- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
-
- Konu Sahibi floransa17
- #14.961
Ben de çok kez kötü rüya gördüm ama bu süreçte kötü rüya görenler çok canm.Günaydın A anneveoglusu ve herkese :)
Estrofem kullanırken kabuslar gören oldu mu? Gece 3 kere uyaniyorum.. çok gercek gibi kötü rüyalar görüyorum hep.. size de oldu mu
Canm ben varım bir oğlum var.Ne göğüs hassasiyeti yaşadım ne mide bulantısı. Çok ciddi söylüyorum belirtilere hiç bakma her hamilelik bir olmuyor.Canım haklısın sürekli doktora gitme isteğim olursa geri kalan aylar ne yaparım bilmiyorum. Şöyle mide bulantısı kusmada yok olsa derim bebek yaşıyor. Sadece arada oluşan kasik ağrım ve göğüs ağrısı ve dolgunlugu mevcut. Doktoruma arasam sorsam internetı yasaklar geçen sefer yasaklamisti etkileniyorum diye bir de kizabilir. Senin hiç benim gibi aman aman belirtisi olmayan bir arkadaşın var mı ama sonucu sağlıklı ilerleyen hamilelik olan.?
Tsk cnm iki tane 5. Gün embriyosu koyuldu
kalitesi nasıldi arkadaş benim kde 5 gün embriyosü bügün 7 inci günüm biri 3ab ikinci 2bb sence nasıl bir kalite cevaplarsaniz sevinirim
Canım haklısın sürekli doktora gitme isteğim olursa geri kalan aylar ne yaparım bilmiyorum. Şöyle mide bulantısı kusmada yok olsa derim bebek yaşıyor. Sadece arada oluşan kasik ağrım ve göğüs ağrısı ve dolgunlugu mevcut. Doktoruma arasam sorsam internetı yasaklar geçen sefer yasaklamisti etkileniyorum diye bir de kizabilir. Senin hiç benim gibi aman aman belirtisi olmayan bir arkadaşın var mı ama sonucu sağlıklı ilerleyen hamilelik olan.?
Ah canım sorma. Fizyolojik olarak hersey yolunda demişti doktor. Ama ben psikolojik olarak kötüyüm. 2 gün evvel diğer topikten bir arkadas ayni zamanlardaydik bebeğinin kalbj durmuş durduk yere. Sonra kayinvalidmein tanıdığının kizininda 3 aylık iken gelişimi durmuş. Almislar bebeği. Bunları duyunca çok üzüldüm kendimde yordum. Kimbilir benimde belki durmuştur kalbi minigimin diye hisse kapildim. Pek iyi hissetmiyorum 2 gündür kendimi canım. Ne yapsam bir hastanenin doktoruna gitsem mi acaba? USG gireyim diyorum. Kendi doktoruma daha 3 hafta var
İnşallah kuzum bilmiyom bende kanda gorene kdr rahatlamicam hepimiz için hayırlısı olsun
Cumartesi günü test günüm cnmKan testini ne zaman yaptıracaksın
İnsallh Bnmde güzel çıkar cnm :) emin olamıyorum ki silik olunca napcam bilemedimTebrikler arkadaşım hayırlı uğurlu olsun bakalım,brnim 8.günde kanda çıkmıştı :)) bayada yüksekti darısı başına :))
İşte böyle benim gibi birilerini okuyunca bir nebze rahatlıyorum. İnşallah canım bende senin gibı evladımı kucağıma alabilirim.Canm ben varım bir oğlum var.Ne göğüs hassasiyeti yaşadım ne mide bulantısı. Çok ciddi söylüyorum belirtilere hiç bakma her hamilelik bir olmuyor.
İnşallah bende bir an önce su gebeligi tadını çıkara çıkara hayal kura kura gecirebilirim. Bir de şu herseyi kendine yorma meselesini halletsem hersey yoluna girer. Kaderimizi yaşamaktan başka bir çaremiz yok zaten. Sağol canım..D _Depply_ başkalarının başına gelen senin başına gelecek diye düşünme canım
Kimse ecelinden önce olmeyecegi gibi
dogacak bebegin gelişini de kimse engelleyemez :)
biraz kaderci olmak lazim bu dönemde
Bizim kontrolümüzün dışında olan konular icin enerjimizden olmayalim..
