- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #14.861
Eki Görüntüle 2083356 Kizlar ben test yaptim bugun 8.gunum
Hafif pembemsi kahverengi lekem gelmis@Mucizeolsakeske ismin gibi mucizen gelmiş sana
Tebrik ederiz canim :))
Yilin son haftasinda ne güzel bir heyecan
Allah tamamina erdirsin :)
Hep ayni duayla bitiriryorum:)
Darisi biz bekleyenlere insallah!!!
Yok canim kimse bilmiyor idrar testimi yaptigimi zaten istesemde gidemem evden disari cikartmiyorlar :)) carsambaya kadar hapisim yani
Hafif kahverengi pembemsi lekem gelmisTahminimce değerin yüksek çıkacak bende 7. Günde kaset test yapmıştım ertesi günde kanda baktırdık 435 çıkmıştı,hayırlı oldun arkadaşım
Hafif kahverengi pembemsi lekem gelmis
KorkmaaaaaHafif kahverengi pembemsi lekem gelmis
Bence de degerin yuksek cikacak ins.cunku ben 10.gun kaset yapmistim kanda pozitif cikinca ama kasette negatif cikti deger 152 idi ancaHafif kahverengi pembemsi lekem gelmis
Korkmaaaaa
Tutunma lekesidir o nisane denilen sey
Doktorla mesajlastik canim . Coraspirini kes dedi sonra idrar testimi attim pozitif dedi . Carsamba kan vericemPanik yapma yerleşme olabilir,merkezini aradın mı ?
Korkma canım benimde başıma geldi bebiş yer açıyor kendisine hala ara ara lekelenme yaşıyorum. Doktoruna haber ver mutlaka. Progestan iğne verecektir sana ve dinlenmeni onerecektir. Ben hâlâ iğne kullanıyorum ve çok faydasını gördüm bebeğimde gayet iyi.Hafif kahverengi pembemsi lekem gelmis
Kullaniyorum canim progestan 5 gibi vurulcam ignemi . Coraspirini kestirdi. Kanamm cogalirsa karindan igneyide kes dediKorkma canım benimde başıma geldi bebiş yer açıyor kendisine hala ara ara lekelenme yaşıyorum. Doktoruna haber ver mutlaka. Progestan iğne verecektir sana ve dinlenmeni onerecektir. Ben hâlâ iğne kullanıyorum ve çok faydasını gördüm bebeğimde gayet iyi.
Korkma birşey olmaz canım sen dinlen. Benimde doktorum coraspini kestirmisti.Kullaniyorum canim progestan 5 gibi vurulcam ignemi . Coraspirini kestirdi. Kanamm cogalirsa karindan igneyide kes dedi
Dinleniyorum canim hayirlisi bakalim nasibinde varsa tutar drvamida gelirKorkma birşey olmaz canım sen dinlen. Benimde doktorum coraspini kestirmisti.
Canım Tebrik ederim Allah tamamına erdirsinEki Görüntüle 2083356 Kizlar ben test yaptim bugun 8.gunum
Arkadaşlarım leke geldi
Kanama baslayinca estrofeme basliycam
Doktora randevu aldim Salı gününe
Bakalim ne diycek..bu ay baslayabilecekmiyim
3 ay su gibi geçti ve gün geldi
Mrb kan uyuşmazligi varsa eşiniz le aranızda bu kanamalarda kan uyusmazligi ignesini ihmal etmeyin hatırlatm dedim :)Kullaniyorum canim progestan 5 gibi vurulcam ignemi . Coraspirini kestirdi. Kanamm cogalirsa karindan igneyide kes dedi
Yok be canım. Ben yattim 1 saat kadar ama sonra normalde hayatıma devam ettim. Temizlik Yaptim yemek yaptım. 5.gün misafir çağırıp misafir agirladim arkasindan buLasik ev toparlama Vs. Olacağı varsa oluyordur eminim ben bunà. Tabiki de çok ağır şeyler kaldırmamak saatlerce yürüyüp aşırı yorulmamak lazım. Ama yatmadım acaba ondan mı olmadı düyeden dusunme senKizlar biliyormusunuz viyanada hic yatirmiyorlar.hatta transferi yapar yapmaz 2dk icinde kaldiryorlar agirlik kaldma ani hareket yapma agir spor yapma normal hayatina devam et deyip gonderiyorlar.hatta gunluk hafif yuruyusler yap diyorlar.
Ben burda yaptigim ilk transferde turkiyeden aliskanlik 3gun yatmistim o kimyasal da olsa tutmustu.diger ikisinde hastaneden gelir gelmez kahvalti hazirlamistim yani hic yatmadim.ondan mi tutmadilar ki
Bilemedim ki simdi.cok uzgunum
Canim benim tekrarlayan dusuklerim var hepsinde vuruldumMrb kan uyuşmazligi varsa eşiniz le aranızda bu kanamalarda kan uyusmazligi ignesini ihmal etmeyin hatırlatm dedim :)
Hadi bakalim.hayorlisiyla guzel haberlerini aliriz insArkadaşlarım leke geldi
Kanama baslayinca estrofeme basliycam
Doktora randevu aldim Salı gününe
Bakalim ne diycek..bu ay baslayabilecekmiyim
3 ay su gibi geçti ve gün geldi