- 11 Şubat 2015
- 297
- 349
- Konu Sahibi floransa17
- #14.841
Tmm yapma carsambayi da dusunme tmm mi.Benim hic yapasim yokki carsambada gidesim yok
Carsamba gelince biz seni konvoyla yollariz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm yapma carsambayi da dusunme tmm mi.Benim hic yapasim yokki carsambada gidesim yok
ahaha tamam canimTmm yapma carsambayi da dusunme tmm mi.
Carsamba gelince biz seni konvoyla yollariz
Canım uzuldum ama güçlü bir kadın olduğunu belli inşallah bir sonraki tedavide rabbim yüzünü guldururMevlam gorelim neyler
Neylerse guzel eyler...
Aminn canim benim .insaAllah bakalim canim hayirlisiyla bi carsamba olsunda . Gelmesini beklemiyorum ya carsambanin zamanda su gibi akip geciyor aksine . Beklesem zaman gecmezdiAh canm ben de tersine iki tedavide de erken test yaptim. İkincide erken yapmicam dedim ama dayanamadım yaptım. Bu defa kesinlikle yapmicam diyorum.Günümde gideceğim test yapmaya. Bir cesaretle kalk git canım. Er ya da geç öğreneceğiz o yüzden erteleme.İnşallah güzel haberlerini alalım.Allah korusun olumsuz haberini okumak istemiyorum.Allah yardımcın olsun inşallah..
Valla canim tup bebekten onceside doktor doktor geziyorum diye surekli tartisiyorduk ama ben hic pes etmedim . Valla para vermedigi zamanlarda bile gittim annemden aldim buldum bulusturdum gittim doktora. Tup bebek dedi doktor seni kandiriyorlar dedi . Demedigini birakmadi. Ama benim hatam ne biliyormusun butun yuku kendi uzerime almisim. Doktor senide cagriyor deseydim belki gelirdi . Doktorun agzindan duymazsa bana pek inanmiyor . Tup bebege basladigimizdada bilezikleri bozdurmami istemedi. Ben hic dinlemedim kusura bakma dedim ben bilezikleri evlat diye sevemiyorum dedim. Zar zor ikna oldu cok sukur simdi cok destekcim . Allah razi olsun. Herkes bi sikinti cekiyor illakiAmin cnm.
Yok biz bi sekilde madi olarak kaldiriyoz da esim bosuna para harcama olarak goruyo maalesef.
Ondan sikinti.esim mi beni anlamiyor yoksa tum esler ayni mi bu konuda bilemiyorum tabi
Saol cnm ins hepimizin yuzu gulerCanım uzuldum ama güçlü bir kadın olduğunu belli inşallah bir sonraki tedavide rabbim yüzünü guldurur
Genelde bütün eşler öyle canm.Bizim gibi değiller. .Amin cnm.
Yok biz bi sekilde madi olarak kaldiriyoz da esim bosuna para harcama olarak goruyo maalesef.
Ondan sikinti.esim mi beni anlamiyor yoksa tum esler ayni mi bu konuda bilemiyorum tabi
Öncelikle geçmiş olsun. Bende Eylül ayında ilk denemem de kimyasal gebelik yaşamıştım ki hatta beta yavaş yükseldi ve 545 gibi bir değere ulaşıp düşüşe geçti daha sonra değer günden güne düştü ve kanamam başladı aynı dediğiniz gibi bi parçaydı parmak kadar farklı biseydi ben çok ağrılı şekilde düşürdüm o parçayı ama embriyo olamaz dedi doktorun çünkü gözle göremezmişiz benim yinede içimde kuşku kalmıştı çünkü o parçadan sonra ağrım kesildi normal adetim başladı başka hiç öyle birşey gelmediArkadaşlar çok ama çok özür dilerim çok açık anlatıcam ama bir de sizinle paylaşabilirim kimyasal gebelik olduğunu öğrendim pazar günü bugün kanamam başladı tüm gün kıvrandım ilaç aldım banamısın demedi ve bir parça geldi resmen büyüktü parmağimdan biraz daha uzun ve kalındı öyle korktum ki panikledim direk bastım sifona korkudan ama hata mı ettim bilemedim çünkü internette düşük oluşursa o parçayı doktorunuza götürebilirsiniz neden düşük olduğunu anlamak için yazıyor böyle birşey başına gelen oldu mu
