• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Gözün aydi canım hayırlı olsun devamını getirsin rabbim. Saye- Saye- biz kaldık sanırım aynı gün transfer olup
Evet canım biz kaldık sanırım test yapmayan :) ben Pazartesi yaparım belki elimde bir tane erken gebelik testi var. Cesaret edemezsem salı kan testine nasip;)

Allah razı olsun canım inşallah. Benim dördüncü gün embriyosu idrar testi yapmaya çekiniyorum. Sizlerin güzel haberlerini aldıkça heyecanlanıyorum.hiç belirtin var mıydı
Canim ben dun yaptigimda negatif di. Benim ki 5. Gun embrio su . Insallah sen de positif I gorursun canim. Benim en buyuk belirtim, transferin ikinci gununden beri sol bacagimin agrisi ve kasik agrilarim. Normal de bu kadar fazla bacak agrisi cekmemistim daha once.

Kizlar ins sizinde guzel hbrlerinizi alacahz paZartesi topic cosacak pozitf haberleryle
İnşallah canım aminn
Gel bizde yapak yarın :KK3:bu kızlar bizi durdurmuo :mad:
:)) yatın eşim evde Pazartesi yapalım çıkarsa sürpriz yaparız ;)
Canim ben dun yaptigimda negatif di. Benim ki 5. Gun embrio su . Insallah sen de positif I gorursun canim. Benim en buyuk belirtim, transferin ikinci gununden beri sol bacagimin agrisi ve kasik agrilarim. Normal de bu kadar fazla bacak agrisi cekmemistim daha once.
Teşekkür ederim canım benimde bacağıma sızı vuruyor göğüslerim hassas başka bir belirtin yok birde afedersin çok gazım var

Ben yazım kızlar ilk günümden berı olan belırtıler ilk 2 gun normaldı 3.gun acayıp gaz ve kasık agrısı ve bel agrısı ayakta çok kalınca genelde arıyordu transferın 6.gununden berıde baş agrısı var fena migrenım olduğu için geçmek bılmıyo ilaç almayada korkuyorum birde çok halsızım sureklı yatmak istıyorum

Ben yazım kızlar ilk günümden berı olan belırtıler ilk 2 gun normaldı 3.gun acayıp gaz ve kasık agrısı ve bel agrısı ayakta çok kalınca genelde arıyordu transferın 6.gununden berıde baş agrısı var fena migrenım olduğu için geçmek bılmıyo ilaç almayada korkuyorum birde çok halsızım sureklı yatmak istıyorum
Teşekkürler canım paylaştığın için. Senin anlattıkların içinde benim aşırı gazım var sadece

Teşekkürler canım paylaştığın için. Senin anlattıkların içinde benim aşırı gazım var sadece
Herkesde aynı belırtıler olmuyor canım hiç belırtısız hamıle kalan var yeterkı rabbim nasıp etsın ben salatı tevrıcıyeyı okuttum tanıdıklarıma bıde 4444 kere bu duaya çok ınanıyorum

Hayirli olsun canim. Ayni gun transferimiz olmustu. Ben de senin gibi dayanamayip idrar testi yaptim. Cok sukur ben de positifi gordum. Allah tum bekleyenleri positif sonucla mukafatlandirir insallah.

Canım senide tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah

Hahahah bende de bol bol gaz şu jel sağolsun
;) aynen aynen piknik tüp gibi geziyorum
Herkesde aynı belırtıler olmuyor canım hiç belırtısız hamıle kalan var yeterkı rabbim nasıp etsın ben salatı tevrıcıyeyı okuttum tanıdıklarıma bıde 4444 kere bu duaya çok ınanıyorum
Sağol canım bende hergün bir Meryem süresi okuyorum, elimi karnıma koyup yedi ayetel kürsi okuyorum, arada rabbi hebli mines Salih’in okuyorum.birde hazreti Zekeriya’nın duasını okuyorum. Rabbi hebli min ledünke zurriyeten tayyibeten inneke semiuddua. Tam yazılışını bilmiyorum ama bu şekilde okunuyor

Back