- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.161
canım ben dondurulmuş embriyo transferi sandım inşallah inşallah iğnenin etkisi geçincede o pozitif baki olurSağolasın Allah razı olsun arkadaşım inşallah ilaçların etkisi değildir pozitiftir daha 7 ci günüm ilaçların etkisini diye korkudan var
Inşallah canım hepimiz 2018 de görürüz pozitificanım ben dondurulmuş embriyo transferi sandım inşallah inşallah iğnenin etkisi geçincede o pozitif baki olur
Inşallah canım hepimiz 2018 de görürüz pozitifi
Mrb canim ben diğer transferimde de buradayım negatifti ikisindede aynı seyleriyaptim cokfazla yatmadan ilk gün dinlendim sonra yavasyavas islerimi yaptım diğeri negatifti inş bu pozitiftir ilaçların etkisi değildir ikinci çizgi çünkü daha 7 ci gunumSelamnizdenizde aramiza hosgeldin :) tebrikler kan testinde de ayni sonucu alman dileğiyle:)
Kac embriyo transfer edildi ve nerede yaptiriyorsun?
Bi de transfer öncesi ve sonrasi neler yaptin :)
Floransa birde geçen ay hatirlarsan bi serum demiştim bu transferimi o serum la yaptılar 500 + ücret aldılar ben izmirde yaptırıyor òzel 2 embriyo transfer ettiler 3 cü denememSelamnizdenizde aramiza hosgeldin :) tebrikler kan testinde de ayni sonucu alman dileğiyle:)
Kac embriyo transfer edildi ve nerede yaptiriyorsun?
Bi de transfer öncesi ve sonrasi neler yaptin :)
kaç haftalık oldunuz canım ikili testler zamanına geldin mi
allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah
bende iyiyim şükür evet şubata az kaldı hayırlısı ile bende güzel haberler verebilirim inşallah
Bu sayfanın bildirimleri gelmedi yeni gördüm mesajınızı, hayırlı olsun hamileliğiniz inşallah devamı gelir belliydi zaten tutacağı ilk başta demiştim kesin tutar diyeDenizlideyim canım özel de tedavi oluyorum. Bizde mikrocip uygulanmış ondan mi kaynaklı bilmiyorum. Morfoloji 1 olması kötü bizim. Allah isterse 3 değil 2. Gün embriyosu da tutar kuzum . Belki de zamanı değilmiş hayırlısı böyle olduğu için allah izin vermemiş. Öyle düşün.
İnşallah senin de sağlıklı miniklerle Kucağın dolar. 20 sinde transferim var benim 2 embriyo koyucak doktorum :)
Peki sizdeki inferlite sebebi neydi cnm yaş kaç yumurta rezervin nasıl eşinin sperm değerleri nasılBenim ilki tazeydi. İlk defa olacağı için pgt falan hüçbir şey yapılmadı. Kimyasalla ilgiliyse sağlıksızmış ki tutunamamış dediler bir tek. Bakalım inşallah, herkes kavuşsun yavrusuna...
Cnm opu işlemim 28aralıkta yapıldı opudan bi hafta sonra adet olacaksınız dendi sanırım hormon iğneleri adet döngüsünü bozuyor normalde 16sında falan adet oluyordum ama şimdi kestiremiyorummerhaba arkadaşım benimde şubat ayında donmuş embriyo transferim olacak hayırlısı ile
subat adetiniz ne zaman görünüyor
Benim de opumdan sonra 10. gün adetim başladı canm.Cnm opu işlemim 28aralıkta yapıldı opudan bi hafta sonra adet olacaksınız dendi sanırım hormon iğneleri adet döngüsünü bozuyor normalde 16sında falan adet oluyordum ama şimdi kestiremiyorum
Bizim ikimizde de az az sorunlar var. Benim amh falan her şey güzel ama prolaktinim meme ameliyatı geçirdiğim için bazen yüksek çıkıyor. Eşimin de çok az bi düşüklük var sayıda.ama hangi doktora gitsem aslında normal yolla olur diyor. İnşalah hayırlısı olsun bakalımPeki sizdeki inferlite sebebi neydi cnm yaş kaç yumurta rezervin nasıl eşinin sperm değerleri nasıl
Tsk ederim cnmm darısı başına denizli ozel saglik hastanesi nde tedavi gördüm :)Bu sayfanın bildirimleri gelmedi yeni gördüm mesajınızı, hayırlı olsun hamileliğiniz inşallah devamı gelir belliydi zaten tutacağı ilk başta demiştim kesin tutar diyehangi hastanede tedavi oldunuz bende bu sefer imsi ve mikro çip yaptırmak istiyorum faydalarını okudum. Hayırlısı olur inşallah
Floransa birde geçen ay hatirlarsan bi serum demiştim bu transferimi o serum la yaptılar 500 + ücret aldılar ben izmirde yaptırıyor òzel 2 embriyo transfer ettiler 3 cü denemem
Cnm opu işlemim 28aralıkta yapıldı opudan bi hafta sonra adet olacaksınız dendi sanırım hormon iğneleri adet döngüsünü bozuyor normalde 16sında falan adet oluyordum ama şimdi kestiremiyorum
Bende olmuştu ama benim troitim yükselmişti kullandığımız östrojen troit değerlerini yükseltiyor canımDogru evet hatırladım simdi..
Bu arada östrojen kullanirken hafiza problemi yasayan oldu mu kizlar? Ya da stresten belkide
.. bu ara su icmeye giderken ne yapacaktim ben diye naptigimi unutuyorum:)
İnşallah bu sefer olur cnmBizim ikimizde de az az sorunlar var. Benim amh falan her şey güzel ama prolaktinim meme ameliyatı geçirdiğim için bazen yüksek çıkıyor. Eşimin de çok az bi düşüklük var sayıda.ama hangi doktora gitsem aslında normal yolla olur diyor. İnşalah hayırlısı olsun bakalım
Hadi hayırlısı bakalım cnm benimde şubatın 5-10 arasında olur sanırımopudan ben 14 gün sonra adet oldum canım. geç gelirse şaşırma
hayırlısı bakalım benimde 5 şubat görünüyor döngü
aynı zamanlarda bekleyeceğiz inşallah süreci rabbim herkesin içinde de bizim yüzümüzü güldürsün inşallahHadi hayırlısı bakalım cnm benimde şubatın 5-10 arasında olur sanırım
Aynen cnm amin inşallahaynı zamanlarda bekleyeceğiz inşallah süreci rabbim herkesin içinde de bizim yüzümüzü güldürsün inşallah