- 11 Şubat 2015
- 297
- 349
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.201
Benim 18inde dr.la gorusmem var.dondurulmuslar bittigi icin hersey bastan baslicaz o yuzden de tdv tarihine ve sekline karar verecez ins.ama buyuk bir ihtimalle haziran gibi baslariz.biraz ara vermek bana iyi olacak.
Canm bugün yarın olursam kısmet olursa dondurulmuş tedavisi olacağım için bir sorun çıkmazsa transfer bu ayın sonlarına gelir ama dediğin gibi belli de olmaz belki Şubat ayını bulur.Şubatta yani senin de A anneveoglusu gibi
Benim 18inde dr.la gorusmem var.dondurulmuslar bittigi icin hersey bastan baslicaz o yuzden de tdv tarihine ve sekline karar verecez ins.ama buyuk bir ihtimalle haziran gibi baslariz.biraz ara vermek bana iyi olacak.
Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin ins
Canim bende ignelerime basladim bgn bakalimb18-20 si gibi opu olcak 5. Gune 3 den az gelirse bida opu yapilacak
Canim bende ignelerime basladim bgn bakalimb18-20 si gibi opu olcak 5. Gune 3 den az gelirse bida opu yapilacak
Günaydın kızlar...Herkese güzel bir hafta diliyorum...
Günaydın kızlar...Herkese güzel bir hafta diliyorum...
Ben ayın 25'i gibi regl olucam...Ama bu ay başlamayacağım galiba tedaviye maddi olarak biraz sıkıntılarımız var
seninki ocak transferi oluyor canım hayırlısı bende adet bekliyorum bugün yarınCanm bugün yarın olursam kısmet olursa dondurulmuş tedavisi olacağım için bir sorun çıkmazsa transfer bu ayın sonlarına gelir ama dediğin gibi belli de olmaz belki Şubat ayını bulur.
canım senin tranfer tarihin belli oldumuBu kadar maliyetli bir tedavide haklisiniz tabi
Aileden borç veya ihtiyac kredisi gibi birsey belki ayarlarsiniz biz de öyle yaptik .. vakit kaybetmemek icin..
Kuzum zaten biz havuz yapiyoruz talesemi tasiyicisiyiz pgt yapilcak ama 2 kez opu oldum 5. Gune hep 1 kaldi 2 donmusum var doktorum 5 olunca pgtye gonderelim dedi o yuzden 3. Tedaviye basladik bakalim ins bi mucize olur bundan 3 tane gelirHayirli olsun senin de
5. Güne iki embriyo kalirsa neden koymuyorlar ?niye havuz yapicaklarmis?
canım senin tranfer tarihin belli oldumu
Ay canım Allah duysun inşallah ard arda güzel haberler alırız. Gidip gelip bakıyorum bişey var mı diye.Normalde bugün yarin engeç diğer gün olmam lazim.Ay gecikmesin inşallah..seninki ocak transferi oluyor canım hayırlısı bende adet bekliyorum bugün yarın
benimki şubat adeti ile olacak inşallah sen önden gidiyorsun benden inşallah güzel haberlerini alacağız arkandan ben geleceğim
Canm transfer sonrasi da havuç suyu içmeye devam et.Özellikle iç.Nar suyunu transferden önce bırak. Tuzsuz çiğ kabak çekirdeği,ananas,kivi,fındık,ceviz,badem bol su tüket. Yeşillik yeme canm.Sağlıklı beslen protein al.İnşallah güzel sonuçlarını alacağız bu defa.Rabbim emeklerimizi araya vermesin inşallah..Cuma günü A anneveoglusu
İnsallah saglikli çözünür, tutunur ve devam eder
Paca çorbası icmeye çalışıyorum bugünlerde,
havuç, nar ve ananas suyu içiyorum..
baska özel birsey yapmıyorum transfere kadar..
Tavsiyeleriniz neler ?
Rabbim yardımcın olsun canım. .Kuzum zaten biz havuz yapiyoruz talesemi tasiyicisiyiz pgt yapilcak ama 2 kez opu oldum 5. Gune hep 1 kaldi 2 donmusum var doktorum 5 olunca pgtye gonderelim dedi o yuzden 3. Tedaviye basladik bakalim ins bi mucize olur bundan 3 tane gelir
BENDE SENİN GİBİYİM BEN HALA OCAK ADETİNİ BEKLİYORUM BU GÜN YARIN BAKALIM İNŞALLAH GECİKMEZ BU GECİKTİKÇE ŞUBATTA GECİKECEK ONA GÖREAy canım Allah duysun inşallah ard arda güzel haberler alırız. Gidip gelip bakıyorum bişey var mı diye.Normalde bugün yarin engeç diğer gün olmam lazim.Ay gecikmesin inşallah..
Canm transfer sonrasi da havuç suyu içmeye devam et.Özellikle iç.Nar suyunu transferden önce bırak. Tuzsuz çiğ kabak çekirdeği,ananas,kivi,fındık,ceviz,badem bol su tüket. Yeşillik yeme canm.Sağlıklı beslen protein al.İnşallah güzel sonuçlarını alacağız bu defa.Rabbim emeklerimizi araya vermesin inşallah..
Canm kabak çekirdeğinin zararlı olduğunu bit kişiden duymuştum ama sadece bir kişi. Onun dışında hep öneriliyor yine de insan kararsız kalıyor tabi.Tamam canm öyle yap inşallah güzel sonuçlar alırsın.Tamamhayat_gun teşekkür ederim Canım
Nar 2 taneyi yarim yarim cumaya kadar bitiricem
Havuc suyuna devam ederim ok.
Kabak çekirdeği gecen sefer cok yedim.. bir arkadas rahim inceltiyo yazmıştı. Bu sefer bi tek onu yemem saniyorum.. yumurta peynir süt baya stokladim dolaba :) protein yiycem
Kuruyemis alayim onu unuttum
Elimizden geleni yapiyoruz :)
kızlar merhaba bu ay bol bol hamile haberleri alırız inş.
sizlere bir sorum olucak. aralıktaki ilk tüp bebek denemem olumsuz olunca doktorla görüşme sonrası rahim filmi çektirmeye karar verdik. rahimde sıvı birikimi olmuş olabilir dedi doktorum dış gebelik yaşadığım için. şimdi bu ay rahim filmi çektircem önümüzdeki ay transfer dedi. ancak bir sıkıntı olur mu sizce bir ay daha beklesem mi? rahim filminde radyasyon ve ilaç alıyoruz sonuçta dondurulmuş tek embriyolarım kaldı riske de atmak istemiyorum ne yapmalıyım sizce ? aranızda rahim filmi sonrası sonraki regli döneminde transfer olan var mı?