2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yüve rabbim gönlünden ne geçiyorsa kucağına onu versin arkadaşım inşallah hepimizin iyi haberlerini alıcaz

canım yaa çok sevindim maşallah maşallah kuzulara allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

Saolasın teyzesi hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah her gün hepinize dua ediyorum

Hepinizin transferi bu sefer hayırlı evlatlara dönüşsün inşallah birbirimizin iyi haberleriyle sevinelim inşallah

Maashallah cnm ins kalp atislarini da duyarsiniz bebislerin
İnşallah arkadaşım darısı size olsun inşallah

@Sanat2017 ve @gülümse-hayata nasılsınız

canım benim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
henüz doktora gitmedim çok yoğun bu ara işlerim , bugün regli olmaya başladım. ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum kara kara düşünüyorum o kadar inanmıştım ki olacağına birde kendiliğinde iki defa hamile kaldığım için kesin olur gözüyle bakmıştım ama yanılmışım

Merhaba arkadasim.
Bende de es faktoru var maalesef tdv.ye ikna edene kadar gobegim catliyo o yuzden seni cok iyi anliyorum.
Acizane tavsiyem ustune gitme sabir ve cok dua et.sonra da herseye ragmen cok kararli oldugunu goster.kararli gorurse karsi cikamaz.
Son olarak da istememe bahanesi her neyse onu ortadan kaldirabilirsen kaldir yok et.misal benimki parayi bahane ediyordu ben de ona senden para istemezsem bana izin verirmisin diye sordum sonra da parayi biriktirene kadar bir daha tdv lafini etmedim.parayi biriktirmem 1 yil surdu sabirla bekledim sonra da karsina dikildim ben parami topladim tdv baslicagiz dedim.
Sizinkinin bahanesini bilmiyorum ama kadinin kafaya koydu mu yapamayacagi sey yoktur diye dusunuyorum.
Allah seni tez zamanda hayirlisiyla tdv.ye baslamani nasip etsin ins.

Cnm seni cok iyi anliyorum gucumuz tukenmis sinirlerimiz harap olmus durumda.ama suan yapmamiz gereken tek birsey var ne gecmisi ne de gelecegi dusunmeden sirkilip ayaga kalkmak kendimizi toparlamak.gecmisi dusunup uzulmek bizi daha cok yipratir gelecegin endisesi de unutsuzluga kapilmamiza neden olabilir.o yuzden once gucumuzu toplayalim ki umut saglam olsun.yoksa kendimize de cevremize de zarar veririz.cok zor biliyorum ama birbirimize destek vere vere ustesinden gelecegiz ins.

canım benim hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum bende senin gibiyim iki kez doğal yolla gebe kalabilmiş biri olarak olur diyoruz ama allah neler nasip ediyor bilemiyorum. Olmayanda da bir hayır var diyorum ne diyelim elimizden geleni yapıyoruz bu süreç için

kendini hazırla yeni transfer için beden ve ruhen inşallah ikinci için

bugün bahçeci sayfasında bir arkadaşın 3. gün embriyosu 3 tane 1 tane 6. gün embriyosu varmış
dün tranferi vardı 3. gün embriyosundan 3de 5. güne gitmemiş 1 tane 6. gün embriyosunu çözdürüp onu transfer etmişler bende ki korkuyu biliyorsun yine hortladı bilemiyorum hakkımızda hayırlısı diyorum devamlı nasip olacaksa 5. güne gidecek

çok haklısın canım zamanla sindiricez bu acıları, sadece zaman lazım. sabır sabır demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. ben tedavi sürecini kimseye demedim sanırım en doğru kararım bu olmuş ama şimdide kimseyle konuşamamak derdimi anlatamamak içimde ki yangını büyütüyor. Allahtan sizler varsınız buraya yazıyorum da rahatlıyorum. sen de var olan güç kuvvete hayranım zaten hep böyle ol . desteğin için teşekkür ederim canım benim umarım bir gün bizde güzel haberler veririz birbirimize

sanırım ne ruhen ne de bedenen hazır değilim biraz beklemem gerekiyor. iyi hissettiğim anda başlıcam tekrardan sürece inş.

canım sen hiç düşünme kendini boş yere strese sokma .. arkadaşımın 3. gün embriyosu ile transferi oldu bir kaç gün önce için rahat değilse doktorunla konuş 3. gün olucak şekilde yapılsın transferin olmaz mı?

Cnm haftani hesapla kalp atisi 7.haftada duyulmaya baslar
Nasil hesaplandigini link gondermistim ben daha once
Evet canm canm göndermiştin kese tahmini 3 hafta sonra,kalp atışı da 4 hafta sonrasına geliyor galiba.Tabi 3 5 gun farkedebilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…