- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.341
canım ben ocak adetini oldum şubat adetini bekliyorum bendeMerhaba canım nasılsın ne durumdasın şuan merak ettim seni bayadır girmiyorum bende. Cuma yada cumartesi hasta olacağım bende 2.ye başlayacağım artık bu kadar ara yeter
Canım öncelikle ailenin sağlık problemleri için geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda onları sağlıklarına kavuştursun seninde az kalmış bende herşeyden tam vazgeçtim derken eşim Bi daha deneyelim istersen Dedi tabi ben havalara uçtum iki embriyologla birden görüştüm napabilirim diye şimdilik altı cm e ulaşan kanamalı Bi kisti büyütüyorum içimdebakalım ne olacak
floransa17 canım rabbim hayırla sonuclandirsin senin adına sevindim. Bende 2.ye baslayacagim cuma yada cumartesi hasta olacağım 2. Gün ankara yollarına düşeceğim inşallah
Adet olmayı bekliyorum inşallah merkezimizi değiştiriyoruz bu sefer kafama takılan bazı şeyler oldu gideceğim merkezin embriyoloğunu tavsiye etti kendi çalıştığım hastane oraya yönlendirdi amh çok düşmüş yarı yarıya bakalım kistten dolayı takipteyim cerrahi müdaleyi düşünmediler rezervini sıfırlarız dediler ilaçta kanamalı olunca etkilemez denildiallah razı olsun canım inşallah cemil cümlesi içinde rabbim anne ve babama sağlık verir
evet az kaldı aylardır beklemek yordu vallahi hayırlısı ile şubat adeti gelsin süreç başlasın istiyorum
canım yeniden deneme kararınıza çok sevindim rabbim hayırlısı ile yüzünü güldürsün
kist için ne dedi dr ondan sonramı başlayacak tedavi
çikolota kistimi eğer öyle ise önce embriyo elde edin ondan sonra oparasyon olsunAdet olmayı bekliyorum inşallah merkezimizi değiştiriyoruz bu sefer kafama takılan bazı şeyler oldu gideceğim merkezin embriyoloğunu tavsiye etti kendi çalıştığım hastane oraya yönlendirdi amh çok düşmüş yarı yarıya bakalım kistten dolayı takipteyim cerrahi müdaleyi düşünmediler rezervini sıfırlarız dediler ilaçta kanamalı olunca etkilemez denildi
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun çikolata kisti değil bendeki ben tedaviye başlamadan bir ay önce 2 cmlik kist görülmüştü tedavi başlayınca görünmüyor dediler negatif adetinden sonraki adette normal Bi kadın doğumcu 5.5 cm kanamış bide diyerek bana söyledi usgde ağrın artarsa direk acile dedi 12 yıl öncede apandisitle karıştırılıp acil ameliyata alınmıştım 6 cmlik kiste yüzündençikolota kistimi eğer öyle ise önce embriyo elde edin ondan sonra oparasyon olsun
burda bir arkadaşa önce operasyonu yaptılar istanbuldaki tüp bebek merkezi gittiği keşke o ameliyatı olmasaydınız demiş
yeni merkezin hayırlı olsun arkadaşım canı gönülden diliyorum çünkü sende kendimdeArse82 de ikinci evlad özlemi çok büyük.
çok geçmiş olsun arkadaşım. inşallah tez zamanda düzelirsin güzel haberlerini alırızİnşallah hepimiz için hayırlısı olsun çikolata kisti değil bendeki ben tedaviye başlamadan bir ay önce 2 cmlik kist görülmüştü tedavi başlayınca görünmüyor dediler negatif adetinden sonraki adette normal Bi kadın doğumcu 5.5 cm kanamış bide diyerek bana söyledi usgde ağrın artarsa direk acile dedi 12 yıl öncede apandisitle karıştırılıp acil ameliyata alınmıştım 6 cmlik kiste yüzünden
Bu sefer galiba kalacağız embriyologla görüşmemiz de olumlu oldu bu arada bitkisel destek de almaya başladım ayağını sürerek pozitifi bize de bulaştırcango58 evet bu iste embriyolog çok önemli. Arastirip iyisini bulman iyi olmuş.
Bi de yanlis hatirlamiyosam transfer yaptırdığın yer uzakti sanıyorum.
Yine burasi da uzaksa acaba otel gibi bi yerde bi gece konaklayip öylemi dönsen evine.
Transfer sonrasi yolda yorulmamış olursun.
Canım benim bildiğim 100ün üstündeki değerler kimyasal değil. Belki de sallıyorum bilemedim :))Yuksek cikip kimyasal gebelik olmaz mi ki acaba ya bak merak ettim.
Kimyasal gebelik oyle anlasilmiyor galiba. 2 gunde bir takrarlayinca deger dusuyorsa kimyasal oldugu anlasiliyor canim.Canım benim bildiğim 100ün üstündeki değerler kimyasal değil. Belki de sallıyorum bilemedim :))
Sağol canım inşaAllah sanada bende şimdi adetimi bekliyorum 2 3 gün kaldıcanım ben ocak adetini oldum şubat adetini bekliyorum bende
epeyi bekledim artık günler geçmiyor.
canım sanada hayırlı olsun inşallah bu dönem transfer olanlara bu sayfa uğurlu gelir
Malesef iğne tedavisi canım dondurulmusum yok. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah bebeklerin hep seninle olurAmin canım
2018 herkese iyi gelir umarım..
Cumartesi ikimiz içinde büyük gün yani :)
Senin igne tedavisimi dondurulmuş mu bu seferki?
Evet canim orta kalite ama tutunmasina engel değilmiş kalitesi
İnsallah bekleyip goricez :)
Dondurulmuş transfer daha rahatmış bu arada
Gecen sefer taze transfer baya yipratici bir süreçti..
Simdi daha rahatim..
canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlikCanım tebrik ederim umarım 3 kalpli olursun,Allah kavuştursun
canım öyle düşünme çünkü her kadında farklı oluyor bu süreçMerhaba arkadaşlar ,transferimde 5.gün doldu düne kadar sık sık kasık ağrısı ( batma şeklinde ) hissederken bugün ağrılar kesildi. Okudığuma göre ağrıması iyiymiş , bu durumda bebişlerim benimle değil mi artık . Lütfen bu konuda tecrübeli olanlar yardım etsin.
floransa17 nasılsın arkadaşım seni merak ediyorum
cumartesi güzel haberlerini almak nasip olur inşallah