2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

5 haftalikken keseye gördük minicikti. 2 hafta Sora yani 7.haftada da kalp atışını duyduk çok şükür. Sen ne durumdayım pozitif almıssin sanırım maşallah :) keseyi gordunuzmu
MasaAllah canım çok sevindim insaAllah saglicaklada kucağına alırsın ...seninle durumum aynı böyle sürekli okuyorum bana benzeyen varmı diye hiç bir belirti yokda bende de ...tabi korku oluyor keseyi görmedik daha insaAllah ikimizde hep diyorlar ya rahat gebelik geçiren anneler oluruz :emir_bebek:

MasaAllah canım çok sevindim insaAllah saglicaklada kucağına alırsın ...seninle durumum aynı böyle sürekli okuyorum bana benzeyen varmı diye hiç bir belirti yokda bende de ...tabi korku oluyor keseyi görmedik daha insaAllah ikimizde hep diyorlar ya rahat gebelik geçiren anneler oluruz :emir_bebek:
Benim annemde 4 çocuğunda ne bulantı ne kusma çok rahattim diyor. Hatta küçük kardeşimi 6 aylık olana kadar USG girmemiş. Ne rahatlik ya valla hiç mi korkmadın etmedin anne dedim hersey Allahtan diyor. Bende ablamda abimde hiç USG görmemiş kadın o zamanlar yokmuş zaten. Valla aslında o dönem her şey gibi bu işte daha rahatmis. Yok keseydi yok kalpatisiydı yok hcg değeriydi yok boş gebelikti...çok sevindim senin adına inşallah kucağına aldığın günlerde görürsun canım.

Canım haklısın sürekli doktora gitme isteğim olursa geri kalan aylar ne yaparım bilmiyorum. Şöyle mide bulantısı kusmada yok olsa derim bebek yaşıyor. Sadece arada oluşan kasik ağrım ve göğüs ağrısı ve dolgunlugu mevcut. Doktoruma arasam sorsam internetı yasaklar geçen sefer yasaklamisti etkileniyorum diye bir de kizabilir. Senin hiç benim gibi aman aman belirtisi olmayan bir arkadaşın var mı ama sonucu sağlıklı ilerleyen hamilelik olan.?
Cnm illa ki belirti olmasina gerek yok.benim bi tanidigim adeti duzensiz diye adet olmayisini takmamisti.hic bir belirtisi yoktu sonra da karnimda bisey var diye dr.a gittiginde dr hamilesin erkek demis:))))) o kadar yani dusun.4aylikmis haberi bile yok
O yuzden belirtileri takma negativ ornekleri de aklindan cikarmaya calis.

Cnm illa ki belirti olmasina gerek yok.benim bi tanidigim adeti duzensiz diye adet olmayisini takmamisti.hic bir belirtisi yoktu sonra da karnimda bisey var diye dr.a gittiginde dr hamilesin erkek demis:))))) o kadar yani dusun.4aylikmis haberi bile yok
O yuzden belirtileri takma negativ ornekleri de aklindan cikarmaya calis.
Ay hayalimdeki gebelik :) ne güzel kam değeri artışı yok kese görmek yok kalpnatisi yok :) direk cinsiyet ohhh :) düşünmemeye çalışıyorum artık. Hayal kurmayı deneyeceğim birazda.

12. gun beta hcg testinde pozitif sonuc alip keseyi goremeyen var mi ?
Boyle bisey olmasi mumkun mu?
12. Gun tuttugu gordukten sonra duser mi??
Kafam cok karisik

Arkadaşlar affiniza siginarak size bir soru sornak istiyorum.sizler Genital Bölge temizligini nasıl yapıyorsunuz. Ben senelerdir agdaya giderim. Ama su zamanda biraz riskli geliyor açıkçası bana. Diğer yöntemlerede alışkın değilim hiç sizlerin yöntemi nedir acaba?

12. gun beta hcg testinde pozitif sonuc alip keseyi goremeyen var mi ?
Boyle bisey olmasi mumkun mu?
12. Gun tuttugu gordukten sonra duser mi??
Kafam cok karisik
Transferin 12. günü mü? Kese görmek için en az 4 haftalık hamilelik olması gerek, 12. gün çok erken kese için. Kan sonucu kaç çıkmış?

Transferin 12. günü mü? Kese görmek için en az 4 haftalık hamilelik olması gerek, 12. gün çok erken kese için. Kan sonucu kaç çıkmış?
Yanlis ifade etmisim :KK43:
12. Gun pozitif sonuc aldiktan 2 3 hafta sonra keseyi goremeyen var mi diye merak etmistim.
Sadece 12. Gun test yaptirdim ve 1810 cikti. Simdi keseyi ya da keseleri gormeyi bekliyoruz.
Pozitif olsa da kaygilar bitmiyor :KK43:

12. Gun testinde 1810 cikti. Simdi keseyi gormeyi bekliyoruz ama kaygilar bitmiyor acaba pozitof aldiktan sonra bi sikimti cikar mi diye icim icimi yiyor
Değerin çok güzel hatta ikiz bile olabilir diye düşünüyorum. Ben 12.günden sonra tam 1 hafta sonra gittim çok minik kara bişi gördük yani kese. Ama küçüktü. Sende 2 3 hafta sonra demişsin aslında gozukmesi lazım ama doktorun ne diyor o önemli burada

12. Gun testinde 1810 cikti. Simdi keseyi gormeyi bekliyoruz ama kaygilar bitmiyor acaba pozitof aldiktan sonra bi sikimti cikar mi diye icim icimi yiyor
Depply canım bizim gibi bı kaygılı hamiş daha ...Allahım icimizi ferahlatki şöyle rahat rahat hamilelik geçirelim arkadaşım sende dua et insaAllah gorucez kesecikleri kalp atışları ve 9 ay biticek insaAllah

X