Hayırlı olsun inşallah benimde 8.gün bu şekilde çıkmıştı çizgi şuan hamileyim. Sabredin erken kan vermeyin :)Eki Görüntüle 2083356 Kizlar ben test yaptim bugun 8.gunum
Yok canim kimse bilmiyor idrar testimi yaptigimi zaten istesemde gidemem evden disari cikartmiyorlar :)) carsambaya kadar hapisim yaniHayırlı olsun inşallah benimde 8.gün bu şekilde çıkmıştı çizgi şuan hamileyim. Sabredin erken kan vermeyin :)
Maashallah Allah tamamina erdirsinEki Görüntüle 2083356 Kizlar ben test yaptim bugun 8.gunum
Kizlar biliyormusunuz viyanada hic yatirmiyorlar.hatta transferi yapar yapmaz 2dk icinde kaldiryorlar agirlik kaldma ani hareket yapma agir spor yapma normal hayatina devam et deyip gonderiyorlar.hatta gunluk hafif yuruyusler yap diyorlar.Yok canim kimse bilmiyor idrar testimi yaptigimi zaten istesemde gidemem evden disari cikartmiyorlar :)) carsambaya kadar hapisim yani
Yok canim senin yaptiklarinla olumsuz olmasinin hic alakasi yok. Bu nasip isi ve bende surekli yatmadim ama is yapmadim hatta annemler yat yat diyince kizdim bile kan dolasimi olmaz hastamiyim diye. Herseyin Rabbim hayirlisini versin. Ben sizlere hep dua ediyorum. Rabbim kabul etmeyecegi duayi hayal bile ettirmezmisKizlar biliyormusunuz viyanada hic yatirmiyorlar.hatta transferi yapar yapmaz 2dk icinde kaldiryorlar agirlik kaldma ani hareket yapma agir spor yapma normal hayatina devam et deyip gonderiyorlar.hatta gunluk hafif yuruyusler yap diyorlar.
Ben burda yaptigim ilk transferde turkiyeden aliskanlik 3gun yatmistim o kimyasal da olsa tutmustu.diger ikisinde hastaneden gelir gelmez kahvalti hazirlamistim yani hic yatmadim.ondan mi tutmadilar ki
Bilemedim ki simdi.cok uzgunum
Uzuldum kuzum olsun ailende baksa inan daha panik oluyorsun. Ben test yapmadan once bu yuzden panik yaptim herkesin hevesli oldugunu gormek cok zor birsey uzerime okadar yuk oturduki anlatamamGerci yatmak istesem de nasil yatcam ilkinde 3 gunluk yemegimi onceden yapmistim.esim hep calisiyor ve ailemden kimse yok yanimda yani napcan mecbur kalkacan
Kizlar biliyormusunuz viyanada hic yatirmiyorlar.hatta transferi yapar yapmaz 2dk icinde kaldiryorlar agirlik kaldma ani hareket yapma agir spor yapma normal hayatina devam et deyip gonderiyorlar.hatta gunluk hafif yuruyusler yap diyorlar.
Ben burda yaptigim ilk transferde turkiyeden aliskanlik 3gun yatmistim o kimyasal da olsa tutmustu.diger ikisinde hastaneden gelir gelmez kahvalti hazirlamistim yani hic yatmadim.ondan mi tutmadilar ki
Bilemedim ki simdi.cok uzgunum
ben yaşım 38 antalya tüp merkezi kemal beydeKalitesine hiç bakma canim
Tutunduktan sonra gelişirse kalitenin bi onemi kalmiyor
İnsallah iyi haberler alirsin
Kac yasindasin nerede yaptirdin? Yazmak istersen tabi
Arkadaşlar çok ama çok özür dilerim çok açık anlatıcam ama bir de sizinle paylaşabilirim kimyasal gebelik olduğunu öğrendim pazar günü bugün kanamam başladı tüm gün kıvrandım ilaç aldım banamısın demedi ve bir parça geldi resmen büyüktü parmağimdan biraz daha uzun ve kalındı öyle korktum ki panikledim direk bastım sifona korkudan ama hata mı ettim bilemedim çünkü internette düşük oluşursa o parçayı doktorunuza götürebilirsiniz neden düşük olduğunu anlamak için yazıyor böyle birşey başına gelen oldu mu