2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Lolacim bir video izlemiştim:
Transfer sonrasi yarim saat yatanlar ve hemen kalkanlar ile ilgili
Transfer sonrasi yarim saat yatanlarda tutma ihtimali daha yüksekmiş, daha fazla yatmanin faydasi yok deniliyor.
Bunu doktorunla nasil konuşursun bilmiyorum
Ama viyana gibi bir yerde bu konularda bence cok iyilerdir
Bi de kan sulandiriciyi sorabilirisn
Sen simdi deyince aklima geldi turkiyedeki dr.um bana coraspirin vermisti ama burdaki vermedi hic.ben randevuya gidince sorayim.
Saol arkadasim.

Ben de oyle düşünüyorum A anneveoglusu
Bi arkadaşımız tutunmaya yardimci oluyor diye kullanmış transfer öncesi .
Başka kullanan var mi diye merak ettim
Canim ben kullandim transfer oncesi. Transfer tarihimi tam bilmedigim icin 5 gun kullanabildim. 6. Gunude transferim oldu. Bende senden duymustum. gecen denemende keske transferden once icseydim dedigin icin. elimin altinda vardi kullandim oyle.

Canim ben kullandim transfer oncesi. Transfer tarihimi tam bilmedigim icin 5 gun kullanabildim. 6. Gunude transferim oldu. Bende senden duymustum. gecen denemende keske transferden once icseydim dedigin icin. elimin altinda vardi kullandim oyle.
canım merhaba nasılsın bebişler nasıl kalp atışlarını duydun mu

canım merhaba nasılsın bebişler nasıl kalp atışlarını duydun mu
Merhaba canimm iyimiyim neyim bende bilmiyorum. Kalp atislarini duyduk sukur ama gecen pazar ufak bi kanama gecirdim. Acilde proluton depot yapip yolladilar. Kanamam durdu sukur ama Suan ne durumdalar bilmiyorum. Carsamba yada persembe bi kontrole gidicem canim insallah iyilerdir. :KK43: kanamadan sonra muayene olmadim. bulantilarda devam. Pek ic acici degilim yani.
Sen nasilsin arkadasim?

X