2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım nasılsın bebişler nasıl kaç haftalık oldunuz
2li testler konusunda ne yaptın seni merak ettim
cinsiyetler belli oldumu
Iyiyim arkadasim bulantilarla mucadeleye devam. 12 haftalik olduk. Carsamba gidicez doktora 2 li tarama yapacak. Henuz cinsiyetleri belli degil. Cok tsk ederim. Ben yazamiyorum ama takipteyim sizi okuyorum arada acip.
Sen nasilsin? Az kaldi :KK9: allah yuzunuzu guldursun canim yaa. Allahim guzel kalbinin mukafatini versin. Inaniyorum guzel haberlerlerini alicaz. :KK19:
Annen baban nasil oldular?

Kİzlar bisey sorucam
Kış günü kat kat giyiniyoruzya
transfer sonrasi giyin cikar evde bidaha aynisi
Siz nasi yaptiniz ben direk hastanede islem sonrasi pijama giyeyim diyorum :))
Benim kafamdaki sorulardan birini sordun canm.Ben de içlik falan giyiyorum.Soğukta giymeden dışarı çıksam üşürüm,giyecek olsam uğraştırır.Gerçi adetim başlamadı.Bu gidişle yaza kadar olurum.:)

İnşallah yarın seni hiç bırakmayacak kadar sana sıkı sıkı tutunacak bebişlerini alır gelirsin.9 ay 10 gün sonra da hayirlisiyla kucağına alırsın. Rabbim yardımcın olsun..

Sagol canım güzel dilekleriniz için :)

Annem bana istemeyerek hamile kalmış ve kürtaj için doktora gittiginde doktor izindeymiş,
Birkac hafta sonra tekrar gittiginde 2 aylik olmuşum artik. Doktor da “ben bu bebegi almam artık kocaman olmuş” demis.

Yani o bebek gelecekse Geliyor bir şekilde.. benim gibi :)

İnsallah benimki de gelmek icin hazırlık yapiyodur şu anda ..

Sagol canım güzel dilekleriniz için :)

Annem bana istemeyerek hamile kalmış ve kürtaj için doktora gittiginde doktor izindeymiş,
Birkac hafta sonra tekrar gittiginde 2 aylik olmuşum artik. Doktor da “ben bu bebegi almam artık kocaman olmuş” demis.

Yani o bebek gelecekse Geliyor bir şekilde.. benim gibi :)

İnsallah benimki de gelmek icin hazırlık yapiyodur şu anda ..
İnşallah canım dualarımız seninle.Çok sevdigim ve dogru buldugum bir söz var"Nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden"..İnşallah nasibinde yazılmıştır yavruların..

İnşallah canım dualarımız seninle.Çok sevdigim ve dogru buldugum bir söz var"Nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden"..İnşallah nasibinde yazılmıştır yavruların..

Aynen cok doğru bir söz
Ablam çok uğraştı ama olmadi

Sizlerin destegi beni gerçekten rahatlatiyor

floransa17 floransa17 kız su içmeyi çok abartma haaa :)))
Dua edeceğim şimdi sana. Hadi hayırlısı olsun. Haberlerini bekliyorum

:)) gecen seferden tecrübeliyim bi damacana içmiştim
Simdi girmeye yakin icicem :)

Sağol canım duan İcin

Bu arada hiç uyumadım uyuyamadım daha dogrusu :)

Iyiyim arkadasim bulantilarla mucadeleye devam. 12 haftalik olduk. Carsamba gidicez doktora 2 li tarama yapacak. Henuz cinsiyetleri belli degil. Cok tsk ederim. Ben yazamiyorum ama takipteyim sizi okuyorum arada acip.
Sen nasilsin? Az kaldi :KK9: allah yuzunuzu guldursun canim yaa. Allahim guzel kalbinin mukafatini versin. Inaniyorum guzel haberlerlerini alicaz. :KK19:
Annen baban nasil oldular?

maşallah maşallah arkadaşım mide bulantılarında artık yavaş yavaş azalır 16. haftaya kadar inşallah
genelde 4 ay ile bulantısı olan hamişler bir nebze rahatlıyor canım

2li test sonuçlarında güzel gelir inşallah

bende iyiyim şükür ocak adetini oldum bekliyorum artık şubatı az kaldı kavuşmak istiyorum bende artık kuzuma/kuzularıma. epeyi uzun geldi bu süreç allah yüzümüze bakar bizde mutlu oluruz inşallah

annemin 3 aylık kontrolü dündü şükür onun temiz çıktı bir üç ay daha daha rahat nefes aldık
babamda geçen seneki kanser yine bağırsakta yeniledi iyi dr araştırıyoruz yeniden ameliyat olacak
rabbim tüm hastalara şifa versin içinde anne ve babama

maşallah maşallah arkadaşım mide bulantılarında artık yavaş yavaş azalır 16. haftaya kadar inşallah
genelde 4 ay ile bulantısı olan hamişler bir nebze rahatlıyor canım

2li test sonuçlarında güzel gelir inşallah

bende iyiyim şükür ocak adetini oldum bekliyorum artık şubatı az kaldı kavuşmak istiyorum bende artık kuzuma/kuzularıma. epeyi uzun geldi bu süreç allah yüzümüze bakar bizde mutlu oluruz inşallah

annemin 3 aylık kontrolü dündü şükür onun temiz çıktı bir üç ay daha daha rahat nefes aldık
babamda geçen seneki kanser yine bağırsakta yeniledi iyi dr araştırıyoruz yeniden ameliyat olacak
rabbim tüm hastalara şifa versin içinde anne ve babama
Canim ailen icin tekrardan acil sifalar diliyorum. Ari sutu nun kanser hastalarinada iyi geldigini okumustum bi arastir arkadasim. Allah tez vakitte sifalar versin.
Evet az kaldi sanada. Rabbim yuzunu guldursun canim. Subattada senin guzel haberlerini alicaz allahin izniyle. Cok optum arkadasim sevgiler kendine iyi bak

Kizlar moralim çok bozuk.Adetim başlamadi,geciktigi için transfer tam ters zamana denk gelecek.Düğün ve doğum var yakında. O zamanlara denk gelecek.En azindan üstünden birkaç gün geçse toparlamiş olurdum.Kekik çayı, maydanoz suyu içtim, ada çayı içtim.Merkezi aradım gebelik testi yapın önce diyor ama eminim gebe olmadigima.Acaba tedaviyi bu ay ertelesem mi?Sorun olur mu?

Kizlar moralim çok bozuk.Adetim başlamadi,geciktigi için transfer tam ters zamana denk gelecek.Düğün ve doğum var yakında. O zamanlara denk gelecek.En azindan üstünden birkaç gün geçse toparlamiş olurdum.Kekik çayı, maydanoz suyu içtim, ada çayı içtim.Merkezi aradım gebelik testi yapın önce diyor ama eminim gebe olmadigima.Acaba tedaviyi bu ay ertelesem mi?Sorun olur mu?
canım yaa gelmedi demek senin adet. ters zamana denk geliyor transfer gerçekten edtele canım
stresle daha zor bu süreci götürmek

benim çalıştığım kurumda müfattişler var benim baktığım 4 birimden 2si teftiş verdi şubat 15e kadar diğer iki birim teftiş verebilirmi inan bilemiyorum izin almak sorun bu durumu müfettişler ile paylaşmakta bana ters geliyor bende şimdiden stresteyim

X