- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.301
Ah canım ya her seferinde sorunuma yetisiyorsun.Allah razı olsun..Galiba en mantıklısı ertelemek.Ruh halim iyi değil o yüzden çok düşünceli ve doluyum.Ertelersem daha iyi olacak gibi.canım yaa gelmedi demek senin adet. ters zamana denk geliyor transfer gerçekten edtele canım
stresle daha zor bu süreci götürmek
benim çalıştığım kurumda müfattişler var benim baktığım 4 birimden 2si teftiş verdi şubat 15e kadar diğer iki birim teftiş verebilirmi inan bilemiyorum izin almak sorun bu durumu müfettişler ile paylaşmakta bana ters geliyor bende şimdiden stresteyim
Hayırlı uğurlu olsun canım.Sağlıkla mutlulukla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah..Rabbim size bagişlasin. .Canlarim beni merak eden soran herkese selamlar
İslem tamam.. dünden hic uyumadigm icin bitkinim şu an ..
Hic gecmeyen 10 gün basladi bakalim :)
ayyy hayırlısı olsun canım rabbim şu cuma saatinde kuzularını sağlıkla sana tutunmayı ve kucağında görmeyi nasip etsin inşallahCanlarim beni merak eden soran herkese selamlar
işte yinede evham yapıyorum 20-25 şubat arası transfer olur biterde bende rahatça transferi olurumA anneveoglusu canm Şubat 15 inde henüz kontrollere gidip geliyor olacaksın zaten.Transfer zamanına inşallah bütün teftişler bitmiş olur.Daha kafan rahat olursun transferini.
Çok sevindim hayırlı olsunCanlarim beni merak eden soran herkese selamlar
Hayırlı olsun inşallah...Bol bol dinlen stres yapma sakın bizi de unutma yaz buraya da :)Canlarim beni merak eden soran herkese selamlar
Canm ben erteleyecegim gibi ama net karar da veremedim.Şöyle iki hafta sonra falan adet olsam yine oluru var da şu tarihler biraz ters zamana gelecek gibi.Bence sen erteleme canm.Her defasında nasılsa bir bahane çıkıyor tedavimiz sırasında. Ya doğum, ya hastalık, ya başka bişey. Hiç sıkıntı etme sen.Ama benimki gerçekten biraz zor olacak gibi.Kv falan biliyor.Bi adetim gelsin yine onların da görüşünü alırım.işte yinede evham yapıyorum 20-25 şubat arası transfer olur biterde bende rahatça transferi olurum
sen ne yapacaksın peki
maşallah maşallah arkadaşım mide bulantılarında artık yavaş yavaş azalır 16. haftaya kadar inşallah
genelde 4 ay ile bulantısı olan hamişler bir nebze rahatlıyor canım
2li test sonuçlarında güzel gelir inşallah
bende iyiyim şükür ocak adetini oldum bekliyorum artık şubatı az kaldı kavuşmak istiyorum bende artık kuzuma/kuzularıma. epeyi uzun geldi bu süreç allah yüzümüze bakar bizde mutlu oluruz inşallah
annemin 3 aylık kontrolü dündü şükür onun temiz çıktı bir üç ay daha daha rahat nefes aldık
babamda geçen seneki kanser yine bağırsakta yeniledi iyi dr araştırıyoruz yeniden ameliyat olacak
rabbim tüm hastalara şifa versin içinde anne ve babama
Canlarim beni merak eden soran herkese selamlar
Nereden başlayacağımi bilmiyorum 2 yıllık evliyim esimde ve bende bı sorun yok ama evlat sahibi olamıyoruz gittiğim doktorlar hep stres var sende dedi ultrasonla bakan her doktorum ishal mısın bağırsakların çok hareketli dedi hayır ishal yok diyorum stresten diyorlar olmuyor işte tüm doktorlar git kafanı dinle dedi 4 doktor değiştirdim hepsi gelme akışına bırak dedi ama bazen düşünüyorum 24 ayda hiç mi psikolojim duzelmedi diye ben taktığımı düşünmüyorum şu an evet stresliyim ama ilk ki yıl böyle değildim eşim asker uzak ilçede gorevliyiz doktora gitmek tam bı felaket 3 saat yol tüp bebeğe başlamalı mıyım ne yapayım bilmiyorum son doktorum gelme uzaksın buraya senin sıkı talipli tüp bebek merkezinde kontrol edilmemiş lazım böyle yetersiz git kafanı dağıt dedi sonuç yine 0 umudumu yitiriyorum kimseye anlatamıyorum kendi kendime ağlıyorum herkes soruyor siz nasıl baş ettiniz ,
Kuzu hadi hayırlısı olsun. Şuan hamilesin farkında mısınnnnnnnnnnCanlarim beni merak eden soran herkese selamlar
Iyı canım sen nasılsın dinlenmedeyim bende şubatta histeroskopı yapılıcak hayırlısı bakalımcanım nasılsın nerelerdesin
E tabi iğne derdi yok, stres yok. Kaliteyi falan da kafana takma. Ben üniversite hastanesinde yaptırdım biliyorsun. Ne bi kalite bilgisi ne birşey... 7 yumurta aldık, 6sı döllendi, 2sini sana trasnfer ettik dediler bitti gitti. Geri kalanları sorduğumda da 5. güne gidecek kalitede değildiler dondurmadık dediler hatta. Sormasam söylemeyecekler haaa :))Evet canim orta kalite ama tutunmasina engel değilmiş kalitesi
İnsallah bekleyip goricez :)
Dondurulmuş transfer daha rahatmış bu arada
Gecen sefer taze transfer baya yipratici bir süreçti..
Simdi daha rahatim..
E tabi iğne derdi yok, stres yok. Kaliteyi falan da kafana takma. Ben üniversite hastanesinde yaptırdım biliyorsun. Ne bi kalite bilgisi ne birşey... 7 yumurta aldık, 6sı döllendi, 2sini sana trasnfer ettik dediler bitti gitti. Geri kalanları sorduğumda da 5. güne gidecek kalitede değildiler dondurmadık dediler hatta. Sormasam söylemeyecekler haaa :))
Yani demem o ki hangi yumurtanın kroşe atacağı Allah'ın işi. Kaldı 9 gün bu arada :)))
Hayirli olsun canim benim insallah pozitif haberinide aliriz rabbim emeklerini bosa cikarmasin taze anne sayilirsinEvet canim orta kalite ama tutunmasina engel değilmiş kalitesi
İnsallah bekleyip goricez :)
Dondurulmuş transfer daha rahatmış bu arada
Gecen sefer taze transfer baya yipratici bir süreçti..
Simdi daha rahatim..
Haftaya bugün yaparsan bence çok da erken yapmış olmazsın. Yap tabi. Aklında kalacağına sürekli kafanda döndürüp stres yapacağına... ben de galiba 8. Gün yaptım :)) Ama kan testi için 3-4 gün bekledim 100ün altında çıkarsa gene stres olurum diye. Gerçekten ben stres yapmamayı başarmışım haaa. Ama seni se iyi görüyorum açıkçasıO da iyiymiş :))
Valla bu iste sanirim kafaya takmamak rahat olmak en güzeli.. sen çok güzel basariyosun bunu :)
Sanirim erken yapicam testdayanamicim gibime geliyo :) haftaya bugün yaparım sanırım..