2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

12. Gun testinde 1810 cikti. Simdi keseyi gormeyi bekliyoruz ama kaygilar bitmiyor acaba pozitof aldiktan sonra bi sikimti cikar mi diye icim icimi yiyor
Çok özür dilerim sen kaygı yaşamışsın henüz gitmemissin zaten. Ben seni gittin göremedin sandım. Çok özür. Görürsün canım merak etme allahin izniyle

Doktorum garanti olsun 2 3 hafta sonra bakalim dedi.
2 kere negatiften denemeden sonra pozitif sonic aldigim icin mi bilmiyorum ama kaygilar gitmiyor

Depply canım bizim gibi bı kaygılı hamiş daha ...Allahım icimizi ferahlatki şöyle rahat rahat hamilelik geçirelim arkadaşım sende dua et insaAllah gorucez kesecikleri kalp atışları ve 9 ay biticek insaAllah
Evet aynı biz :) ne 9 ayı kız benim 7 ayim kaldı dermisim :) tabi Allahın izniyle Allah nasip ederse..

Depply canım bizim gibi bı kaygılı hamiş daha ...Allahım icimizi ferahlatki şöyle rahat rahat hamilelik geçirelim arkadaşım sende dua et insaAllah gorucez kesecikleri kalp atışları ve 9 ay biticek insaAllah
Insallah.
Allah isteyen herkese nasip etsin ve Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi kismet etsin

Doktorum garanti olsun 2 3 hafta sonra bakalim dedi.
2 kere negatiften denemeden sonra pozitif sonic aldigim icin mi bilmiyorum ama kaygilar gitmiyor
İnanki buradaki herkes aynı şekilde evhamlı. Bende dahil. Ben kalp atışını duydum ama içim hep endişeli ya bişi olursa Vs. Ne yapalım bol bol dua edeceğiz ancak o şekilde rahata eriyoruz. Aslında iyi olmuş bir nevi bir seferde hem kese hem kalp duyarsiniz insallah

Ayyy saglikla kucagina alirsin insallah.
Hic bitmicek mi bu kaygilar. Bol bol dua ediyorum ama surekli aklimdan bir suru soru geciyor.
Bir de ben yumurta toplama islemi sirasinda ic kanama gecirdim ve acil ameliyata alinip 5 gun hastanede kaldim. Ic kanama kaynakli sorunlarla ugrastim 6 ay kadar. Sonrasinda 2 negatifle sonuclanan denemem oldu. 3.transfer bu ve kaygilarim cok buyuk

Haklısın zorlu birbsurec olmuş senin için. Ama bak ne şanslısın Allahın hediyesi seninle.. o kaygılar doğduktan sonra başlıca asıl diyorlar :) daha yeni başladık sanırım. Allah hayırlısını versin hepimize buradaki her kadina

Agda bencede zararli ve acili
Jilet türü urunler var onunde plastik olanlar banyo tipi
Onlar gayet iyi
Epilasyon yaptırmıştım ama yeniden çıktı.. o bölge icin epilasyon da gereksizmiş..

Estağfurullah canm istediğin zaman yaz.İnsan ister istemez evham yapıyor canm en ufak bişeyden nem kapıyor korkuyoruz.Ama aslında hamileliğin tadını çıkarmak lazım.Şuan bence tadını çıkar keyfine bak.Belirtilere hiç mi hiç takılma. Ben de hiç belirti olmadı. Oğlum da zamanında doğdu..Bir daha olmaz diye düşünme canm ne umutsuz vakalar duyuyoruz sonradan boy boy evlatları olan.Nasibinde varsa canm ne yaparsan yap yine kucağına gelir canm.Zaten inşallah hareketlerini hissetmeye başladığın zaman biraz daha rahatlarsin.Öyle tatlı tatlı vururki burdayım der sana sürekli..:)))

Agda bencede zararli ve acili
Jilet türü urunler var onunde plastik olanlar banyo tipi
Onlar gayet iyi
Epilasyon yaptırmıştım ama yeniden çıktı.. o bölge icin epilasyon da gereksizmiş..
A evet kozmetik magazlarda satılıyor hatta alayım canın. Lazer mi yaptirdin sen iğneli mi demek memnun degilsin

O tekmeleri yemek için can atiyorum. İnşallah nasip olur. Doğru söylüyorsun. Varsa nasipte tedavisiz bile çıkar gelir kucağına yerlesir. Nasipten öte bişi yok. İnşallah sen ve buradaki herkes şu mutluluğu yaşasa inşallah Allahım inslalalh

Aminn canım inşallah..Allah bu uğurda mücadele veren herkese nasip etsin innnşallah..

Vallahi ağda konusunu ben de merak ediyorum. Agdayla sıkıntı olmayacaksa jilet hiç vurmak istemem.Ama tabi sıkıntı olacaksa jilet vuralim yapacak bişey yok.Diğer arkadaşlar ne yapiyor acaba?Bizi de aydınlatın canlar..:))

Aslında ağda enbgzueli ama birden çekiyor ya işte o anda rahim kasilir mı o beni korkutuo. Yoksa sen sıfır bir kuru alır gidersin sana ait olur mikrop kapmazsindà. Kasılma olayı çok sakat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…