- 15 Eylül 2017
- 29
- 73
- 3
- Konu Sahibi floransa17
- #13.701
Ayy elhamdülillah çok bekledik Allah im tamamına erdirsin isteyen herkesle berabercanım tebrik ederim gelmiş senin kuzu/kuzular allah tamamına erdirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy elhamdülillah çok bekledik Allah im tamamına erdirsin isteyen herkesle berabercanım tebrik ederim gelmiş senin kuzu/kuzular allah tamamına erdirsin
Saol canım inş sizlerde hayırlısıyla güzel haber verıceksınız dualarım sızınleArse82 canım hayırlı olsun değerin katlanarak artsın inşallah :)
Sende hamilesin ne güzel eskilerden birkaç kişi kaldık galiba müjdeli haberi alamayanEn kısa zamanda bizde görürüz inşallah o günleri
![]()
Ne güzel cuma maşallahh canım tebrikler kan testin ne zamanKızlar dayanamadım test yaptım 10.günüm hamile miyim ay çok heyecanlıyım
Pazar a denk geliyor eşim pazartesi yaptıralım dedi ama dayanamadımNe güzel cuma maşallahh canım tebrikler kan testin ne zaman
Ooo hamile haberleri artıyor ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)Kızlar dayanamadım test yaptım 10.günüm hamile miyim ay çok heyecanlıyım
aayyyy çok heyacan yaptım inşallah güzel haberler alırız sonucunu yaz oldumuidrar yapmadım. test günüm aslında yarın ama ben dayanamadım bu gün yaptırdım, shimdi sonucu bekliyorum, bir azdan çıkacak.
Süper canım dikkat et kendinePazar a denk geliyor eşim pazartesi yaptıralım dedi ama dayanamadım
Tebrıkler canım hamilesinKızlar dayanamadım test yaptım 10.günüm hamile miyim ay çok heyecanlıyım
Çok şükür var :))Yani :)) gebelik varmı inşallah canım
Hayırlı olsun canım Rabbim tamımına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))Kızlar dayanamadım test yaptım 10.günüm hamile miyim ay çok heyecanlıyım
Hayırlı olsuun canımm çok sevindim inşallah değerlerin kat kat artar :))Darısı sizlere olsun kızlar bu arada transferden sonra acayıp kivi ve kabak çekırdegı yedım bılgınız olsun bırde günde 2 litre su ilaçlara saat kurdum 1 dk bile gecırmedım
İnş canımÇok şükür var :))
Hayırlı olsun canım Rabbim tamımına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Hayırlı olsuun canımm çok sevindim inşallah değerlerin kat kat artar :))
Allah razı olsun inşallah aminn :) darısı sizlere inşallahmaşallah maşallah allah tamamına erdirsin
canım idrardamı yaptın idrarda negatif olup kanda çıkanlarda oluyorBenimde test gunum yarin ama yaptim çıkmadı negatif![]()
Oleyyyy1317.3 olmuş :)
Ewt idrarda 9. Gunm 5. Gün embriyosucanım idrardamı yaptın idrarda negatif olup kanda çıkanlarda oluyor
kaçıncı gün embriyosu idi
sonuc 317,90 hamileyim qaliba. ağlasam mı gülsem miaayyyy çok heyacan yaptım inşallah güzel haberler alırız sonucunu yaz oldumu
Galiba ddgil hamilesin cnm gül tabisonuc 317,90 hamileyim qaliba. ağlasam mı gülsem mi![]()
teşekkür ederim, değişik hissler yaşıyorum o yüzden )))Galiba ddgil hamilesin cnm gül tabi![]()
Hayırlı olsun canım benim maşallahh :))sonuc 317,90 hamileyim qaliba. ağlasam mı gülsem mi![]()
Canım kan testini bekle herkesin hemen idrara gecmıor beta hormonu çok gördük üzülme dua et cuma vaktiEwt idrarda 9. Gunm 5. Gün embriyosu