2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba canimm iyimiyim neyim bende bilmiyorum. Kalp atislarini duyduk sukur ama gecen pazar ufak bi kanama gecirdim. Acilde proluton depot yapip yolladilar. Kanamam durdu sukur ama Suan ne durumdalar bilmiyorum. Carsamba yada persembe bi kontrole gidicem canim insallah iyilerdir. :KK43: kanamadan sonra muayene olmadim. bulantilarda devam. Pek ic acici degilim yani.
Sen nasilsin arkadasim?

Su an hangi ilaclari kullaniyosun Yonca___ Yonca___
Estrofem varmi ilaclarin arasinda bilmiyorum ama demin prospektüsü okudum ara kanamalar yapar yaziyodu.. yani kullandigimiz ilaclardan da olabilir bu yasadigin kanamalar belki
Doktor ne dedi sana

Canim ben kullandim transfer oncesi. Transfer tarihimi tam bilmedigim icin 5 gun kullanabildim. 6. Gunude transferim oldu. Bende senden duymustum. gecen denemende keske transferden once icseydim dedigin icin. elimin altinda vardi kullandim oyle.

Valla unutkanlik baslamis demmekki bende :)
Öyle mi demistim
Alip kullanayim ben de

Su an hangi ilaclari kullaniyosun Yonca___ Yonca___
Estrofem varmi ilaclarin arasinda bilmiyorum ama demin prospektüsü okudum ara kanamalar yapar yaziyodu.. yani kullandigimiz ilaclardan da olabilir bu yasadigin kanamalar belki
Doktor ne dedi sana
Ayy canim yaaa o kalbinin guzelliginin mukafatini versin rabbim. Prospektus mu baktin hemen. Kullaniyorum esrofem, aspirin, folbiol, enox 4000 kan sulandirici igne, crinone jel
Gece olmustu canim kanamam dr aradim acile gidip ignemi vurdurmami istedi ve istirihat dedi. Sabah aradim hani gel bi muayene edeyim dermi diye ama esini yolla rapor yazicam yatacaksin dedi. Bende tamam dedim ama o gunden beri aceba niye gel demedi diye dusunup duruyorum. Belki yapilabilecek birsey yok ama sonucta benim icim rahat ederdi. Kanamam 10 damla filandi ve crinone jelden sonra oldu. Agrim yoktu. Devamda etmedi. onun icin herhalde olabilir normal diye dusunduler sanirim. Tup bebek dr umu aradim oda dinlen bu hafta bur tane daha proluton depot yaptir dedi. Bu kadar

32C62D00-9692-43DD-8A9D-B5830CA6DF8E.jpeg
Ayy canim yaaa o kalbinin guzelliginin mukafatini versin rabbim. Prospektus mu baktin hemen. Kullaniyorum esrofem, aspirin, folbiol, enox 4000 kan sulandirici igne, crinone jel
Gece olmustu canim kanamam dr aradim acile gidip ignemi vurdurmami istedi ve istirihat dedi. Sabah aradim hani gel bi muayene edeyim dermi diye ama esini yolla rapor yazicam yatacaksin dedi. Bende tamam dedim ama o gunden beri aceba niye gel demedi diye dusunup duruyorum. Belki yapilabilecek birsey yok ama sonucta benim icim rahat ederdi. Kanamam 10 damla filandi ve crinone jelden sonra oldu. Agrim yoktu. Devamda etmedi. onun icin herhalde olabilir normal diye dusunduler sanirim. Tup bebek dr umu aradim oda dinlen bu hafta bur tane daha proluton depot yaptir dedi. Bu kadar

Merhaba canimm iyimiyim neyim bende bilmiyorum. Kalp atislarini duyduk sukur ama gecen pazar ufak bi kanama gecirdim. Acilde proluton depot yapip yolladilar. Kanamam durdu sukur ama Suan ne durumdalar bilmiyorum. Carsamba yada persembe bi kontrole gidicem canim insallah iyilerdir. :KK43: kanamadan sonra muayene olmadim. bulantilarda devam. Pek ic acici degilim yani.
Sen nasilsin arkadasim?
GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH İYİLERDİR ANNESİ MİNNOŞLARINI RABBİM SAĞLIKLA SANA BAĞIŞLASIN
BEN İYİYİM CANIM ŞUBATI BEKLİYORUM TRANSFER İÇİN

Sen nasilsin arkadasim?
Canim benim gecmis olsun. Rabbim evlatlarini sana bagislasin . Valla kanamalar korkulu ruyalarimiz ama yasamayanda cok nadir. Allah yardimcimiz olsun. Saglikli bir hamilelik nasip etsin

An itibariyle dayanamayıp kese görmeye giden ben :))
İki minnak keseceğimizi gördük çok şükür eve doğru yola koyulduk :)))
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.banada dua eder misin eşim razı olsun da hayirlisiyla bende üçüncü tedaviye başlayalım ve hayırlı güzel bir sonuç alalım inşallah

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.banada dua eder misin eşim razı olsun da hayirlisiyla bende üçüncü tedaviye başlayalım ve hayırlı güzel bir sonuç alalım inşallah

canım hoşgeldiniz aramıza tedaviniz ne zaman başlıyor hangi merkezde

An itibariyle dayanamayıp kese görmeye giden ben :))
İki minnak keseceğimizi gördük çok şükür eve doğru yola koyulduk :)))
Maşallah maşallah canım..:nazar::nazar::nazar:Allah sağ salim kucağına versin inşallah..Ne güzel bir duygu burda böyle haberler almak..Transfere yaklaşırken umudumuz katlanıyor.Dilerim 2018 herkese uğur getirir,sağlıklı hayırlı evlatlarımızı musmutlu yuvalarımızda büyütürüz innnşallah..Aminn..:dua:

X