- Konu Sahibi floransa17
- #14.821
Kızlar merhaba ben progestan fitil kullanıyorum ve vajinaya zor itiyorum artık çünkü iç kısım şişmiş durumda . Bu durumda olan yada bilgisi olan lutfen yardımcı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm Allah duysun sesini..İnşallah güzel haberlerini alırız. .Insallah canim benim. Carsamba bilmiyorum gidermiyim annem kesin zorlar da ama cesaretim yok nedense. Aslinda benim 5 dusugum var cok seyler yasadim ama bu tup bebek meselesi hem maddi hem manevi yordu bizi. Bide esim bu kadar hevesliyken ve digerleri sanki butun yuk uzerimdeymis gibi.
Canim ya bozma moralini..İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız..NEGATIV
InsaAllah canim benim.Canm Allah duysun sesini..İnşallah güzel haberlerini alırız. .
Amin cnm ins burdan hepimizin guzel haberlerini aliriz.Canim ya bozma moralini..İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız..
Amin.lola82 Allah im insallah ayina kendiliginden hamile kalmayi nasip etsin. Kimseyi tup bebek yollarinda yipratmasin. Herseyin hayirlisini dilemek lazim. Biraz dinlen insaAllah ondan sonra besmeleni cek tekrar basla. 10 tup bebek deneyip 11.ciye hamile kalanlarin cani yokmu. Kimse pes etmesin. Rabbim kabul etmeyecegi duayi hayal bile ettirmezmis. Sana Rabbimden sabir diliyorum. Hersey gonlunce olsun.
Simdilik hic konusunu acmayin sakin sakin dinlen . Surekli dua et. Herseyin hayirlisi. Tabi disardan konusmasi kolay da istee . Kendi capimizda destek vermeye calisiyoruz . Benimde carsamba test gunum dedim ben gitmicem cesaret 0 yani .hic bu kadar kendimi aciz hissetmemistim. Keske test tarihini 30 gun bekleseydikAmin.
Aynen cnm pes etmek yok ins sadece di nlenmek diyelim.
Biraz guc toplamam lazim hem tdv icin hem de esimi ikna edebilmek icin.
Cunku maalesef benimki tekrara pek yanasmiyo bunun icin son demisti.
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun ins
Ankara canimAdana'da mı?
İyiyim çok şükür canım ben ara verdim canım pazar adet günüm 1 ay daha bekleyeceğim sonra devam yine sen nasılsın ne durmdasinBEYAZGULL canım nasılsın tranfer varmı yakında
Canm biz son dedikten sonra iki tedavi daha gördük.Allah yardım etti..Hiç aklımıza gelmezdi tekrar bir tedavi görebilecek maddi manevi gücü toparlayacagımız.Bir degil iki tedavi gördük.Herşeyde vardır bir hayır rabbim bizim için en doğru zamanı biliyor.Zamanımız gelince inşallah hepimiz yavrularimiza kavusacağız.İnşallah o zaman çok yakın olsun hepimiz için. .Amin.
Aynen cnm pes etmek yok ins sadece di nlenmek diyelim.
Biraz guc toplamam lazim hem tdv icin hem de esimi ikna edebilmek icin.
Cunku maalesef benimki tekrara pek yanasmiyo bunun icin son demisti.
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun ins
Ah canm ben de tersine iki tedavide de erken test yaptim. İkincide erken yapmicam dedim ama dayanamadım yaptım. Bu defa kesinlikle yapmicam diyorum.Günümde gideceğim test yapmaya. Bir cesaretle kalk git canım. Er ya da geç öğreneceğiz o yüzden erteleme.İnşallah güzel haberlerini alalım.Allah korusun olumsuz haberini okumak istemiyorum.Allah yardımcın olsun inşallah..Simdilik hic konusunu acmayin sakin sakin dinlen . Surekli dua et. Herseyin hayirlisi. Tabi disardan konusmasi kolay da istee . Kendi capimizda destek vermeye calisiyoruz . Benimde carsamba test gunum dedim ben gitmicem cesaret 0 yani .hic bu kadar kendimi aciz hissetmemistim. Keske test tarihini 30 gun bekleseydik
günaydin kızlar benim dün transferim oldu biri 4 günlük 2bb biride 5 günlük 3ab dr iyi dedi ve hata yüzde 60 şans verdi bu embriyolar kalitelimi acaba
Saol cnmSimdilik hic konusunu acmayin sakin sakin dinlen . Surekli dua et. Herseyin hayirlisi. Tabi disardan konusmasi kolay da istee . Kendi capimizda destek vermeye calisiyoruz . Benimde carsamba test gunum dedim ben gitmicem cesaret 0 yani .hic bu kadar kendimi aciz hissetmemistim. Keske test tarihini 30 gun bekleseydik
Amin cnm.Canm biz son dedikten sonra iki tedavi daha gördük.Allah yardım etti..Hiç aklımıza gelmezdi tekrar bir tedavi görebilecek maddi manevi gücü toparlayacagımız.Bir degil iki tedavi gördük.Herşeyde vardır bir hayır rabbim bizim için en doğru zamanı biliyor.Zamanımız gelince inşallah hepimiz yavrularimiza kavusacağız.İnşallah o zaman çok yakın olsun hepimiz için. .
Merhaba arkadasim.günaydin kızlar benim dün transferim oldu biri 4 günlük 2bb biride 5 günlük 3ab dr iyi dedi ve hata yüzde 60 şans verdi bu embriyolar kalitelimi acaba
InsaAllah canim. Bakalim ya test almis eltim ama yapasim yok malesef carsambaya kadar bekleyelim bakalimSaol cnm
Yok ne demek bosuna dememisler damdan dusenin halini damdan dusen anlar.
Bir kaderdasiz bizi ancak biz anlariz.
Ben de oyle dusunmustum dr randevusuna kadar esime bu konuyu acmicam.
Sen de korkma cnm carsambaya az kaldi.hem uzatirsan sadece stresin uzar sonuc degismez.
O yuzden hadi sizden guzel haberler bekliyoruz bizi bekletme
Bence kaset test yapma yalanci negativ da cikabilir moralini bosu bosuna bozarsin.InsaAllah canim. Bakalim ya test almis eltim ama yapasim yok malesef carsambaya kadar bekleyelim bakalim
Benim hic yapasim yokki carsambada gidesim yokBence kaset test yapma yalanci negativ da cikabilir moralini bosu bosuna bozarsin.
Yani bence carsambaya az kaldi biraz sabret de kesin sonucu gorelim.
Hakkinda hayirlisiyla olsun ins cnm