• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Deeply nejdem kızlar göğüs hassasiyetini kesinlikle düşünmeyin. Herkesin gebelik belirtileri aynı değil, hatta aynı kişinin bile gebelikleri birbirinden farklı oluyor.Oğlum var onda hiç öyle göğüs hassasiyeti yaşamadım.

Günaydın arkadaşlar saat 11 de transfer için hazır olucam ALlahım hayırlara vesile etsin :dua:
Amiiiiin canım benim bebişlerine kavuşmana az kalmış Rabbim izin versin sımsıkı tutunsunlar sana inşallah kaçıncı gün embriyosu verecekler kuzum

Deeply nejdem kızlar göğüs hassasiyetini kesinlikle düşünmeyin. Herkesin gebelik belirtileri aynı değil, hatta aynı kişinin bile gebelikleri birbirinden farklı oluyor.Oğlum var onda hiç öyle göğüs hassasiyeti yaşamadım.
O zaman bizim bebisler erkek olacak desene :KK9:
Başka bi topikte okudum bu gibi belirtilerle cinsiyet tahmini yapiyolar sağa yerlesirse kız sola yerlesirse erkek diyolar, göğüslerin ilk haftalardan rengi koyulasirsa erkek koyulaşmazsa kız... Gibi bir sürü tahmin

Günaydın arkadaşlar saat 11 de transfer için hazır olucam ALlahım hayırlara vesile etsin :dua:
Dualarımız seninle Rabb'im hayırlısını nasip etsin transfer aninda kendini ölü gibi rahat birak sakin kasma inşallah bebisler sıkı sıkı tutunacak

Dualarımız seninle Rabb'im hayırlısını nasip etsin transfer aninda kendini ölü gibi rahat birak sakin kasma inşallah bebisler sıkı sıkı tutunacak
İnşallah rahat olabilirim canım iyi dilekleriniz için çok çok sağolun

Blastokist canım çok heyecanlıyımmm
Canımmm bugün ve yarın dinlen dikkat et kendine ekstradan.. Allahın izniyle bu iki günde tutunacak bebeklerin sana sonra ufak ufak yürüyüşler yap keyif yap canın ne isterse hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun :KK200:

kızlar merhaba pazartesi günü nasipse transferim var. benim 2 hafta önce transfer iptal olmuştu ve ben o hafta izin almıştım işten yani izinler boşa gitti. şimdi ancak iki gün izin alabilirim. hergün araba kullanıyorum . işte genelde otursamda bazen koşturmam gerekiyor .

sorum; benim gibi transferden sonra iş hayatına dönen arkadaşlarımız var mı? çok dert ettim kendime doktora sorsam günlük hayatına devam et deyip geçiştiriyor ama içim rahat değil.

Bende seni merak ediyordum babam rahatsız memlekete gittim geldim bu arada pek nete bakarım
Hayırlısı ile kavusun bakalım merak etme canım kendine dikkat edersen hiçbirşey olmaz seninde güzel haberlerini alırız inşallah

Günaydın hanımlar babamın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir pek bakamadım pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
negatif ile karşılaşanlara çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah kendilerini hazır hissettiklerinde yeniden denerler

Y yonca_ nasılsın canım bebisler nasıl
@Sanat2017 sen nasılsın canım senin hamilelik nasıl gidiyor

Alt kattaki komuşumuzun 2,5 yaşında oğlu var sabah eşimle kaltığımız da sesleri geliyordu oğlu ile oynuyorlardı ne yapıyorsa minik aferin diyip alkışlıyorlarlardı babaya öpücük ver anneye öpücük ver o kadar kötü olduk ki eşimle sarıldık ve ağladık bu hasreti her ikimizde yok saymaya çalışıyormuşuz meğerse ama sadece çalışıyormuşuz yok sayamadığımızı anladık bir gün bizde tadarmıyız bilmem evlat hazreti ciğerimi yaktı sadece yine
Canımsın çok etkilendim yazdıklarından rabbim Sizinde yüzünüzü güldürsün

Mrb kızlar bugün transferimin 11.günü test 750 çıktı çok yüksek değilmi sabahtan beri bakıyorum bu kadar yüksek çıkan yok normal mi anormal mi :110:dış gebelik olmasından korkuyorummm
Arkadaşım çok mutlu oldum ikinci kuzuyu beklerken üç evlâd sahibi olacaksın İnşallah allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Günaydın kizlar nasilsiniz

A anneveoglusu nerelerdesin?
Canım sayfada yoklugumu fark edip merak ettiğin için teşekkür ederim maalesef babam kolon kanseri geçen sene ameliyatı oldu
Bu yılki kontroller de yine iki kitle görüldü önlem amaçlı alacaklar Allah yardımcımız olsun
O yüzden Mersin'e gittim memlekete babama biraz moral olsun diye 19 Aralık'ta ameliyatı var duanı eksik etme

Arkadaşım çok mutlu oldum ikinci kuzuyu beklerken üç evlâd sahibi olacaksın İnşallah allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Sagol canim allah razı olsun darısı sana insallahh .daha inanasim gelmiyo bi kalp atışını duysak rahatlacam

Back