- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.421
Kızlar bu sefer neden bende fena heyacan oldu yarın 9:00 da opu var nedense inanılmaz stressliyim sadece 3 yumurta olduğundan mı ki... ya döllezlerse ya embriyo oluşmazsa diye bir stress aldıgitti
@floransa17 z kalmış canım dualarım seninle inşallah rabim gönlüne göre verir bebişi :)
dualarindasin ♥Evet canım T trkaslan7914 az kaldi 16 saatcik
Biraz korku var su an
Su ana kadar saatleri saydim ama simdi sonucu ogrenmeye korkuyorum
oyyy kuzum korkma inşallah inanıyorum allahın izni ile pozitif olacak bebiş naraları atacaz inşallah :)Evet canım T trkaslan7914 az kaldi 16 saatcik
Biraz korku var su an
Su ana kadar saatleri saydim ama simdi sonucu öğrenmeye korkuyorum
Evet çok haklısın umarım bu ikinci seferde bebişlerimize kavuşuruz... çok uzun zamandır özlemini çekiyorum.... Arı sütü polen bal propolisi ocak başından beri yapıyorum bakalım faydası olacak mı?2. Ye baslamadan önce geçen hafta ben de çok stres yaptım.yastun sanirim önceki negatifin etkisinden kalma bir psikoloji oluyor biz de
Ama sonra tedaviye baslayinca stres gitti, umut geldi, daha rahattim, umarim seninde opudan sonra öyle bi rahatlama olur..
Yedinmi bal polen propolis arisutunu
İçini ferah tut canım rabbimin izniyle pozitif sonuç alacağını hissediyorum inşallah yarın müjdeyi verirsin. Sabah mı vereceksin kanı?Evet canım T trkaslan7914 az kaldi 16 saatcik
Biraz korku var su an
Su ana kadar saatleri saydim ama simdi sonucu öğrenmeye korkuyorum
İçini ferah tut canım rabbimin izniyle pozitif sonuç alacağını hissediyorum inşallah yarın müjdeyi verirsin. Sabah mı vereceksin kanı?
Kizlar can sıkıntısından crinone jeli kesip icine baktim.
İcinde küçük bir top var. Yukardan biz sıkınca o icindeki top kremi vajinaya püskürtüyo.
Sıktıktan sonra ucu kapali gibi görünen kisimdaki sey esasinda icindeki top. İslem bitince ışığa tutup baktiginizda ucunda krem kalmış gibi görünen şey icindeki topmuş.
Paylasayim dedim :)
Kk'de birisi yazmıştı o testler negatif çıkarsa güvenmeyin, pozitif çıkarsa güvenin diye. Umut var, umut hep var.. Hayırlı olsun sonucun inşallahGünaydın kızlar
Dun gece ceinine jelin ucunda kan vardı. Regl günüm geldi çünkü.
Sabah idrar testi yaptım evde. Maalesef koca bir tek çizgi.
Simdi kan vermeye gidiyorum.
Kk'de birisi yazmıştı o testler negatif çıkarsa güvenmeyin, pozitif çıkarsa güvenin diye. Umut var, umut hep var.. Hayırlı olsun sonucun inşallah
Sağol canım bekliyorum sonucu bakalım
Canım lütfen telaş etme kan testi en doğru sonucu verir testini bekle...Günaydın kızlar
Dun gece ceinine jelin ucunda kan vardı. Regl günüm geldi çünkü.
Sabah idrar testi yaptım evde. Maalesef koca bir tek çizgi.
Simdi kan vermeye gidiyorum.
Canım lütfen telaş etme kan testi en doğru sonucu verir testini bekle...
Canm sonucun güzel düşük çıktı falan diye düşünme. Önemli olan değerin katlaması canm.Emin ol burda çok okudum düşük değerle başlayıp sağlıklı devam edeni.O yüzden idrar testinde çıkmamış demek.Bir iki güne orda da çıkar. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına versin inşallah..Sonucum 13 çıktı. Sekizinci günümdeyim.
Düşük bir deger 5. Gün emnriyosu için.
Pazartesi tekrar yaptiricam
Dua etmekten başka yapılacak birsey yok
Sonucum 13 çıktı. Sekizinci günümdeyim.
Düşük bir deger 5. Gün emnriyosu için.
Pazartesi tekrar yaptiricam
Dua etmekten başka yapılacak birsey yok