- Emoji Skoru
- 1.798
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.261
Çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinCanım sayfada yoklugumu fark edip merak ettiğin için teşekkür ederim maalesef babam kolon kanseri geçen sene ameliyatı oldu
Bu yılki kontroller de yine iki kitle görüldü önlem amaçlı alacaklar Allah yardımcımız olsun
O yüzden Mersin'e gittim memlekete babama biraz moral olsun diye 19 Aralık'ta ameliyatı var duanı eksik etme
Transferin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlanırGünaydın arkadaşlar saat 11 de transfer için hazır olucam ALlahım hayırlara vesile etsin
Allah razı olsun canım inşallah. Babana da çok geçmiş olsun Allah şifa versinCanım Tebrik ederim inşallah sağlıkla katlanacak değerin canim benim
Günaydın hanımlar babamın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir pek bakamadım pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
negatif ile karşılaşanlara çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah kendilerini hazır hissettiklerinde yeniden denerler
@yonca_ nasılsın canım bebisler nasıl
P Puffinmu sen nasılsın canım senin hamilelik nasıl gidiyor
Öyle mi bak onu bilmiyordum..:))Ama sen söyleyince düşündüm de genetik rahatsızlıklarından dolayi iki gebelik kaybim var.Allah kimseye yaşatmasın.Biri kız biri erkekti. Kız da göğüs hassasiyetim vardı erkekte olmadi.Dediğin gibi olabilir aslında. .O zaman bizim bebisler erkek olacak desene
Başka bi topikte okudum bu gibi belirtilerle cinsiyet tahmini yapiyolar sağa yerlesirse kız sola yerlesirse erkek diyolar, göğüslerin ilk haftalardan rengi koyulasirsa erkek koyulaşmazsa kız... Gibi bir sürü tahmin
Geçmiş olsun Allah acil sifa versin inşallahCanım sayfada yoklugumu fark edip merak ettiğin için teşekkür ederim maalesef babam kolon kanseri geçen sene ameliyatı oldu
Bu yılki kontroller de yine iki kitle görüldü önlem amaçlı alacaklar Allah yardımcımız olsun
O yüzden Mersin'e gittim memlekete babama biraz moral olsun diye 19 Aralık'ta ameliyatı var duanı eksik etme
Bende seni merak ediyordum babam rahatsız memlekete gittim geldim bu arada pek nete bakarım
Hayırlısı ile kavusun bakalım merak etme canım kendine dikkat edersen hiçbirşey olmaz seninde güzel haberlerini alırız inşallah
5aa 5ab %100 canlı çözülmeyle transferedildi insan bir embriyo fotoğrafını öpermi ?
Allahum hepimize kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin inşallah
Normal kahvaltıyla bir kupa çay üzerine 1 lt su içtim doktorum efsane olmuş cam gibi görüyoruz dedi transferden yaklaşık 50 dk sonrada tuvalete gittim.önemli bir noktada şu,su içmek kadar hareket etmekte önemli bir keresinde 2 litre su içtim nerdeyse görüntü alamadılar doktor yürümeniz lazım su tamamen aşağı inene kadar yürüyün dedi o aklımda kalmış bugünde öyle yaptım odanın içinde hem yürüdüm hem suyumu içtim iyi sonuç aldım,1 ltrede pek bişey değil bence yarın bir antreman yap derimSımsıkı tutunsunlar inş canm . Hayırlısı ile bebeklerni kucağına almakta nasip olsun inş. Benimde pazartesi transferim olucak nasıl çok sıkışık mı girdin transfere ben biraz korkuyorum açıkcası şu idrara sıkışma olayında
Normal kahvaltıyla bir kupa çay üzerine 1 lt su içtim doktorum efsane olmuş cam gibi görüyoruz dedi transferden yaklaşık 50 dk sonrada tuvalete gittim.önemli bir noktada şu,su içmek kadar hareket etmekte önemli bir keresinde 2 litre su içtim nerdeyse görüntü alamadılar doktor yürümeniz lazım su tamamen aşağı inene kadar yürüyün dedi o aklımda kalmış bugünde öyle yaptım odanın içinde hem yürüdüm hem suyumu içtim iyi sonuç aldım,1 ltrede pek bişey değil bence yarın bir antreman yap derim
Ben yorgunum canım evet beklemedeyim Aralık adeti bugün yarın olur Allah razı olsun canımAmin inş canım benim babanada çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş. Sen nasılsın bu arada bekleyiştesin değil mi?
Canım sayfada yoklugumu fark edip merak ettiğin için teşekkür ederim maalesef babam kolon kanseri geçen sene ameliyatı oldu
Evden hastane 50 dk yolda içmeye başladım yarım litreyide odama alındıktan sonra içtim 70 dk gibi bi sürede 1 litre bitti 15 dk sonrada transfere alındım keyifli bir transferdi hiç acı yada herhangi bişi hissetmedim en korktuğumda spekulumdu ama hiççç hissetmedim ekranda bebişlerimide gördümm sağ kasıktalar yavrucaklarım şimdi evdeyim sağ kasıkta deli gibi bir batma var ama test yarihine kadar hiç bişeyi çok fazla sorgulamıcam söz verdim kendimeHadi hayirlisi olsun canim kalitesi de masallah cok guzel icini ferah tut bu 10 günün keyfini cikar
Bu bir litre suyu trasferden ne kadar önce içtin
Ben bir saat önce içmiştim transferde cok aci cekmistim tutmak için
Evden hastane 50 dk yolda içmeye başladım yarım litreyide odama alındıktan sonra içtim 70 dk gibi bi sürede 1 litre bitti 15 dk sonrada transfere alındım keyifli bir transferdi hiç acı yada herhangi bişi hissetmedim en korktuğumda spekulumdu ama hiççç hissetmedim ekranda bebişlerimide gördümm sağ kasıktalar yavrucaklarım şimdi evdeyim sağ kasıkta deli gibi bir batma var ama test yarihine kadar hiç bişeyi çok fazla sorgulamıcam söz verdim kendime
Arkadaşlar merhaba. Tüp bebek tedavisinde iğnelere adetten önce başlayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?