2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

20171228_083358-1.jpg

Kızlar 20 sinde transferim olmustu bi bakin nolur

Günaydın A anneveoglusu ve herkese :)

Estrofem kullanırken kabuslar gören oldu mu? Gece 3 kere uyaniyorum.. çok gercek gibi kötü rüyalar görüyorum hep.. size de oldu mu
Ben her gece anlamsız anlamsız rüyalar görüyorum. Mesela dün amerikalı aktörler ile banka soygunu yapiyordum. Başka bir gün kabus gördüm. Hormonlar alt üst olduğu için sanırım beyinde şaşırdı. Seninde ondandır merak etme

canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
Ah canım sorma. Fizyolojik olarak hersey yolunda demişti doktor. Ama ben psikolojik olarak kötüyüm. 2 gün evvel diğer topikten bir arkadas ayni zamanlardaydik bebeğinin kalbj durmuş durduk yere. Sonra kayinvalidmein tanıdığının kizininda 3 aylık iken gelişimi durmuş. Almislar bebeği. Bunları duyunca çok üzüldüm kendimde yordum. Kimbilir benimde belki durmuştur kalbi minigimin diye hisse kapildim. Pek iyi hissetmiyorum 2 gündür kendimi canım. Ne yapsam bir hastanenin doktoruna gitsem mi acaba? USG gireyim diyorum. Kendi doktoruma daha 3 hafta var :KK43:

Ah canım sorma. Fizyolojik olarak hersey yolunda demişti doktor. Ama ben psikolojik olarak kötüyüm. 2 gün evvel diğer topikten bir arkadas ayni zamanlardaydik bebeğinin kalbj durmuş durduk yere. Sonra kayinvalidmein tanıdığının kizininda 3 aylık iken gelişimi durmuş. Almislar bebeği. Bunları duyunca çok üzüldüm kendimde yordum. Kimbilir benimde belki durmuştur kalbi minigimin diye hisse kapildim. Pek iyi hissetmiyorum 2 gündür kendimi canım. Ne yapsam bir hastanenin doktoruna gitsem mi acaba? USG gireyim diyorum. Kendi doktoruma daha 3 hafta var :KK43:
canım arkadaşlarına üzüldüm ama bunlarla kendini strese sokma derim
ne yaşayacaksak göreceğiz olmamış birşey için panikleyip her seferinde dr gitmen gerekmez
allah sağlık versin korusun meleğini ama bu düşünceler bebişini etkiler o senin duygularından etkileniyorunutma
eğer bir rahatsızlığın yoksa gitme dra

canım arkadaşlarına üzüldüm ama bunlarla kendini strese sokma derim
ne yaşayacaksak göreceğiz olmamış birşey için panikleyip her seferinde dr gitmen gerekmez
allah sağlık versin korusun meleğini ama bu düşünceler bebişini etkiler o senin duygularından etkileniyorunutma
eğer bir rahatsızlığın yoksa gitme dra
Canım haklısın sürekli doktora gitme isteğim olursa geri kalan aylar ne yaparım bilmiyorum. Şöyle mide bulantısı kusmada yok olsa derim bebek yaşıyor. Sadece arada oluşan kasik ağrım ve göğüs ağrısı ve dolgunlugu mevcut. Doktoruma arasam sorsam internetı yasaklar geçen sefer yasaklamisti etkileniyorum diye bir de kizabilir. Senin hiç benim gibi aman aman belirtisi olmayan bir arkadaşın var mı ama sonucu sağlıklı ilerleyen hamilelik olan.?

X