- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.121
merhaba cnm çok geçmiş olsun şubat ayında nasipse bende de dondurulmuş embriyo transferi olacak bu ilk tüp bebek denemem olacak senin ilk transferinde dondurulmuş embriyo muydu pgt yaptırmış mıydınız çok fazla kimyasal gebelik duyuyoruz sebebini söylediler mi acaba inşallah 2.transferiniz başarılı olurmerhabalar.. öncelikle pozitifi görenleri tebrik ediyorum ve sağlıcakla kucaklarına almalarını diliyorum. benim de ekimde bir tane tüp bebek denemem oldu. ne yazık ki kimyasalla sonuçlandı. ocak ayında inşallah dondurulmuş embriyomla bir kez daha deneyeceğim. bu süreçte ben de buralardayım :)[
Ay maşallah çok sevindim senin adına. Rahat bir hamileligin ardindan hayirli saglikli evlat(lar)ını kucaklamani diliyorum..Hamişsin artık dualarini bekliyorum.İnşallah ben ve diger tedavi görenler de pozitifi görsün hayirlisiyla.:)) banlanmistim girememistim ilklerde. Cok sukur pozıtıfı gordum canım benim. Haftaya carsamba 6 haftalık oluyoruz teyzesi
Sağol canım. İnşallah bu senede senin senen olsun.. istediğin kadar bebişin olsun... :)
:) etmezmiyim canim benim surekli dua ediyorum.. Rabbim kimseyi bu yolda cok yipratmasin. Herseyin hayirlisinin da hayirlisini isteyin. Bir vakti zamani vardir elbet. Rabbim kabul etmeyecegi duayi hayal bile ettirmezmis. Sabredelim insallah mukafatini hepimiz saglikli hayirli evlatlarla gorucezAy maşallah çok sevindim senin adına. Rahat bir hamileligin ardindan hayirli saglikli evlat(lar)ını kucaklamani diliyorum..Hamişsin artık dualarini bekliyorum.İnşallah ben ve diger tedavi görenler de pozitifi görsün hayirlisiyla.
Canlar merhabalar.. dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim başka bir dünyadayım resmen...çok umutsuz olduğum bi anda geldi bu müjdemiz.. Allahım hayırla sağlıkla devamını nasip etsin inşallah..:)
Bu ay adetimin 5. Gününden itibaren(13aralık) incir kürü yaptım.. büyük ihtimalle de gebeliğime sebep önce rabbimin izni sonra da bu diye düşünüyorum . Çünküyazın 2 aşılama, ekimde de tüp bebekdenedik. O kadar ilaca ve her şeye dikkatetmeme rağmen negatif sonuç gördük.. okadar umutsuzluğa kapılmıştım ki.. doktorum kasım aralık ayı 2 ay ara verelim dedi. Hatta Önümüzdeki ay okullar tatil olunca tedaviye başlayacaktık 2. Tüp bebek için.
Geçen ay soğan kürü yaptım adet gördüm sonra incire başladım. Dün adetime 3 gün kala akşamüstü normal gebelik testi yaptım gölge çiZgi çıktı. Sinemaya gittik geldik bi de predictor deneyim dedim 1 dk içinde 2. Çizgi belirgin pembe çıktı havalara uçtuk.. kan vermeye gittik akşam kan değerim 8.53 çıktı şimdi salı günü tekrar kan vereceğim sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada bende prolaktin hormonu yüksek. Hipofiz bezinde küçük bi kitle var. O da prolaktinimi yükseltiyor. 1 yıldır ilaçla baskılıyorum. İlaç kullanınca 2 ye yakın değere indi en son bununla hamile kaldım. Allahım isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hamile olan herkesin de sağlıkla devamını nasip etsin .
Belirtilere gelince inanın hiç belirtim olmadı. 3 gündür adet ağrısı gibi ağrım oldu hatta Perşembe günü tüm gün sürdü bu ağrı. Dün gece de sağ kasığımda biraz ağrım oldu öyle uyuyakaldım. O yüzden hiç umudum yoktu adet olacam diyordum. Ve hiç akıntım yok hala yok kuru yani dün biraz kuru sarı akıntı oldu yani demek ki herkeste bir olmuyor. Ben her ay belirti arardım şimdi o yüzden çok şaşkınım.
Çok uzun oldu kusura bakmayın:) rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Dilerim ki isteyen herkese nasip olsun hepiniz için dua ediyorum sizler de benden dualarınızı esirgemeyin ne olur
Canım merhaba.ben pek giremiyordum foruma bulantılar vs derken.Allaha sukur daha iyiyim şimdi.sen nasılsın subatada bişey kalmadı.hala subat dimi transferin.zaman ne cabuk gecio bazen.umarım yeni yıl herkese umut ve mutluluk dolu gelsin.fazla yazamasamda size hep kalbimde dualarımdasınız.
Kızlar bakarmisiniz transferimin 5. Gunu ve 5.gun emb ile sizce umut var mi...
Kızlar 20 sinde transferim olmustu. 30 unda kan değerim 126 idi bugün ise 371 nasıl
merhabalar.. öncelikle pozitifi görenleri tebrik ediyorum ve sağlıcakla kucaklarına almalarını diliyorum. benim de ekimde bir tane tüp bebek denemem oldu. ne yazık ki kimyasalla sonuçlandı. ocak ayında inşallah dondurulmuş embriyomla bir kez daha deneyeceğim. bu süreçte ben de buralardayım :)
merhaba cnm çok geçmiş olsun şubat ayında nasipse bende de dondurulmuş embriyo transferi olacak bu ilk tüp bebek denemem olacak senin ilk transferinde dondurulmuş embriyo muydu pgt yaptırmış mıydınız çok fazla kimyasal gebelik duyuyoruz sebebini söylediler mi acaba inşallah 2.transferiniz başarılı olur
Canım hala idrarda silik olarak devam ediyor kan tahlili de çok erken diye vermedim gerçi erken test bulamadık dün o yüzden normal test aldik yukleyim de bir bakin bakalim ne diyeceksiniz Bu arada bugün 7. Guncanım tebrik ederim gözün aydın allah sağlıkla tamamına erdirsin
Canım hala idrarda silik olarak devam ediyor kan tahlili de çok erken diye vermedim gerçi erken test bulamadık dün o yüzden normal test aldik yukleyim de bir bakin bakalim ne diyeceksiniz Bu arada bugün 7. Gun
Kan verdikçe sürekli kan vermem gerekecek diye bile takip ediyorum şimdilik bakalim belki 10. Gun veririmcanım kan verme test gününü bekle bence bu sefer yükseldimi diye strese giriyor insan
inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunacak yavrum az kaldı biraz daha sabır maşallah sana ve bebişine
Cnm foto yüklenmemiş bir daha at istersenMrb kızlar transferimin 7 ci günü bu şekil silik çıktı sizce pozitifmi
Cnm resmin boyutu büyük geliyordur resmi kırp o zamn küçülür yuklenir dosya yükle kıvamından yapacaksın cevapla kısmının yanında varDeniyorum ama yuklenmiyor tarif edebilirmisiniz nasıl yuklucem yanlismi yüklüyorum acaba