• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hayırlı cumalar kızlar seviyorum sizleri :) :dua::KK200::anneadayı::anne::halay::KK60: daha sık yazmak istiyorum ama halsizlik mide bulantısı ve sürekli uyku hali mafediyor beni :KK43:dua istiyorum çok çok :)

Bedis123 Bedis123 biz de seni seviyoruz :))
Bebisler seni halsiz birakacakki kendileri büyüsünler
Sen dinlenmene bak, keyfini cikar
leblebi ekmek vs ye istersen mide bulantısına

kızlar merhaba pazartesi günü nasipse transferim var. benim 2 hafta önce transfer iptal olmuştu ve ben o hafta izin almıştım işten yani izinler boşa gitti. şimdi ancak iki gün izin alabilirim. hergün araba kullanıyorum . işte genelde otursamda bazen koşturmam gerekiyor .

sorum; benim gibi transferden sonra iş hayatına dönen arkadaşlarımız var mı? çok dert ettim kendime doktora sorsam günlük hayatına devam et deyip geçiştiriyor ama içim rahat değil.
Canim hic canini sikma olacagi varsa olur zaten sen stres ve agir işten uzak dur yeter... ben transfer oldugum gün 3 saatlik yol gittim .. dr izin vermişti ertesi gunde isime döndüm... hafta sonu da evde durmadik hic sehir disina ciktik ama hep kendime dikkat ettim... doktorum sorun olmaz demisti şükür olmadida simdi hamileyim :))

Canim hic canini sikma olacagi varsa olur zaten sen stres ve agir işten uzak dur yeter... ben transfer oldugum gün 3 saatlik yol gittim .. dr izin vermişti ertesi gunde isime döndüm... hafta sonu da evde durmadik hic sehir disina ciktik ama hep kendime dikkat ettim... doktorum sorun olmaz demisti şükür olmadida simdi hamileyim :))

Tebrik ederim canım ya senin gibi bi örnekle karşılaşmak rahatlattı İnan beni işte bende bunları duymak istiyordum. :KK36: Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin darısı da biz isteyenlere olsun inş

Tebrik ederim canım ya senin gibi bi örnekle karşılaşmak rahatlattı İnan beni işte bende bunları duymak istiyordum. :KK36: Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin darısı da biz isteyenlere olsun inş
Amin insallah ... stresten uzak dur agir is yapma ve muhakkak dikkat et kendine... en kisa zamnda kavusun insallah bebisinle

Bedis123 Bedis123 biz de seni seviyoruz :))
Bebisler seni halsiz birakacakki kendileri büyüsünler
Sen dinlenmene bak, keyfini cikar
leblebi ekmek vs ye istersen mide bulantısına

Sağol tatlım aynen onlar sağlıklı olsunlar da ben razıyım bulantıya halsizlige :) yiyorum canım bu gidişle tombul bi anne olacağım :rolleyes:

Kızlar benim 2 hafta sonra kalp atışı için dr randevu var ama göğüs hassasiyetim istenildiği kadar değil sanki. Her geçen An daha da artması gerekmiyor mu buyumeşi gerekmiyor mu? Kötü giden bişiler mi var anlamadim

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin
Amin . Bu güne kadar hiç sıkıntı olmadı bebekle ilgili . Çarşamba günü aniden kanama ile gittim hastahaneye . Bebekle alakası yok kanamanın vajina da dediler .ama bebek aşağıda imiş . Korkma birşey olmaz yatacaksın dediler . Yattım hastahanede . Bu gece lavaboya çıktığım d a düştü kaybettim onu . Elleri ayakları vardı , erkekti .. ben nasıl unuturum bu geceyi bilmiyorum . Rabbim dayanma gücü ver. Bebek patoloji ye gitti . Sebep o zaman belli olacak

Kızlar benim 2 hafta sonra kalp atışı için dr randevu var ama göğüs hassasiyetim istenildiği kadar değil sanki. Her geçen An daha da artması gerekmiyor mu buyumeşi gerekmiyor mu? Kötü giden bişiler mi var anlamadim

Canım belirti arama herkeste aynı olacak diye bişi yok inşallah Rabb'im kucağımıza almayı nasip etsin güzel güzel duyarsın kalp atışını bende de çok az hassasiyet kafana takma bebişin seninle ;)

Amin . Bu güne kadar hiç sıkıntı olmadı bebekle ilgili . Çarşamba günü aniden kanama ile gittim hastahaneye . Bebekle alakası yok kanamanın vajina da dediler .ama bebek aşağıda imiş . Korkma birşey olmaz yatacaksın dediler . Yattım hastahanede . Bu gece lavaboya çıktığım d a düştü kaybettim onu . Elleri ayakları vardı , erkekti .. ben nasıl unuturum bu geceyi bilmiyorum . Rabbim dayanma gücü ver. Bebek patoloji ye gitti . Sebep o zaman belli olacak

Rabbim çok çok sabır versin canım ne desek boş :dua::KK43: kötü olmuş Rabb'im yeniden nasip etsin bebiş sağlıkla inşallah

Canım belirti arama herkeste aynı olacak diye bişi yok inşallah Rabb'im kucağımıza almayı nasip etsin güzel güzel duyarsın kalp atışını bende de çok az hassasiyet kafana takma bebişin seninle :KK66:
Sağol canım. İnşallah sağlıkla buyuuordur. Senin epey ilerledi gebeligin şu anda sendedemı az yani?

Çok geçmiş olsun.. çok uzuldum ağır bir travma olmuş o An. Allah'à siginin lütfen tek kurtuluşunun o zaten.. Allah bundan sonraki günlerde çok güzel yazılar yazsın Size insallah

Canım benimm çok zor birşey yaşamışsın Allah çok çok sabır versin tesellisi çok zor ne desem boş senin için biliyorum ama nolur güçlü olmaya çalış her şerde bir hayır vardır öyle düşün tevekkülü bırakma. Talihsiz olayları hep başkaları yaşar zannederiz ama bizde adayız talihsizliklere sıranı savdın farzet öyle ayakta tut kendini Allahım tekrar aynı şeyi yaşamaktan esirgesin seni en kısa zamanda yüzün gülsün arkadaşım

Back