- 7 Ekim 2012
- 615
- 791
- 43
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.321
Ben ikinci denemeye başladım 7 ocak reglimin ilk günüydü. İkinci günü doktora gittim. Şimdilik hiç yumurta yok gibi ama ilaca başlayalım yumurtalık tepki verirse devam ederiz dedi. 4gün 300 gonalf oldum. Sağda 10mm solda 11 mm iki yumurtam var şimdilik. Pazartesi yine bakacak ona göre devam edeceğiz ya da duracağız. Bu yumurta sayısı azlığı ne olacak bilemiyorum. İncir kürü de yapıyorum ikinci 21 gün periyodundayım. Bakalım işe yarayacak mı?
Ben ikinci denemeye başladım 7 ocak reglimin ilk günüydü. İkinci günü doktora gittim. Şimdilik hiç yumurta yok gibi ama ilaca başlayalım yumurtalık tepki verirse devam ederiz dedi. 4gün 300 gonalf oldum. Sağda 10mm solda 11 mm iki yumurtam var şimdilik. Pazartesi yine bakacak ona göre devam edeceğiz ya da duracağız. Bu yumurta sayısı azlığı ne olacak bilemiyorum. İncir kürü de yapıyorum ikinci 21 gün periyodundayım. Bakalım işe yarayacak mı?
Haftaya bugün yaparsan bence çok da erken yapmış olmazsın. Yap tabi. Aklında kalacağına sürekli kafanda döndürüp stres yapacağına... ben de galiba 8. Gün yaptım :)) Ama kan testi için 3-4 gün bekledim 100ün altında çıkarsa gene stres olurum diye. Gerçekten ben stres yapmamayı başarmışım haaa. Ama seni se iyi görüyorum açıkçası
100un altinda cikinca negatif mi oluyor?Haftaya bugün yaparsan bence çok da erken yapmış olmazsın. Yap tabi. Aklında kalacağına sürekli kafanda döndürüp stres yapacağına... ben de galiba 8. Gün yaptım :)) Ama kan testi için 3-4 gün bekledim 100ün altında çıkarsa gene stres olurum diye. Gerçekten ben stres yapmamayı başarmışım haaa. Ama seni se iyi görüyorum açıkçası
Yok kullanmadım ama aldım nasıl kullanacağımı araştırıyorum şimdi kullansam bir zararı ya da yararı olur mu bilemiyorumGunaydinyastun
İnsallah Pazartesi güzel gelisir yumurtaların
Bal polen propolis arisutu kullandin mi?
Yok kullanmadım ama aldım nasıl kullanacağımı araştırıyorum şimdi kullansam bir zararı ya da yararı olur mu bilemiyorum
Günaydın kızlar...günaydın güzel bir hafta diliyorum herkese
floransa17 rabbim yüzünü güldürsün seni merak ediyorum inşallah bu sayfada seninle bayram yaparız bir tanem
Yok da acaba kimyasal gebelik mi düşünmekten deli oluyor insan100un altinda cikinca negatif mi oluyor?
Otırmuş hesaplamış deliii :)))İlk 48 saati bitirdik kaldi 148 saat :)
Yuksek cikip kimyasal gebelik olmaz mi ki acaba ya bak merak ettim.Yok da acaba kimyasal gebelik mi düşünmekten deli oluyor insan
Ayyyyy transferin olmuş çok sevindim uzun zamandır yazamıyorum hayırlı olsun canımGünaydın kızlarım,
Valla ben de çok merak ediyorum.
Bi zaman makinesi güzel olurdu şimdi:)
Direk test gününe ışınlanırdık :))
Neyse az kaldi 120 saat :)
Canım öncelikle ailenin sağlık problemleri için geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda onları sağlıklarına kavuştursun seninde az kalmış bende herşeyden tam vazgeçtim derken eşim Bi daha deneyelim istersen Dedi tabi ben havalara uçtum iki embriyologla birden görüştüm napabilirim diye şimdilik altı cm e ulaşan kanamalı Bi kisti büyütüyorum içimde
Ayyyyy transferin olmuş çok sevindim uzun zamandır yazamıyorum hayırlı olsun canım
İniallah güzel sonuçlansın canım dikkat et kendine lütfenCango cum özlettin kendini
Evet bekliyoruz bakalim heycanla :)
pazar test yapabilirsin dediler, cumartesi yapicam ama ben :)
dularinizi bekliyorum..
Cok sevindim, eşin doğru karari vermiş :)
Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah
Canım öncelikle ailenin sağlık problemleri için geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda onları sağlıklarına kavuştursun seninde az kalmış bende herşeyden tam vazgeçtim derken eşim Bi daha deneyelim istersen Dedi tabi ben havalara uçtum iki embriyologla birden görüştüm napabilirim diye şimdilik altı cm e ulaşan kanamalı Bi kisti büyütüyorum içimdebakalım ne olacak
Merhaba canım nasılsın ne durumdasın şuan merak ettim seni bayadır girmiyorum bende. Cuma yada cumartesi hasta olacağım bende 2.ye başlayacağım artık bu kadar ara yetergünaydın güzel bir hafta diliyorum herkese
floransa17 rabbim yüzünü güldürsün seni merak ediyorum inşallah bu sayfada seninle bayram yaparız bir tanem