Umarim gebeliğin daha huzurlu devam eder :)
Olsun ağrı iyi bence o da bir belirti neticede şiddetli ağrı kramp ve sancılar pek iyi sonuclanmiyormus canım. Sen kaç haftalık oldun en Son ne zaman gittin doktora?Bendede karın ağrısı geçmedi dr hamilelikte ağrı hep olacak dedi ,iyide o ağrıyı normal algılayamıyorum ki ben hep kötü bişi olacak hissi var,yalnız değilsin yani sıkma canını bu evham hepimizde var canım
tşk ederim arkadaşim benimde doktorum iyidir dedi"Benim embryo da 3ab imiş
Doktorum sağolsun, bu kötü birşey gibi düşünme dedi.
Moral verdi. Rahatladim:)
Baya net çıkmış gözün aydın arkadaşım :) Hayırlı olsun inşallah darısı bizlere olsunEki Görüntüle 2085572
Kızlar 20 sinde transferim olmustu bi bakin nolur
CANIM BENİM OĞLUMDA HİÇBİR BELİRTİM VE ŞİKAYETİM OLMADICanım haklısın sürekli doktora gitme isteğim olursa geri kalan aylar ne yaparım bilmiyorum. Şöyle mide bulantısı kusmada yok olsa derim bebek yaşıyor. Sadece arada oluşan kasik ağrım ve göğüs ağrısı ve dolgunlugu mevcut. Doktoruma arasam sorsam internetı yasaklar geçen sefer yasaklamisti etkileniyorum diye bir de kizabilir. Senin hiç benim gibi aman aman belirtisi olmayan bir arkadaşın var mı ama sonucu sağlıklı ilerleyen hamilelik olan.?
Aklıma getirememeye çalışacağım canım.çok sağol :)CANIM BENİM OĞLUMDA HİÇBİR BELİRTİM VE ŞİKAYETİM OLMADI
KENDİNİ ÖYLE KOŞULLANDIRMA
Canm rahatla hiç moralini bozma.Haklısın bu dönemde insan herseyi kafaya takıyor ama boşuna yani hem sana hem bebeğe stres olur.Diğer arkadaşlar için üzüldüm ama kendine yorma herseyi.Hiç sıkıntı olacağını düşünmüyorum Allah'in izniyle.Zamanın geldiğinde gidersin ve guzel haberlerle dönersin. Buna inanıyorum.İşte böyle benim gibi birilerini okuyunca bir nebze rahatlıyorum. İnşallah canım bende senin gibı evladımı kucağıma alabilirim.
Çok güzel Moral veriyorsun canım benim çok sağol varol.. evde olunca böyle oluyor belki doğal yolla olsaydı bukadar evham yapmazdik.. tedavi ile olunca insan sonrasında geriliyor. Bor de benim amh düşük diyorum ki olmazsa bir daha asla olmaz. Üniversiteden rapor çıkarmak için gittiğimde bayan bir doktor bana senin sağ yumurtaligin bitmiş hic yok. Sıfır yani doku bile yok dediğinde bir travma yasadim. Bahçeye çıkıp aglamistim banka oturup. Sonrasında 1 ay sonra bu guzel haberi alinca dünyalar benim oldu tabi. Ama işte diyorum bu son sansimdi. Aslında bunu kimse bilemez Allahtan başka.. hislerimi çok fazla dinledim sanırım bir kaç gündür. Çok uzun yazdım kusura bakmaCanm rahatla hiç moralini bozma.Haklısın bu dönemde insan herseyi kafaya takıyor ama boşuna yani hem sana hem bebeğe stres olur.Diğer arkadaşlar için üzüldüm ama kendine yorma herseyi.Hiç sıkıntı olacağını düşünmüyorum Allah'in izniyle.Zamanın geldiğinde gidersin ve guzel haberlerle dönersin. Buna inanıyorum.
Deeply kaç haftalık senin canım??Aklıma getirememeye çalışacağım canım.çok sağol :)
8 hafta 3 günlük canım.Deeply kaç haftalık senin canım??