• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım sayfada yoklugumu fark edip merak ettiğin için teşekkür ederim maalesef babam kolon kanseri geçen sene ameliyatı oldu
Bu yılki kontroller de yine iki kitle görüldü önlem amaçlı alacaklar Allah yardımcımız olsun
O yüzden Mersin'e gittim memlekete babama biraz moral olsun diye 19 Aralık'ta ameliyatı var duanı eksik etme
Çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

çarşamba günü kontrolum var ayın 29 ğnde de transferim var ama ilaclar beni mahf eti sersem gibi olmuşüm kulandığım ilaclar estrofam coraspin ve elevit bunlarıkulanan varmi arkadaşlar

Günaydın hanımlar babamın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir pek bakamadım pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
negatif ile karşılaşanlara çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah kendilerini hazır hissettiklerinde yeniden denerler

@yonca_ nasılsın canım bebisler nasıl
P Puffinmu sen nasılsın canım senin hamilelik nasıl gidiyor

Canım çok teşekkür ederim hatırlayıp sorduğun için beni.bizde iyiyiz Allaha şükür bulantılardan pek başım kalkmıo sizleri merak ediyorum bazen okuyorum yazılanları ama cvp yazamıorum.Baban içinde Allah cabucak şifasını versin inşallah.
Yonca___ Yonca___ danda haber alamadık ne zamandır rapor alıcaktı en son bulantılar yuzunden, sanırım oda yazamıo.
Umarım sende iyisindir.pozitif ol pozitif düşün canım Allah çok büyük mutluluk çok yakınımızda inşallah.

O zaman bizim bebisler erkek olacak desene :KK9:
Başka bi topikte okudum bu gibi belirtilerle cinsiyet tahmini yapiyolar sağa yerlesirse kız sola yerlesirse erkek diyolar, göğüslerin ilk haftalardan rengi koyulasirsa erkek koyulaşmazsa kız... Gibi bir sürü tahmin
Öyle mi bak onu bilmiyordum..:))Ama sen söyleyince düşündüm de genetik rahatsızlıklarından dolayi iki gebelik kaybim var.Allah kimseye yaşatmasın.Biri kız biri erkekti. Kız da göğüs hassasiyetim vardı erkekte olmadi.Dediğin gibi olabilir aslında. .

Canım sayfada yoklugumu fark edip merak ettiğin için teşekkür ederim maalesef babam kolon kanseri geçen sene ameliyatı oldu
Bu yılki kontroller de yine iki kitle görüldü önlem amaçlı alacaklar Allah yardımcımız olsun
O yüzden Mersin'e gittim memlekete babama biraz moral olsun diye 19 Aralık'ta ameliyatı var duanı eksik etme
Geçmiş olsun Allah acil sifa versin inşallah

Bende seni merak ediyordum babam rahatsız memlekete gittim geldim bu arada pek nete bakarım
Hayırlısı ile kavusun bakalım merak etme canım kendine dikkat edersen hiçbirşey olmaz seninde güzel haberlerini alırız inşallah

Amin inş canım benim babanada çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş. Sen nasılsın bu arada bekleyiştesin değil mi?

5aa 5ab %100 canlı çözülmeyle transferedildi insan bir embriyo fotoğrafını öpermi ?
Allahum hepimize kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin inşallah

Sımsıkı tutunsunlar inş canm . Hayırlısı ile bebeklerni kucağına almakta nasip olsun inş. Benimde pazartesi transferim olucak nasıl çok sıkışık mı girdin transfere ben biraz korkuyorum açıkcası şu idrara sıkışma olayında

Sımsıkı tutunsunlar inş canm . Hayırlısı ile bebeklerni kucağına almakta nasip olsun inş. Benimde pazartesi transferim olucak nasıl çok sıkışık mı girdin transfere ben biraz korkuyorum açıkcası şu idrara sıkışma olayında
Normal kahvaltıyla bir kupa çay üzerine 1 lt su içtim doktorum efsane olmuş cam gibi görüyoruz dedi transferden yaklaşık 50 dk sonrada tuvalete gittim.önemli bir noktada şu,su içmek kadar hareket etmekte önemli bir keresinde 2 litre su içtim nerdeyse görüntü alamadılar doktor yürümeniz lazım su tamamen aşağı inene kadar yürüyün dedi o aklımda kalmış bugünde öyle yaptım odanın içinde hem yürüdüm hem suyumu içtim iyi sonuç aldım,1 ltrede pek bişey değil bence yarın bir antreman yap derim

