2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım rahim filmi sonrasında drlar korunma vermiyorlar hatta ilk üç ay deneyin kendiliğinizden gebe kalma şansınız yüksek demişti dr bana

canım bu gün transferin var hayırlısı ile sıkı sıkı sana tutunur kuzuların inşallah
ne zaman olacak transfer nasılsın

Bu kadar maliyetli bir tedavide haklisiniz tabi
Aileden borç veya ihtiyac kredisi gibi birsey belki ayarlarsiniz biz de öyle yaptik .. vakit kaybetmemek icin..

İlk tedavide tahmin ettiğimizden fazla çıktığı için masraf borç almıştık... Allah büyük bakalım belki bişeyler olur ozamana kadar beklemediyiz :)

Ooo bişey kalmamış transfere...Ne güzel cuma günüde olucakmış Rabbim inşallah bu sefer güzel haberlerini almamızı nasip etsin inşallah...

canım rahim filmi sonrasında drlar korunma vermiyorlar hatta ilk üç ay deneyin kendiliğinizden gebe kalma şansınız yüksek demişti dr bana

haklısın boş yere taktım kafaya bana da önceki çektirdiğim de öyle denmişti ama bazı yerlerde yok sakat olur falan diyenleri, bir ay korunma veren doktorlar oluyormuş onları okuyunca kafam bulandı ama doktor riske atamaz herhalde o zaman benimde şubat adetiyle olur senin peşinden gelicem canım ayrılamadık yine baksana:))

Rahim filmi aninda film çekiliyor ilacida bi iki gunde rahim dışarı atiyor genelde..
Sonrasinda embriyoyu koyacaksa bi sorun olmaz gbi görünüyor..

tamam canım saol boş yere kafa karışıklığı yarattım kendime :) seninde sanırım bu hafta transferin var uzun zamandır sessizdi buralar senle ilk açılışı yapıp pozitif sonucu alıcaz inş.

evet canım inşallah hayırlısı ile o günleri görürüz pozitif ile mutlu oluruz. hayırlısı ile bu rahim filmi sürecinide atlat bir tanem
benim ocak adeti gelmek bilmedi 28-29 günde bir olurdum şimdi 30. gün gelen yok patlayacağım şiştim
bu adetinh geç gelmesi şubat tarihinin de sarkmasına neden olacak
senin şubatta adet ne zaman

ben transfer zamanı çok şalgam içmiştim nerdeyse hergün bir bardak zararlımıymış ya pişman oldum şimdi.
canım öyle düşünme ben oğluma gebe olduğumu bilmediğim dönemde canım fena şalfam istedi şişe içtim nasılsa bebek gelmiyor diye folic asitte içmeyi bırakmıştım
neyse hamile olduğumu öğrendim hiçbirşey olmadı oğlum 10 yaşında bunlara takılma lütfen

stresten olmamışsındır rahatlat kendi. benim şubatın 20 lerinde falan reglimin başlaması lazım ama transfer sonrası düzen şaşarsa bilmiyorum ne zaman olur . sen sonucu alcan ben yeni başlıcam tedaviye benim martta olur transfer

inan takıldığımdan değil canım sadece şaşırdım bilmiyordum zararlı olduğunu nasipte yokmuş olmadı. içmekle yemekle pek alakası yok bence

Sağolun Teşekkürler izmirde tawmergende
Bizde izmirde smyrna ve irenbede yaptırdık negatif oldu.Şiödi Ankarada yaptırmaya karar verdik. Nasıl bi hastane yeni açıldı diye duydum ama güvenemedim ben. Neydi probleminiz hangi yöntemi uyguladı bilgi verirseniz sevinirim

Tüplerim kapaliydi 3.cü denemem canım ilkini şu hospitalde yaptırdım ikiye ve 3 ü tavmergen de yaptırdım diğeri negatif oldu 3 cü yüzde lipid serum la yaptırdım şükür pozitif oldu serum olarak bi konuş istersen sende doktorunla ben serum la yaptırdım pozitifi ole gordum

Hayırlısı olsun, Şubatta başlayacak tedavim bi araştırayım serumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…