2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Meraba kizlar bende havuz yapiyorum 3. Tedaviye baslicaktik reglm 10 gun gecikti yarin söktürücüye baslıcam bakalim ne zman regl olursam baslicaz tedaviye ins bunda 5. Gune cok embriyolarimiz olur ya cok endiseliyim

Canım 12. Haftadayız bakalım bu hafta kontrolum var.sanırım bu hafta yapılcak 2 li test.herşeyin hayırlısı inşallah.
Allah sizlerinde gusel haberlerini almayı nasip etsin inşallah.dualarım sizlerle.

Canım bulantılar ne durumda ben 6 haftadayım ağzımı bile açsam lavabodayım 12-16 haftalarda geçer diyorlar

Canım bulantılar ne durumda ben 6 haftadayım ağzımı bile açsam lavabodayım 12-16 haftalarda geçer diyorlar

Benim azaldı baya canım Allaha şükür.inşallah seninkide öle olur.hep böle gitcekmiş gibi gelio ama geçio merak etme yediğinden keyif almaya başlıosun tekrar

Meraba kizlar bende havuz yapiyorum 3. Tedaviye baslicaktik reglm 10 gun gecikti yarin söktürücüye baslıcam bakalim ne zman regl olursam baslicaz tedaviye ins bunda 5. Gune cok embriyolarimiz olur ya cok endiseliyim

rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım

maşallah maşallah kalp atışlarını duydunuz mu canım
inşallah tez zamanda mide bulantılarında azalır sona erer
sağlıkla rabbim tamamlamayı nasip etisn

Selam P Puffinmu
Henüz doktorla görüşmedim.
Bir sorun cikmaz insallah da.. Geri sayim 8 gün sanıyorum..embriyom 3b
Çözünürken bir sey olmaz umarım:)

canım dr adetin kaçıncı günü gittin 10 gün sonra gel diyorlarmış seninde mi öyle
merak etme inşallah birşey olmayacak kuzum

maşallah maşallah kalp atışlarını duydunuz mu canım
inşallah tez zamanda mide bulantılarında azalır sona erer
sağlıkla rabbim tamamlamayı nasip etisn

Şimdi çıktım merkezden canım duyduk kalpleri biri 6+3 biri 6+4 dedi Allahım en kısa zamanda sana ve tümm isteyenlere bunu tattırsın inşallahh

Selam P Puffinmu
Henüz doktorla görüşmedim.
Bir sorun cikmaz insallah da.. Geri sayim 8 gün sanıyorum..embriyom 3b
Çözünürken bir sey olmaz umarım:)

Allahın izniyle hiçbir şey olmaz canım merak etme.içini ferah tut.dualarım sizinle Allah inşallah tez zamanda hayırlısıyla gönlündekini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…