Anneveoglusu canim cok gecmis olsun babana acil sifalar diliyorum.
Sayfada Negatif alan arkadaslarima sabir diliyorum.
Pozitif alanlarida tebrik ediyorum.
Ben bulantilarimla bas etmeye calisiyorum. rapor aldim 10 gun. Biraz zor bir surec. Canim hicbirsey yapmak istemiyor. Olu balik gibiyim. Canima dustum anlayacagin canim. Telefon isigi bile bulandiriyo. Dun kalp atislarini duyduk cok sukur iyiler. saglikla devam eder insallah. Darisi isteyen herkeze olsun.
Hepinizden af diliyorum destek olamiyorum sizlere. ama tum kalbimle allahtan diliyorumki, her biriniz ilk yada ikinci farketmez annelik duygusuna erisin. Allahim tum dualarinizi kabul etsin arkadaslarim. seviyorum hepinizi :KK200:

Normal kahvaltıyla bir kupa çay üzerine 1 lt su içtim doktorum efsane olmuş cam gibi görüyoruz dedi transferden yaklaşık 50 dk sonrada tuvalete gittim.önemli bir noktada şu,su içmek kadar hareket etmekte önemli bir keresinde 2 litre su içtim nerdeyse görüntü alamadılar doktor yürümeniz lazım su tamamen aşağı inene kadar yürüyün dedi o aklımda kalmış bugünde öyle yaptım odanın içinde hem yürüdüm hem suyumu içtim iyi sonuç aldım,1 ltrede pek bişey değil bence yarın bir antreman yap derim

Hadi hayirlisi olsun canim kalitesi de masallah cok guzel icini ferah tut bu 10 günün keyfini cikar
Bu bir litre suyu trasferden ne kadar önce içtin
Ben bir saat önce içmiştim transferde cok aci cekmistim tutmak için
Hatta cok kasılmıştım idrarimi sonrasinda yaparkende
Sen iyi yapmışsın

Amin inş canım benim babanada çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş. Sen nasılsın bu arada bekleyiştesin değil mi?
Ben yorgunum canım evet beklemedeyim Aralık adeti bugün yarın olur Allah razı olsun canım
İnşallah aralık ayında da senin haberin ile mutlu olacağım

Evet farkettim yokluğunu canım
merak ettim baya
Çok geçmiş olsun Allah sifa versin biranevvel
Teknoloji çok gelişti insallah çabucak atlatir bu ameliyatida baban
dualarımız seninle ve babanla

Hadi hayirlisi olsun canim kalitesi de masallah cok guzel icini ferah tut bu 10 günün keyfini cikar
Bu bir litre suyu trasferden ne kadar önce içtin
Ben bir saat önce içmiştim transferde cok aci cekmistim tutmak için
Evden hastane 50 dk yolda içmeye başladım yarım litreyide odama alındıktan sonra içtim 70 dk gibi bi sürede 1 litre bitti 15 dk sonrada transfere alındım keyifli bir transferdi hiç acı yada herhangi bişi hissetmedim en korktuğumda spekulumdu ama hiççç hissetmedim ekranda bebişlerimide gördümm sağ kasıktalar yavrucaklarım şimdi evdeyim sağ kasıkta deli gibi bir batma var ama test yarihine kadar hiç bişeyi çok fazla sorgulamıcam söz verdim kendime

Evden hastane 50 dk yolda içmeye başladım yarım litreyide odama alındıktan sonra içtim 70 dk gibi bi sürede 1 litre bitti 15 dk sonrada transfere alındım keyifli bir transferdi hiç acı yada herhangi bişi hissetmedim en korktuğumda spekulumdu ama hiççç hissetmedim ekranda bebişlerimide gördümm sağ kasıktalar yavrucaklarım şimdi evdeyim sağ kasıkta deli gibi bir batma var ama test yarihine kadar hiç bişeyi çok fazla sorgulamıcam söz verdim kendime

Evet ilk iki saatte tutunuyolar esasinda sonraki 48 saat tutunma devam ettigi için dikkat etmek gerekiyo
Sen sağ kasıktalar diye kendini otururken yatarken kasma onlar yerlerinden cok rahat
Sen de rahat ol ki rahatlığın onlara gecsin

Kızlar benim değerlerimi de yorumlar mısınız?

TSH 0,9137
Prolaktin 14,41
LH 5,37
FSH 4,07
E2 38

Back