- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.181
Bende olmuştu ama benim troitim yükselmişti kullandığımız östrojen troit değerlerini yükseltiyor canım
Canım 12. Haftadayız bakalım bu hafta kontrolum var.sanırım bu hafta yapılcak 2 li test.herşeyin hayırlısı inşallah.
Allah sizlerinde gusel haberlerini almayı nasip etsin inşallah.dualarım sizlerle.
Canım bulantılar ne durumda ben 6 haftadayım ağzımı bile açsam lavabodayım 12-16 haftalarda geçer diyorlar
floransa17 canım sen nasılsın naptın? Transfer zamanı belli oldu mu?
Meraba kizlar bende havuz yapiyorum 3. Tedaviye baslicaktik reglm 10 gun gecikti yarin söktürücüye baslıcam bakalim ne zman regl olursam baslicaz tedaviye ins bunda 5. Gune cok embriyolarimiz olur ya cok endiseliyim
Canım bulantılar ne durumda ben 6 haftadayım ağzımı bile açsam lavabodayım 12-16 haftalarda geçer diyorlar
maşallah maşallah kalp atışlarını duydunuz mu canım
inşallah tez zamanda mide bulantılarında azalır sona erer
sağlıkla rabbim tamamlamayı nasip etisn
ayyy canım benim nasıl güzel haber verdin maşallah maşallah kuzularaŞimdi çıktım merkezden canım duyduk kalpleri biri 6+3 biri 6+4 dedi Allahım en kısa zamanda sana ve tümm isteyenlere bunu tattırsın inşallahh
canım dr adetin kaçıncı günü gittin 10 gün sonra gel diyorlarmış seninde mi öyle
merak etme inşallah birşey olmayacak kuzum
Amin canim benim hepimizin insallahrabbim yüzünü güldürsün inşallah canım
Hayirli olsun cnm Allah tamamina erdirsin.sag salim kucagina alirsin bebislerini ins.Şimdi çıktım merkezden canım duyduk kalpleri biri 6+3 biri 6+4 dedi Allahım en kısa zamanda sana ve tümm isteyenlere bunu tattırsın inşallahh
Hayirli olsun cnm Allah tamamina erdirsin.sag salim kucagina alirsin bebislerini ins.
Canm ben adetimi bekliyorum.Bugün yarın olmam lâzım.Tahminen bu ayın sonlarına gelir.
Canm ben adetimi bekliyorum.Bugün yarın olmam lâzım.Tahminen bu ayın sonlarına gelir.