• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Mrb kızlar bugün transferimin 11.günü test 750 çıktı çok yüksek değilmi sabahtan beri bakıyorum bu kadar yüksek çıkan yok normal mi anormal mi :110:dış gebelik olmasından korkuyorummm
İkiz olma ihtimali yüksek canım hayırlı olsun sevin bence :) yüksek çıksa ayrı düşük çıksa ayrı üzülüyoruz ;)

Valla aynen canım biz bi ortasını bulamioz zaten :) :)
Evet canım bu bel yılda beşinci gebeliğim tutturamadım bir türlü:(
Kaderdaşlarım embriyolarım genetiğe gitti.İnşallah sağlıklı gelirse transfer yapılacak.Dualarinizi bekliyorum canlar..
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı gelir embriyoların canım Allah yüzünü güldürsün inşallah

Ne zaman gelirmiş hayat_gun hayat_gun sonucu
Canm biyopsiler bugün genetik merkezine ulaşmış.Önce fish yöntemiyle bakılacak ondan sağlıklı gelenlere de ngs uygulanacak. İlk sonuçlar P.tesi ya da Salı ya belli olacakmış.Sağlıklı gelenlerde (inşallah gelir)bu defa ngs ye geçecekler.O da sanırım bir hafta on günü bulur. Ama P.tesi Salı çok uzak geliyor bana.:KK17:

Mrb kızlar bugün transferimin 11.günü test 750 çıktı çok yüksek değilmi sabahtan beri bakıyorum bu kadar yüksek çıkan yok normal mi anormal mi :110:dış gebelik olmasından korkuyorummm
Hayirli olsun canim. Insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin Allah.

Yaa çok sevndm hayırlı ugurlu olsunn inşallaaahh devamı gelir briaz sabır kese kalp hepsi sırayla olacak tebrk ederm:)

merhaba kızlar, benim de dün yumurta toplama işlemi oldu. iki aşılama yapıldı tutmadı. transfer belli değil, bekliyorum.

Selam E egemce kac yumurta toplandi?
Bugün arayip döllenen sayisini verdiler mi?
Nerede yaptiriyorsun tedavini?

asilamalar moralini bozmuş olabilir..
Tüp bebek asilamaya gore basari orani daha yuksek
pozitif olmaya çalış,
Hayirlisi olsun Senin icinde

Back