• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Amin . Bu güne kadar hiç sıkıntı olmadı bebekle ilgili . Çarşamba günü aniden kanama ile gittim hastahaneye . Bebekle alakası yok kanamanın vajina da dediler .ama bebek aşağıda imiş . Korkma birşey olmaz yatacaksın dediler . Yattım hastahanede . Bu gece lavaboya çıktığım d a düştü kaybettim onu . Elleri ayakları vardı , erkekti .. ben nasıl unuturum bu geceyi bilmiyorum . Rabbim dayanma gücü ver. Bebek patoloji ye gitti . Sebep o zaman belli olacak
Allahım sabır versin dayanma gücü versin keşke gormeseydin :(çok zor bi durum vardır allahın bir bildiği canım inşallah en kısa zamanda hayırlı bi evlatla taçlandirir seni cokk geçmiş olsun

Amin insallah ... stresten uzak dur agir is yapma ve muhakkak dikkat et kendine... en kisa zamnda kavusun insallah bebisinle

Amin inş canım Çok saol . söylediklerine uymaya çalışıcam bu kadar uğraştan sonra en güzelini düşünmek için elimden geleni yapıcam . Hakkımda ve hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar benim 2 hafta sonra kalp atışı için dr randevu var ama göğüs hassasiyetim istenildiği kadar değil sanki. Her geçen An daha da artması gerekmiyor mu buyumeşi gerekmiyor mu? Kötü giden bişiler mi var anlamadim
Bende de var aynısı nerdeyse hic hassasiyet yok kafama takilmiyor değil

Merhaba,

Bende 3,5 yıllık evliyim. 2 başarısız tüp bebek denemesi yaşadıktan sonra normal yolla gebe kaldım ve 8.haftada kalp atışını bile duyamadan gelişimi durdu diye aldırmak zorunda kaldım. Şimdi yeniden tedaviye başlıyorum. Dondurulan hiç embriyomuz kalmadığı için süreç yeniden başlayacak. PGT önerdi gittiğim 3 doktorda.

Ancak ben kararsızım Şişli Memorial mi? Kalamış Jinemed mi?

Fikir verirseniz sevinirim. Ya da tecrübelerinizden bahsederseniz... Tşk

KIZlar cumartesi poztifi almistim degerleim yavas artiyordu simdi ise dususe gecti kimyasal gebelik olacak bir ihtimal dis gebelik olblr diye takip de yapilacak. 2. Tup bebek denemesnden de eli bos ayrildik Allah sabir versn en kisa surede hasaret ceken herkesin kucagini doldrsun

KIZlar cumartesi poztifi almistim degerleim yavas artiyordu simdi ise dususe gecti kimyasal gebelik olacak bir ihtimal dis gebelik olblr diye takip de yapilacak. 2. Tup bebek denemesnden de eli bos ayrildik Allah sabir versn en kisa surede hasaret ceken herkesin kucagini doldrsun
Geçmiş olsun canım inşallah bu dönemi atlatırsın bir an önce. İnşallah kimyasal gebelikle atlatırsın :(

Kızlar betahcg 10. Gün değerim 97.71 çıktı pazar tekrar vericem inşallah ama sanki biraz düşük gibi geldi 5. Gün embriyosu olduğu için bilemedim :işsiz:

Kızlar betahcg 10. Gün değerim 97.71 çıktı pazar tekrar vericem inşallah ama sanki biraz düşük gibi geldi 5. Gün embriyosu olduğu için bilemedim :işsiz:
Hayırlı olsun canim Hayır hiç de düşük değil canım 12 gün daha yüksek olur normalde 12 .gün istemio zaten test ins allah devamını getirsin bnce degerim guzel

Geçmiş olsun canım ins kolay atlatirsin ins en kisa zaman da tekrar güzel haberler alırsın

İnşallah canım benim Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hiç ilaç kullanmamam da sonucu etkiler mi acaba bi fikrin var mı kuzum

Geçmiş olsun canım inşallah bu dönemi atlatırsın bir an önce. İnşallah kimyasal gebelikle atlatırsın :KK43:

Geçmiş olsun canım ins kolay atlatirsin ins en kisa zaman da tekrar güzel haberler alırsın
Cok sagolun kizlar ins sizlern gebeligi saglikli ilerler. En kisa zmnda benim gbi bekleyenlernde kucagi dolar ins

İnşallah canım benim Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hiç ilaç kullanmamam da sonucu etkiler mi acaba bi fikrin var mı kuzum
Crinone jel kullanion bildiğim kadarıyla bnce etkilemez ins artık tutundu sana normal gebelik gibi düşün hep oyle düşün canim meleğin seninle inşallah

Cok sagolun kizlar ins sizlern gebeligi saglikli ilerler. En kisa zmnda benim gbi bekleyenlernde kucagi dolar ins
İnşallah canım rabbim bizimle birlikte isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

Back