- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- Konu Sahibi floransa17
- #14.921
Benimki de Esra hanm canm..Allah yardımcımız olsun..Hosbuldm adana başkent tayfun bey.ilk ikisi negatif üçüncü sil baştan olacak.ama başlayamadı henuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de Esra hanm canm..Allah yardımcımız olsun..Hosbuldm adana başkent tayfun bey.ilk ikisi negatif üçüncü sil baştan olacak.ama başlayamadı henuz
Maashallah cnm ins kalp atislarini da duyarsiniz bebislerinAn itibariyle dayanamayıp kese görmeye giden ben :))
İki minnak keseceğimizi gördük çok şükür eve doğru yola koyulduk :)))
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.banada dua eder misin eşim razı olsun da hayirlisiyla bende üçüncü tedaviye başlayalım ve hayırlı güzel bir sonuç alalım inşallah
canım yaa çok sevindim maşallah maşallah kuzulara allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
Maşallah maşallah canım..Allah sağ salim kucağına versin inşallah..Ne güzel bir duygu burda böyle haberler almak..Transfere yaklaşırken umudumuz katlanıyor.Dilerim 2018 herkese uğur getirir,sağlıklı hayırlı evlatlarımızı musmutlu yuvalarımızda büyütürüz innnşallah..Aminn..
İnşallah arkadaşım darısı size olsun inşallahMaashallah cnm ins kalp atislarini da duyarsiniz bebislerin
canım bende merak ediyorum inşallah güzel haberlerini alırız@Mucizeolsakeske naptin testi?
Guzel haberlerini bekliyoruz
An itibariyle dayanamayıp kese görmeye giden ben :))
İki minnak keseceğimizi gördük çok şükür eve doğru yola koyulduk :)))
@Sanat2017 ve @gülümse-hayata nasılsınız
Merhaba arkadasim.Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.banada dua eder misin eşim razı olsun da hayirlisiyla bende üçüncü tedaviye başlayalım ve hayırlı güzel bir sonuç alalım inşallah
Cnm seni cok iyi anliyorum gucumuz tukenmis sinirlerimiz harap olmus durumda.ama suan yapmamiz gereken tek birsey var ne gecmisi ne de gelecegi dusunmeden sirkilip ayaga kalkmak kendimizi toparlamak.gecmisi dusunup uzulmek bizi daha cok yipratir gelecegin endisesi de unutsuzluga kapilmamiza neden olabilir.o yuzden once gucumuzu toplayalim ki umut saglam olsun.yoksa kendimize de cevremize de zarar veririz.cok zor biliyorum ama birbirimize destek vere vere ustesinden gelecegiz ins.canım benim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
henüz doktora gitmedim çok yoğun bu ara işlerim , bugün regli olmaya başladım. ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum kara kara düşünüyorum o kadar inanmıştım ki olacağına birde kendiliğinde iki defa hamile kaldığım için kesin olur gözüyle bakmıştım ama yanılmışım
canım benim hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum bende senin gibiyim iki kez doğal yolla gebe kalabilmiş biri olarak olur diyoruz ama allah neler nasip ediyor bilemiyorum. Olmayanda da bir hayır var diyorum ne diyelim elimizden geleni yapıyoruz bu süreç içincanım benim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
henüz doktora gitmedim çok yoğun bu ara işlerim , bugün regli olmaya başladım. ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum kara kara düşünüyorum o kadar inanmıştım ki olacağına birde kendiliğinde iki defa hamile kaldığım için kesin olur gözüyle bakmıştım ama yanılmışım
Cnm seni cok iyi anliyorum gucumuz tukenmis sinirlerimiz harap olmus durumda.ama suan yapmamiz gereken tek birsey var ne gecmisi ne de gelecegi dusunmeden sirkilip ayaga kalkmak kendimizi toparlamak.gecmisi dusunup uzulmek bizi daha cok yipratir gelecegin endisesi de unutsuzluga kapilmamiza neden olabilir.o yuzden once gucumuzu toplayalim ki umut saglam olsun.yoksa kendimize de cevremize de zarar veririz.cok zor biliyorum ama birbirimize destek vere vere ustesinden gelecegiz ins.
canım benim hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum bende senin gibiyim iki kez doğal yolla gebe kalabilmiş biri olarak olur diyoruz ama allah neler nasip ediyor bilemiyorum. Olmayanda da bir hayır var diyorum ne diyelim elimizden geleni yapıyoruz bu süreç için
kendini hazırla yeni transfer için beden ve ruhen inşallah ikinci için
bugün bahçeci sayfasında bir arkadaşın 3. gün embriyosu 3 tane 1 tane 6. gün embriyosu varmış
dün tranferi vardı 3. gün embriyosundan 3de 5. güne gitmemiş 1 tane 6. gün embriyosunu çözdürüp onu transfer etmişler bende ki korkuyu biliyorsun yine hortladı bilemiyorum hakkımızda hayırlısı diyorum devamlı nasip olacaksa 5. güne gidecek
Canm dün transferinin kaçıncı günüydü?Aslında merkezimde ilk kontrolüm haftasonu,ben dün akşam dayanamayıp yakın bir hastaneye gidip göbekten ultrasonla gördüm keseleri,belki haftasonu kalp atışıda duyulabilir :))
Canm dün transferinin kaçıncı günüydü?
Cnm haftani hesapla kalp atisi 7.haftada duyulmaya baslar18 yada 19 du sanırım canım
Anladım canım sağol. Transfer olursam hamile kaldım da kese ne zaman görünür onu merak ettiğim için sordum canm..:)))18 yada 19 du sanırım canım
Evet canm canm göndermiştin kese tahmini 3 hafta sonra,kalp atışı da 4 hafta sonrasına geliyor galiba.Tabi 3 5 gun farkedebilir diye düşünüyorum.Cnm haftani hesapla kalp atisi 7.haftada duyulmaya baslar
Nasil hesaplandigini link gondermistim ben daha once