• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Normal kahvaltıyla bir kupa çay üzerine 1 lt su içtim doktorum efsane olmuş cam gibi görüyoruz dedi transferden yaklaşık 50 dk sonrada tuvalete gittim.önemli bir noktada şu,su içmek kadar hareket etmekte önemli bir keresinde 2 litre su içtim nerdeyse görüntü alamadılar doktor yürümeniz lazım su tamamen aşağı inene kadar yürüyün dedi o aklımda kalmış bugünde öyle yaptım odanın içinde hem yürüdüm hem suyumu içtim iyi sonuç aldım,1 ltrede pek bişey değil bence yarın bir antreman yap derim

Saol canm heyecandan su bile içmeme gerek yok benim susuz bile sıkışırım kesin:) hemşireyle konuştum da hastaneye sıkışık gelmene gerek yok burda hallederiz dedi bakalım nasıl olcak

Ben yorgunum canım evet beklemedeyim Aralık adeti bugün yarın olur Allah razı olsun canım
İnşallah aralık ayında da senin haberin ile mutlu olacağım

Canım düşünceli arkadaşım benim çok saol inş güzel haberle vermek nasip olur bana da . Seninde dinlenmeye ihtiyacın var ztn geç olsun güç olmasın bende Eylül’den beri bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş

İyi akşamlar kızlar. .Geçen ay opu oldum.Reglim başladı.Acaba bu ay transfer olur mu?Hani opudan kaynaklı kistler oluşmuşsa ertelenir mi?

Prospektüsünde gebelikte kullanmayiniz yaziyorsa kullanmamalisin gebe gibi davranmalisin su anda
İcinde kimyasal varsa zarari olabilir
Adacayi ile gargara yapsan belki iyi gelir , icme ama
Tamam Cnm çok sağol vazgeçtim yeter ki tutsun çekerim agrıyı. Bir de biraz önce crinone 8 yaptım resmen su geldi ilk kez bunu yaşayan var mı? Kusura bakmayın böyle soruyorum bilmedim için

İnşallah kuzum insanız işte tedirgin olmamak elde diil zor zamanlar Rabbim içimizi ferahlatsın :dua:
Canım keseydi kalp atışıydı derken doğana kadar tedirginlik bitmez galiba bizde. Hayırlısıyla ilk 12 hafta bir geçse gerisi gelir inşallah

Tamam Cnm çok sağol vazgeçtim yeter ki tutsun çekerim agrıyı. Bir de biraz önce crinone 8 yaptım resmen su geldi ilk kez bunu yaşayan var mı? Kusura bakmayın böyle soruyorum bilmedim için

Evet crinone jel sonrasinda su gibi akinti renkli akinti gelmesi normal herkeste oldu bu

Arkadaşlar aklıma birşey takıldı .tüp bebekte alınan raporlar ne kadar geçerli acaba.ben ilk transferini şubatta ikinci haziranda oldu bir hakkım kaldı ama bir sene olacak şubatta geçerliliğini kaybetmez inşallah.bilgisi olan varmı

İnsallah olusmaz canim düşünme öyle seyler
Doktorun ne dedi
Ne zaman baslayacaksin ilaclara
Canm reglim bugün başladı,yarın hastaneyi arayıp randevu isticem.Transfere hazırlık için yine reglinin 2.ya da 3.günü tedaviye başlanıyor. Ancak gittiğimde kistler oluşmuşsa ertelenir diye endişe ediyorum.Ertelensin istemiyorum artık. Sabırsızlıkla bekliyorum canm.Heyecan,korku,stres,duygusallık, geçmişte yaşadığım kayıplar,aldığım negatiflerin duygu yoğunluğunu hepsini bir arada yaşıyorum. .:KK43:

Canm reglim bugün başladı,yarın hastaneyi arayıp randevu isticem.Transfere hazırlık için yine reglinin 2.ya da 3.günü tedaviye başlanıyor. Ancak gittiğimde kistler oluşmuşsa ertelenir diye endişe ediyorum.Ertelensin istemiyorum artık. Sabırsızlıkla bekliyorum canm.Heyecan,korku,stres,duygusallık, geçmişte yaşadığım kayıplar,aldığım negatiflerin duygu yoğunluğunu hepsini bir arada yaşıyorum. .:KK43:

Olmaz insallah
Dusunmeseen ve stres yapmassan olmaz

Herkese iyi akşamlar,
Büyüme hormonu kullanıp tedaviye başlayan var mı? Büyüme hormonu kullandığı için olumlu sonuç alan var mı? Özellikle düşük overyan rezervi olanlar veya yaşı ileri olanlar için kullanılan bir yöntemmiş büyüme hormonu.
Doktorum büyüme hormonu önerdi ama emin değilim. Endişelerim var..

Canım opudan sonraki adetinse bence kist oluşmamıştır. Negatif sonuçlar kayıplar insanı yıpratıyor gerçekten ama üzülsekte herşey olacağına varıyor. İnşallah drun muayenende güzel şeyler söyler

Canım opudan sonraki adetinse bence kist oluşmamıştır. Negatif sonuçlar kayıplar insanı yıpratıyor gerçekten ama üzülsekte herşey olacağına varıyor. İnşallah drun muayenende güzel şeyler söyler
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Artık hayırlısıyla biran önce zaman geçsin ve tedavim sonuçlansın istiyorum.Dualarınızı esirgemeyin..Allah hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuştursun inşallah..

İnşallah canım çok teşekkür ederim.Artık hayırlısıyla biran önce zaman geçsin ve tedavim sonuçlansın istiyorum.Dualarınızı esirgemeyin..Allah hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuştursun inşallah..
İnşallah hayırlı zamanda başlar tedavin canım tedavinle birlikte bebeğinde gelir. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Merhaba tekrar..Büyüme hormonu hakkında bilgisi olan yok mu?
Maalesef bir bilgim yok canım

İnşallah hayırlı zamanda başlar tedavin canım tedavinle birlikte bebeğinde gelir. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Maalesef bir bilgim yok canım
Teşekkürler yanıtın için. İnşallah bilgisi olan biri vardır...

İlk tüp bebek Antalya memorial negatif 1 embriyo 7 hücreliyi, 2. Tedavi Antalya tüp bebek döllenme olmadı için iptal, 3. Tedavi memorial Şişli Semra kahraman 6aa embriyo transferi dedi 1 tane 15 aralık test günüm. İlk 2-3 gün ev için de oturdum dinlendim dün uçakla Antalya döndüm hotel de kafamızı dinleyelim dedik ama yapmıyorum hep oturuyorum arada yürüyorum özellikle fitil gibi olan jelden sonra yürümem gerektiğini söylediler 2. Gün batma oldu ama başka hiç bir belirti olmadı öyle merakla korkuyla bekliyorum ki. Rabbim isteyen herkese versin hepimizin dualarını kabul etsin güzel sonuçları Burda vermeyi nasıp etsin
Merhabalar Allah güzel haberler aldırsın size bende antalyadayım şimdi memorial da tedavideyim muhtemelen Çarşamba opu olacağım. Mesajınızı okuyunca merak ettim memorialda bir tane 7 hücreli embriyo ve antalya vf de hiç döllenme olmamışken İstanbul’da 6aa kalite müthiş birşey sizin bu 3. Tecrübeniz ilk iki tecrübenizden farklı bir işlem yapıldı mı siz herhangi başka birşey denediniz mi

Back