2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar sizlerin belli oldu mu tarihler?
yastun yastun
@Sabrsukurdua
GlySn GlySn

@hayat_gun
Ben ikinci denemeye başladım 7 ocak reglimin ilk günüydü. İkinci günü doktora gittim. Şimdilik hiç yumurta yok gibi ama ilaca başlayalım yumurtalık tepki verirse devam ederiz dedi. 4gün 300 gonalf oldum. Sağda 10mm solda 11 mm iki yumurtam var şimdilik. Pazartesi yine bakacak ona göre devam edeceğiz ya da duracağız. Bu yumurta sayısı azlığı ne olacak bilemiyorum. İncir kürü de yapıyorum ikinci 21 gün periyodundayım. Bakalım işe yarayacak mı?

Ben ikinci denemeye başladım 7 ocak reglimin ilk günüydü. İkinci günü doktora gittim. Şimdilik hiç yumurta yok gibi ama ilaca başlayalım yumurtalık tepki verirse devam ederiz dedi. 4gün 300 gonalf oldum. Sağda 10mm solda 11 mm iki yumurtam var şimdilik. Pazartesi yine bakacak ona göre devam edeceğiz ya da duracağız. Bu yumurta sayısı azlığı ne olacak bilemiyorum. İncir kürü de yapıyorum ikinci 21 gün periyodundayım. Bakalım işe yarayacak mı?

Gunaydin yastun yastun
İnsallah Pazartesi güzel gelisir yumurtaların
Bal polen propolis arisutu kullandin mi?

Haftaya bugün yaparsan bence çok da erken yapmış olmazsın. Yap tabi. Aklında kalacağına sürekli kafanda döndürüp stres yapacağına... ben de galiba 8. Gün yaptım :)) Ama kan testi için 3-4 gün bekledim 100ün altında çıkarsa gene stres olurum diye. Gerçekten ben stres yapmamayı başarmışım haaa. Ama seni se iyi görüyorum açıkçası

İlk 48 saati bitirdik kaldi 148 saat :)

Haftaya bugün yaparsan bence çok da erken yapmış olmazsın. Yap tabi. Aklında kalacağına sürekli kafanda döndürüp stres yapacağına... ben de galiba 8. Gün yaptım :)) Ama kan testi için 3-4 gün bekledim 100ün altında çıkarsa gene stres olurum diye. Gerçekten ben stres yapmamayı başarmışım haaa. Ama seni se iyi görüyorum açıkçası
100un altinda cikinca negatif mi oluyor?

R rune haklı yaa vallahi sen dakika saat sayıyorsun canımsın yaa
Canım öncelikle ailenin sağlık problemleri için geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda onları sağlıklarına kavuştursun seninde az kalmış bende herşeyden tam vazgeçtim derken eşim Bi daha deneyelim istersen Dedi tabi ben havalara uçtum iki embriyologla birden görüştüm napabilirim diye şimdilik altı cm e ulaşan kanamalı Bi kisti büyütüyorum içimde :eek: bakalım ne olacak

Ayyyyy transferin olmuş çok sevindim uzun zamandır yazamıyorum hayırlı olsun canım

Cango cum özlettin kendini

Evet bekliyoruz bakalim heycanla :)
pazar test yapabilirsin dediler, cumartesi yapicam ama ben :)
dularinizi bekliyorum..

Cok sevindim, eşin doğru karari vermiş :)
Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah :dua:

Canım öncelikle ailenin sağlık problemleri için geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda onları sağlıklarına kavuştursun seninde az kalmış bende herşeyden tam vazgeçtim derken eşim Bi daha deneyelim istersen Dedi tabi ben havalara uçtum iki embriyologla birden görüştüm napabilirim diye şimdilik altı cm e ulaşan kanamalı Bi kisti büyütüyorum içimde :eek: bakalım ne olacak

Canım inan cok sevindim bu kararınıza.Allah cok buyuk inşallah gönlüne göre olsun bu sefer:KK39:

günaydın güzel bir hafta diliyorum herkese

floransa17 floransa17 rabbim yüzünü güldürsün seni merak ediyorum inşallah bu sayfada seninle bayram yaparız bir tanem
Merhaba canım nasılsın ne durumdasın şuan merak ettim seni bayadır girmiyorum bende. Cuma yada cumartesi hasta olacağım bende 2.ye başlayacağım artık bu kadar ara yeter

X