- 4 Ekim 2017
- 59
- 64
- 36
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.141
Cnm baya belli çizgin hayırlı olsun benim de 7. Gun ama senin kadsr belli değil daha silikti bence senin ki kesin pozitif
Ay inşallah canım ya 3 denemem inşallah ilaclarinilaçların etkisinden değildir ikinci cizgiCnm baya belli çizgin hayırlı olsun benim de 7. Gun ama senin kadsr belli değil daha silikti
Çatlatma ıgnesini yapalı kaç gün oldu cnmAy inşallah canım ya 3 denemem inşallah ilaclarinilaçların etkisinden değildir ikinci cizgi
30 aralıkta yaptıysan bugün daha 3 gün olmuş vücuttan 10 günde atılıyor diye biliyorum ben30 da yaptim
Transferden sonra 4 cü gün yapılan ignemi çatlama iğnesi oluyor Transferden sonra yaptım bi iğne 30 da30 aralıkta yaptıysan bugün daha 3 gün olmuş vücuttan 10 günde atılıyor diye biliyorum ben
Cnm çatlatma iğnesinin etkisinden olabilir bu sonuç ama bilemiyorum yine de ben transferden çatlatma olmadım ve benim ki dondurulmuş transferdiCumartesi yumurta toplandı salı transferim oldu 30 da çatlama ignesini yaptim
Yaptığım ignenin adı neTransferden sonra 4 cü gün yapılan ignemi çatlama iğnesi oluyor Transferden sonra yaptım bi iğne 30 da
Nasibimizde varsa olsun insallahAnladım canım inşallah pozitiftir nasip artik seninde gözün aydın inş 2018 de alırız bebislerimizi
30 aralıkta yaptığım iğne choriomon 5000 IE ampul yarısını yaptım canimYaptığım ignenin adı ne
Çatlatma iğnesi yapmissin cnm büyük ihtimal testini etkilemistir diye düşünüyorum biraz bekle etkisinin geçmesini30 aralıkta yaptığım iğne choriomon 5000 IE ampul yarısını yaptım canim
Benim ilki tazeydi. İlk defa olacağı için pgt falan hüçbir şey yapılmadı. Kimyasalla ilgiliyse sağlıksızmış ki tutunamamış dediler bir tek. Bakalım inşallah, herkes kavuşsun yavrusuna...merhaba cnm çok geçmiş olsun şubat ayında nasipse bende de dondurulmuş embriyo transferi olacak bu ilk tüp bebek denemem olacak senin ilk transferinde dondurulmuş embriyo muydu pgt yaptırmış mıydınız çok fazla kimyasal gebelik duyuyoruz sebebini söylediler mi acaba inşallah 2.transferiniz başarılı olur
Aynen 3 5 gün sonra tekrarla yayım Sağol canım yardımın icinÇatlatma iğnesi yapmissin cnm büyük ihtimal testini etkilemistir diye düşünüyorum biraz bekle etkisinin geçmesini
Ne demek cnm ama 2. Çizgi çok belli senin bir tek ilaç etkisinden bu kadar belli.cikmaz diye düşünüyorum hem gebelik hem de ilaç etkisi olabilir gibi geliui4 bana hakkımızda hayırlı haberler insallahAynen 3 5 gün sonra tekrarla yayım Sağol canım yardımın icin
İnşallah canm aminn..:) etmezmiyim canim benim surekli dua ediyorum.. Rabbim kimseyi bu yolda cok yipratmasin. Herseyin hayirlisinin da hayirlisini isteyin. Bir vakti zamani vardir elbet. Rabbim kabul etmeyecegi duayi hayal bile ettirmezmis. Sabredelim insallah mukafatini hepimiz saglikli hayirli evlatlarla gorucez
hay maşallah yeni yılda bir güzel haber daha maşallah allah tamamına erdirsin arkadaşım tebrik ederim
Sağolasın Allah razı olsun arkadaşım inşallah ilaçların etkisi değildir pozitiftir daha 7 ci günüm ilaçların etkisini diye korkudan varhay maşallah yeni yılda bir güzel haber daha maşallah allah tamamına erdirsin arkadaşım tebrik ederim