2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hafif kahverengi pembemsi lekem gelmis :mad:
Korkma canım benimde başıma geldi bebiş yer açıyor kendisine hala ara ara lekelenme yaşıyorum. Doktoruna haber ver mutlaka. Progestan iğne verecektir sana ve dinlenmeni onerecektir. Ben hâlâ iğne kullanıyorum ve çok faydasını gördüm bebeğimde gayet iyi.

Korkma canım benimde başıma geldi bebiş yer açıyor kendisine hala ara ara lekelenme yaşıyorum. Doktoruna haber ver mutlaka. Progestan iğne verecektir sana ve dinlenmeni onerecektir. Ben hâlâ iğne kullanıyorum ve çok faydasını gördüm bebeğimde gayet iyi.
Kullaniyorum canim progestan 5 gibi vurulcam ignemi . Coraspirini kestirdi. Kanamm cogalirsa karindan igneyide kes dedi

Kizlar biliyormusunuz viyanada hic yatirmiyorlar.hatta transferi yapar yapmaz 2dk icinde kaldiryorlar agirlik kaldma ani hareket yapma agir spor yapma normal hayatina devam et deyip gonderiyorlar.hatta gunluk hafif yuruyusler yap diyorlar.
Ben burda yaptigim ilk transferde turkiyeden aliskanlik 3gun yatmistim o kimyasal da olsa tutmustu.diger ikisinde hastaneden gelir gelmez kahvalti hazirlamistim yani hic yatmadim.ondan mi tutmadilar ki:KK43::KK43:
Bilemedim ki simdi.cok uzgunum
Yok be canım. Ben yattim 1 saat kadar ama sonra normalde hayatıma devam ettim. Temizlik Yaptim yemek yaptım. 5.gün misafir çağırıp misafir agirladim arkasindan buLasik ev toparlama Vs. Olacağı varsa oluyordur eminim ben bunà. Tabiki de çok ağır şeyler kaldırmamak saatlerce yürüyüp aşırı yorulmamak lazım. Ama yatmadım acaba ondan mı olmadı düyeden dusunme sen

X