-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.001
Çok özür dilerim sen kaygı yaşamışsın henüz gitmemissin zaten. Ben seni gittin göremedin sandım. Çok özür. Görürsün canım merak etme allahin izniyle12. Gun testinde 1810 cikti. Simdi keseyi gormeyi bekliyoruz ama kaygilar bitmiyor acaba pozitof aldiktan sonra bi sikimti cikar mi diye icim icimi yiyor
Doktorum garanti olsun 2 3 hafta sonra bakalim dedi.Değerin çok güzel hatta ikiz bile olabilir diye düşünüyorum. Ben 12.günden sonra tam 1 hafta sonra gittim çok minik kara bişi gördük yani kese. Ama küçüktü. Sende 2 3 hafta sonra demişsin aslında gozukmesi lazım ama doktorun ne diyor o önemli burada
Evet aynı biz :) ne 9 ayı kız benim 7 ayim kaldı dermisim :) tabi Allahın izniyle Allah nasip ederse..Depply canım bizim gibi bı kaygılı hamiş daha ...Allahım icimizi ferahlatki şöyle rahat rahat hamilelik geçirelim arkadaşım sende dua et insaAllah gorucez kesecikleri kalp atışları ve 9 ay biticek insaAllah
Insallah.Depply canım bizim gibi bı kaygılı hamiş daha ...Allahım icimizi ferahlatki şöyle rahat rahat hamilelik geçirelim arkadaşım sende dua et insaAllah gorucez kesecikleri kalp atışları ve 9 ay biticek insaAllah
İnanki buradaki herkes aynı şekilde evhamlı. Bende dahil. Ben kalp atışını duydum ama içim hep endişeli ya bişi olursa Vs. Ne yapalım bol bol dua edeceğiz ancak o şekilde rahata eriyoruz. Aslında iyi olmuş bir nevi bir seferde hem kese hem kalp duyarsiniz insallahDoktorum garanti olsun 2 3 hafta sonra bakalim dedi.
2 kere negatiften denemeden sonra pozitif sonic aldigim icin mi bilmiyorum ama kaygilar gitmiyor
Ben yanlis anlatmisim ben ozur dilerim :)Çok özür dilerim sen kaygı yaşamışsın henüz gitmemissin zaten. Ben seni gittin göremedin sandım. Çok özür. Görürsün canım merak etme allahin izniyle
Aaa evet sen 7 ayın benim 8 ayım insaAllah ...Evet aynı biz :) ne 9 ayı kız benim 7 ayim kaldı dermisim :) tabi Allahın izniyle Allah nasip ederse..
Amin amin amin canım insaAllah bu defa güzel olacak öyle düşünelim öyle olsunInsallah.
Allah isteyen herkese nasip etsin ve Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi kismet etsin
Ayyy saglikla kucagina alirsin insallah.İnanki buradaki herkes aynı şekilde evhamlı. Bende dahil. Ben kalp atışını duydum ama içim hep endişeli ya bişi olursa Vs. Ne yapalım bol bol dua edeceğiz ancak o şekilde rahata eriyoruz. Aslında iyi olmuş bir nevi bir seferde hem kese hem kalp duyarsiniz insallah
Aaa evet sen 7 ayın benim 8 ayım insaAllah ...
İnşallah canım :)Aaa evet sen 7 ayın benim 8 ayım insaAllah ...
İnşallah Allahım nasip etsin.Benimde 8 ayım kaldı
Allahım kolaylıklar versinn
Haklısın zorlu birbsurec olmuş senin için. Ama bak ne şanslısın Allahın hediyesi seninle.. o kaygılar doğduktan sonra başlıca asıl diyorlar :) daha yeni başladık sanırım. Allah hayırlısını versin hepimize buradaki her kadinaAyyy saglikla kucagina alirsin insallah.
Hic bitmicek mi bu kaygilar. Bol bol dua ediyorum ama surekli aklimdan bir suru soru geciyor.
Bir de ben yumurta toplama islemi sirasinda ic kanama gecirdim ve acil ameliyata alinip 5 gun hastanede kaldim. Ic kanama kaynakli sorunlarla ugrastim 6 ay kadar. Sonrasinda 2 negatifle sonuclanan denemem oldu. 3.transfer bu ve kaygilarim cok buyuk
Arkadaşlar affiniza siginarak size bir soru sornak istiyorum.sizler Genital Bölge temizligini nasıl yapıyorsunuz. Ben senelerdir agdaya giderim. Ama su zamanda biraz riskli geliyor açıkçası bana. Diğer yöntemlerede alışkın değilim hiç sizlerin yöntemi nedir acaba?
