartesi cok gusel olucak

canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

9.hafta içindeyim bulantılarım tam gaz devam canım daha hamileliğin sefasını sürecek duruma gelemedim,biran evvel iyi olayım diye dua ediyorum.
Arada burayada uğrayıp arkadaşlarım nasıllar diye göz gezdiriyorum
Sende iyisin zamanında yaklaşıyor değil mi arkadaşım ?

evet canım hayırlısı ile adete 21 gün var bakalım
maşallah maşallah kuzulara

Merhabalar arkadaşlar sizlere danisacagim bir mevzu var. Fikre ihtiyacim var. Kasim da kimyasal gebelil gecirdim degerim cok yavaş cikti ve cok yavaş indi. Henüz adet olmadim ilk denememdi. Doktorum adet söktürücü verdi 1 hafta geçti adet olmadim. Sadece 3 gün süren bir lekelenme tarzinda birsey oldu. Doktorum histeroskopi yapalim dedi hem rahime bakalim hemde cizik atalim dedi. normalde 6 gun adet olan ben eskisi gibi adet olmadim.Benim sizlere sormak istedigim su doktorum adet olmussun demekki dedi ama bu adet benzemiyor. 1 ay daha bekleyip mi histeroskopi olsam yoksa bu ay olsam mi bu lekelenmeyi adet sayiyor doktorum vucudum tam olarak toplansami 1ay sonra histeroskopi sonraki ay da dondurulmuş transferim olacak. Sizce hangisi uygun olur. Simdiden teşekkür ederim.

canım ben senin yerinde olsam öncelikle bir adet dönemini bekler öyle yaptırırım histereskopiyi
geçmiş olsun arkadaşım inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür

Canım heyecanla haberini bekliyorum vlla. Aklım bir yandan hep sizde. İçime doğuyor ya cumartesi pozitif diyeceksin sen. İyi şeyler geçiyor içimden. Dualarım seninle.belirtiler kafa karıştırıyor bir öyle bir böyle dinleme kendini. Yapman gereken tek şey dua canim.

inşallah doğrudur söylenenler canım. 2.yi deneyecem yaa şimdiden heycan stres bastı beni bu böyle nasıl gidecek bilemiyorum. korkuyorum galiba.

Ben de 2. Ye baslamadan önce çok panikledim sonra süreci bildiğim için bi rahatlama geldi..
Transfere girerken ilkinde yüreğim agzimdaydi zor nefes aliyodum ( bi damacana su icmemin de etkisi olabilir tabi :))
Bu transferime sohbet ederek girip çıktım ve gayet huzurluydu

Bir önceki negatif bizi bir sonraki pozitife götüren bir yol esasinda insallah yani

inşallah öyledir canım. ben nasıl sakinleyeceğim bilmiyorum. kalbim küt küt şimdiden valla

Kizlar bende bugun ikili tarama icin kan verdim insallah guzel cikar sonucumuz. cinsiyetlerini ogrendik. Biri kiz biri erkek. allahim saglicakla versin insallah kollarima. Darisi isteyen herkeze olsun
Ayyy maşallah nasıl mutlu oldum bu güzel haberine maşallah maşallah
allah ikili testinizde güzel sonuçlar ile gelir inşallah güzel kardeşim

nifty veya harmony testi yaptıracakmısın bu yeterli mi dedi dr canım

Kizlar bende bugun ikili tarama icin kan verdim insallah guzel cikar sonucumuz. cinsiyetlerini ogrendik. Biri kiz biri erkek. allahim saglicakla versin insallah kollarima. Darisi isteyen herkeze olsun

Vaayy tebrikler yoncacim
Masallah
İsimler belli mi :)

Amin darisi bu ay ve şubattaki arkadaslarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…