- 11 Şubat 2015
- 297
- 349
-
- Konu Sahibi floransa17
- #14.881
Sen simdi deyince aklima geldi turkiyedeki dr.um bana coraspirin vermisti ama burdaki vermedi hic.ben randevuya gidince sorayim.Lolacim bir video izlemiştim:
Transfer sonrasi yarim saat yatanlar ve hemen kalkanlar ile ilgili
Transfer sonrasi yarim saat yatanlarda tutma ihtimali daha yüksekmiş, daha fazla yatmanin faydasi yok deniliyor.
Bunu doktorunla nasil konuşursun bilmiyorum
Ama viyana gibi bir yerde bu konularda bence cok iyilerdir
Bi de kan sulandiriciyi sorabilirisn
Aynen bana da burda hep oyle oluyor.niyeki arkadaşlar benimde cüma günü transferim oldu 5 dakika surdü ve hiç dinlemeden bana git dedi
Ben 5gun 1hft sonra oluyorum genelde
Canm senin sonucun da pozitifti diye biliyorum.Transfer sonrasi neler yaptın nasıl hareket ettin anlatır mısın?niyeki arkadaşlar benimde cüma günü transferim oldu 5 dakika surdü ve hiç dinlemeden bana git dedi
niyeki arkadaşlar benimde cüma günü transferim oldu 5 dakika surdü ve hiç dinlemeden bana git dedi
Merhaba kızlar. Hamilelikte nar yemek zararlı diye bir kaç şey okudum. Sizce doğru mu? Hiç bir uzman doktorun agzindanda duymadım ama böyle bişi.
canım arı sütünün yumurtayı geliştirme ve büyütmede etkisini biliyorum donmuş transferde gerekli değil diye düşünüyorumKizlarim transfer öncesi ari sütü kullanan var mi?
canım arı sütünün yumurtayı geliştirme ve büyütmede etkisini biliyorum donmuş transferde gerekli değil diye düşünüyorum
Besin degeri yuksek bir nimet bence kullanabilen kullansin hem onu hem balik yaginiKizlarim transfer öncesi ari sütü kullanan var mi?
Ac tok farketmez cnm saati kac defa aldigina bagliEstrofemi saat kaçta iciyosunuz?
Aç tok karnina farkediyor mu?
Canim ben kullandim transfer oncesi. Transfer tarihimi tam bilmedigim icin 5 gun kullanabildim. 6. Gunude transferim oldu. Bende senden duymustum. gecen denemende keske transferden once icseydim dedigin icin. elimin altinda vardi kullandim oyle.Ben de oyle düşünüyorum A anneveoglusu
Bi arkadaşımız tutunmaya yardimci oluyor diye kullanmış transfer öncesi .
Başka kullanan var mi diye merak ettim
Canım ben opu ya kadar kullandım ama aslında doğuma kadar hatta emzirme döneminde dahi öneriyorlarKizlarim transfer öncesi ari sütü kullanan var mi?
canım merhaba nasılsın bebişler nasıl kalp atışlarını duydun muCanim ben kullandim transfer oncesi. Transfer tarihimi tam bilmedigim icin 5 gun kullanabildim. 6. Gunude transferim oldu. Bende senden duymustum. gecen denemende keske transferden once icseydim dedigin icin. elimin altinda vardi kullandim oyle.
Merhaba canimm iyimiyim neyim bende bilmiyorum. Kalp atislarini duyduk sukur ama gecen pazar ufak bi kanama gecirdim. Acilde proluton depot yapip yolladilar. Kanamam durdu sukur ama Suan ne durumdalar bilmiyorum. Carsamba yada persembe bi kontrole gidicem canim insallah iyilerdir.canım merhaba nasılsın bebişler nasıl kalp atışlarını duydun mu