Estağfurullah canm istediğin zaman yaz.İnsan ister istemez evham yapıyor canm en ufak bişeyden nem kapıyor korkuyoruz.Ama aslında hamileliğin tadını çıkarmak lazım.Şuan bence tadını çıkar keyfine bak.Belirtilere hiç mi hiç takılma. Ben de hiç belirti olmadı. Oğlum da zamanında doğdu..Bir daha olmaz diye düşünme canm ne umutsuz vakalar duyuyoruz sonradan boy boy evlatları olan.Nasibinde varsa canm ne yaparsan yap yine kucağına gelir canm.Zaten inşallah hareketlerini hissetmeye başladığın zaman biraz daha rahatlarsin.Öyle tatlı tatlı vururki burdayım der sana sürekli..:)))Çok güzel Moral veriyorsun canım benim çok sağol varol.. evde olunca böyle oluyor belki doğal yolla olsaydı bukadar evham yapmazdik.. tedavi ile olunca insan sonrasında geriliyor. Bor de benim amh düşük diyorum ki olmazsa bir daha asla olmaz. Üniversiteden rapor çıkarmak için gittiğimde bayan bir doktor bana senin sağ yumurtaligin bitmiş hic yok. Sıfır yani doku bile yok dediğinde bir travma yasadim. Bahçeye çıkıp aglamistim banka oturup. Sonrasında 1 ay sonra bu guzel haberi alinca dünyalar benim oldu tabi. Ama işte diyorum bu son sansimdi. Aslında bunu kimse bilemez Allahtan başka.. hislerimi çok fazla dinledim sanırım bir kaç gündür. Çok uzun yazdım kusura bakma
A evet kozmetik magazlarda satılıyor hatta alayım canın. Lazer mi yaptirdin sen iğneli mi demek memnun degilsinAgda bencede zararli ve acili
Jilet türü urunler var onunde plastik olanlar banyo tipi
Onlar gayet iyi
Epilasyon yaptırmıştım ama yeniden çıktı.. o bölge icin epilasyon da gereksizmiş..
O tekmeleri yemek için can atiyorum. İnşallah nasip olur. Doğru söylüyorsun. Varsa nasipte tedavisiz bile çıkar gelir kucağına yerlesir. Nasipten öte bişi yok. İnşallah sen ve buradaki herkes şu mutluluğu yaşasa inşallah Allahım inslalalhEstağfurullah canm istediğin zaman yaz.İnsan ister istemez evham yapıyor canm en ufak bişeyden nem kapıyor korkuyoruz.Ama aslında hamileliğin tadını çıkarmak lazım.Şuan bence tadını çıkar keyfine bak.Belirtilere hiç mi hiç takılma. Ben de hiç belirti olmadı. Oğlum da zamanında doğdu..Bir daha olmaz diye düşünme canm ne umutsuz vakalar duyuyoruz sonradan boy boy evlatları olan.Nasibinde varsa canm ne yaparsan yap yine kucağına gelir canm.Zaten inşallah hareketlerini hissetmeye başladığın zaman biraz daha rahatlarsin.Öyle tatlı tatlı vururki burdayım der sana sürekli..:)))
Aminn canım inşallah..Allah bu uğurda mücadele veren herkese nasip etsin innnşallah..O tekmeleri yemek için can atiyorum. İnşallah nasip olur. Doğru söylüyorsun. Varsa nasipte tedavisiz bile çıkar gelir kucağına yerlesir. Nasipten öte bişi yok. İnşallah sen ve buradaki herkes şu mutluluğu yaşasa inşallah Allahım inslalalh
Aslında ağda enbgzueli ama birden çekiyor ya işte o anda rahim kasilir mı o beni korkutuo. Yoksa sen sıfır bir kuru alır gidersin sana ait olur mikrop kapmazsindà. Kasılma olayı çok sakatVallahi ağda konusunu ben de merak ediyorum. Agdayla sıkıntı olmayacaksa jilet hiç vurmak istemem.Ama tabi sıkıntı olacaksa jilet vuralim yapacak bişey yok.Diğer arkadaşlar ne yapiyor acaba?Bizi de aydınlatın canlar..:))