- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.221
Allahım sabır versin dayanma gücü versin keşke gormeseydinAmin . Bu güne kadar hiç sıkıntı olmadı bebekle ilgili . Çarşamba günü aniden kanama ile gittim hastahaneye . Bebekle alakası yok kanamanın vajina da dediler .ama bebek aşağıda imiş . Korkma birşey olmaz yatacaksın dediler . Yattım hastahanede . Bu gece lavaboya çıktığım d a düştü kaybettim onu . Elleri ayakları vardı , erkekti .. ben nasıl unuturum bu geceyi bilmiyorum . Rabbim dayanma gücü ver. Bebek patoloji ye gitti . Sebep o zaman belli olacak
Şimdi biraz daha iyi hissettim kendimi canım. Oy maşallah Size :)Evet hatta çok az hiç rahatsızlık vermiyor benim tek sıkıntım bulantı halsizlik
Evet büyüyoruz teyzesi çok şükür 13 ünde kontrolüm var
Şimdi biraz daha iyi hissettim kendimi canım. Oy maşallah Size :)
Amin insallah ... stresten uzak dur agir is yapma ve muhakkak dikkat et kendine... en kisa zamnda kavusun insallah bebisinle
Şimdiden transferin hayırlı olsun canımHayırlı cumalar kızlar
Yarın benim için büyük gün bebişlerimi almaya gidicem dualarınızı bekliyorum
Bende 12 haftalıktı kaybettiğimde çok çok üzüldüm13+3 ile bebeğimi kaybettim .
Bende de var aynısı nerdeyse hic hassasiyet yok kafama takilmiyor değilKızlar benim 2 hafta sonra kalp atışı için dr randevu var ama göğüs hassasiyetim istenildiği kadar değil sanki. Her geçen An daha da artması gerekmiyor mu buyumeşi gerekmiyor mu? Kötü giden bişiler mi var anlamadim
Evet işte insanın kafasına takilmiyör değil. Artık tedavide ve sonrasinda kullandığımız ilaçlardan dolayı heralde böyle.Bende de var aynısı nerdeyse hic hassasiyet yok kafama takilmiyor değil
Geçmiş olsun canım inşallah bu dönemi atlatırsın bir an önce. İnşallah kimyasal gebelikle atlatırsınKIZlar cumartesi poztifi almistim degerleim yavas artiyordu simdi ise dususe gecti kimyasal gebelik olacak bir ihtimal dis gebelik olblr diye takip de yapilacak. 2. Tup bebek denemesnden de eli bos ayrildik Allah sabir versn en kisa surede hasaret ceken herkesin kucagini doldrsun
Hayırlı olsun canim Hayır hiç de düşük değil canım 12 gün daha yüksek olur normalde 12 .gün istemio zaten test ins allah devamını getirsin bnce degerim guzelKızlar betahcg 10. Gün değerim 97.71 çıktı pazar tekrar vericem inşallah ama sanki biraz düşük gibi geldi 5. Gün embriyosu olduğu için bilemedim
Geçmiş olsun canım ins kolay atlatirsin ins en kisa zaman da tekrar güzel haberler alırsınKIZlar cumartesi poztifi almistim degerleim yavas artiyordu simdi ise dususe gecti kimyasal gebelik olacak bir ihtimal dis gebelik olblr diye takip de yapilacak. 2. Tup bebek denemesnden de eli bos ayrildik Allah sabir versn en kisa surede hasaret ceken herkesin kucagini doldrsun
Geçmiş olsun canım inşallah bu dönemi atlatırsın bir an önce. İnşallah kimyasal gebelikle atlatırsın
Cok sagolun kizlar ins sizlern gebeligi saglikli ilerler. En kisa zmnda benim gbi bekleyenlernde kucagi dolar insGeçmiş olsun canım ins kolay atlatirsin ins en kisa zaman da tekrar güzel haberler alırsın
Crinone jel kullanion bildiğim kadarıyla bnce etkilemez ins artık tutundu sana normal gebelik gibi düşün hep oyle düşün canim meleğin seninle inşallahİnşallah canım benim Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hiç ilaç kullanmamam da sonucu etkiler mi acaba bi fikrin var mı kuzum
İnşallah canım rabbim bizimle birlikte isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarCok sagolun kizlar ins sizlern gebeligi saglikli ilerler. En kisa zmnda benim gbi bekleyenlernde kucagi dolar ins
Gayet iyi bir değer... maşallah :)Kızlar betahcg 10. Gün değerim 97.71 çıktı pazar tekrar vericem inşallah ama sanki biraz düşük gibi geldi 5. Gün embriyosu olduğu için bilemedim
Canımmm çok sağol 2. Sini de bi atlatalım sonra keseydi kalpdi oyyyy oyyyy kalp dayanır mı acaba :)Gayet iyi bir değer... maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?